1/25

Vivenda familiar Λεβίδης Χίος, Chios town, Chios

ChiosΛεβίδης Χίος
€ 195.000
3 quartos
201 m²
1 casa de banho
Não Elevador
Varanda
Cave

Nota

Anúncio atualizado em 17/09/2024
Descrição

referência: 54047

Κωδικός ακινήτου: 54047
Ανακαλύψτε ένα εξαιρετικό Ακίνητο συνολικής επιφάνειας 201,48 τ.μ. σε Οικόπεδο έκτασης 150,74 τ.μ., στην περιοχή του Φόρου, το οποίο προσφέρεται προς πώληση, μόνο από το γραφείο μας!
Αυτό το διώροφο ακίνητο εκτείνεται σε δύο επίπεδα.
Το ισόγειο 100,74 τ.μ. αποτελείται από αυτόνομο διαμέρισμα σε ημιτελή κατάσταση, που σας δίνει τη δυνατότητα να το διαμορφώσετε σύμφωνα με τις δικές σας ανάγκες και προτιμήσεις και στεγασμένο γκαράζ.
Ο 1ος όροφος εκτείνεται σε οροφοδιαμέρισμα 100,74 τ.μ. με ανεξάρτητη είσοδο αποτελούμενο από ενιαίο χώρο υποδοχής – κουζίνας – καθιστικού – τραπεζαρίας - σαλονιού, δύο άνετα υπνοδωμάτια με εντοιχισμένες ντουλάπες και το μπάνιο.
Διαθέτει αυτόνομη θέρμανση πετρελαίου, ψύξη - θέρμανση με κλιματισμό, ηλιακό θερμοσίφωνα, εξωτερική αποθήκη και μπαλκόνια με τέντες που προσφέρουν θέα, άπλετο φως και αερισμό.
Συνολικά το ακίνητο χαρακτηρίζεται ως ιδανική επιλογή για να δημιουργήστε την κατοικία των ονείρων σας, για επένδυση ή και συνδυασμό των δύο καθώς βρίσκεται σε εξαιρετική τοποθεσία με εύκολη πρόσβαση σε όλα τα απαραίτητα.
Μην χάσετε αυτή την ευκαιρία!
Επικοινωνήστε μαζί μας σήμερα για να οργανώσουμε μια ξενάγηση και να μάθετε περισσότερες λεπτομέρειες.
- Χίος Πόλη Χίου Φόρος ΠΩΛΕΙΤΑΙ μονοκατοικία 2 επιπέδων συνολικής επιφάνειας 201.48 τ.μ. σε οικόπεδο 151 τ.μ. . Αποτελείται από 2 υπνοδωμάτια, σαλοκουζίνα, μπάνιο . Είναι κατασκευασμένη το 1990 με ενεργειακή κλάση Η και διαθέτει θέρμανση ατομική - πετρέλαιο, θέα σε ανοιχτό ορίζοντα, κουφώματα ξύλινα, πατώματα από πλακάκι και ξύλο, εντοιχιζόμενες ντουλάπες, πρόσβαση ΑΜΕΑ, πάρκινγκ, αποθήκη 2 τ.μ., κήπο, A/C, τέντες, ηλιακό θερμοσίφωνα, σκαλιά εισόδου, playroom, ανοιχτωσιά, εσωτερική σκάλα, μπαλκόνια 15 τ.μ. απόσταση από θάλασσα 500 μέτρα απόσταση από πόλη 1500 μέτρα απόσταση από αεροδρόμιο 4800 μέτρα - Τιμή: 195.000 €
Όλα τα στοιχεία της αγγελίας βασίζονται σε πληροφορίες που έχει προσκομίσει ο εντολέας στο γραφείο μας. Το ακριβές σημείο στο χάρτη δεν ανταποκρίνεται στην πραγματική διεύθυνση του ακινήτου. Για την υπόδειξη των ακινήτων είναι απαραίτητη η προσκόμιση της αστυνομικής ταυτότητας ή ο Α.Φ.Μ., σύμφωνα με τον Ν 4072/11-4-2012 ΦΕΚ 86Α. Για οποιαδήποτε επιπλέον πληροφορία καθώς και για ραντεβού υπόδειξης επικοινωνήστε μαζί μας.
Características
Tipologia
Vivenda familiar
Contrato
Venda | Imóvel com receita
Andar
Rés-do-chão
Andares do Edifício
2
Elevador
Não
Superfície
201 m²
Quartos
3
Quartos
2
Casas de banho
1
Mobilado
Não
Varanda
Sim
Estacionamento, lugares de estacionamento
1 em garagem, 1 em estacionamento compartilhado
Aquecimento
Central, alimentado a gasóleo
Outras características
  • Exposição externa
  • Janelas em vidro / madeira
Informações de preço
Preço
€ 195.000
Preço por m²
970 €/m²
Eficiência energética

Consumo de energia

Η

Descubra cada canto da propriedade
+22 fotos
Opções adicionais

Contactar o anunciante