1/7

Vivenda familiar 180 m², Thira, Santorini

Santorini
€ 650.000
5+ quartos
180 m²
3+ casas de banho
Elevador
Varanda
Mobilado
Cave

Nota

Anúncio atualizado em 13/09/2024
Descrição

referência: Κ0407

Πωλείται πλήρως ολοκληρωμένη οικία στην απάνεμη περιοχή του Καρτεράδου, σε ήρεμο περιβάλλον, ιδανική για κατοικία ή επαγγελματική χρήση. Το κτίσμα κατασκευάστηκε το 2004 και ολοκληρώθηκε πλήρως το 2010, με υψηλές προδιαγραφές. Το ακίνητο είναι άμεσα κατοικήσιμο και διαθέσιμο. Το κεντρικό σπίτι αποτελείται από τρεις ευρύχωρες κρεβατοκάμαρες, τρία μπάνια με WC, ξεχωριστό σαλόνι, ξεχωριστή τραπεζαρία, και ξεχωριστή κουζίνα. Διαθέτει κεντρική θέρμανση πετρελαίου, ηλιακό θερμοσίφωνα και κλιματιστικά σε όλους τους χώρους για άνεση όλο τον χρόνο. Επιπλέον, περιλαμβάνεται αυτόνομη γκαρσονιέρα με κρεβατοκάμαρα, μπάνιο με WC, κουζίνα, κλιματιστικό και θερμοσίφωνα. Ιδανική για ξενώνα ή για φιλοξενία επισκεπτών. Ο εξωτερικός χώρος είναι πλήρως διαμορφωμένος με κήπο και διπλό γκαράζ για οχήματα. Το ακίνητο διαθέτει άμεση πρόσβαση σε κοινοτικό δρόμο και απέχει μόλις 300 μέτρα από τον νέο κεντρικό δρόμο αεροδρομίου – Οίας. Είναι εξοπλισμένο με γερμανικά κουφώματα σε άριστη κατάσταση, μόνωση οροφής για ενεργειακή απόδοση και σύνδεση με δίκτυο ύδρευσης, αποχέτευσης και τριφασικό ρεύμα. Πρόκειται για μια εξαιρετική ευκαιρία τόσο για κατοικία όσο και για επαγγελματική χρήση, με όλες τις σύγχρονες ανέσεις και εύκολη πρόσβαση. Για περισσότερες πληροφορίες ή διευκρινίσεις, θα χαρούμε να επικοινωνήσετε μαζί μας! +306947032093, info@smartimmo-invest.de, www.smartimmo-invest.gr -Οι πληροφορίες και τα χαρακτηριστικά των ακινήτων έχουν καταχωρηθεί βάσει των πληροφοριών και στοιχείων που προσκόμισε ο εντολέας. 
-Το σημείο στο χάρτη δεν ανταποκρίνεται στην πραγματική διεύθυνση του ακινήτου. 
-Όλα τα ακίνητα που προβάλλουμε μέσω internet είναι διαθέσιμα, καθώς γίνεται συνεχής ενημέρωση και αποσύρονται τα μη διαθέσιμα. 
-Κατά την υπόδειξη του ακινήτου είναι απαραίτητη η αστυνομική ταυτότητα ή ο Α.Φ.Μ, σύμφωνα με τον Νόμο Ν.4072/2012 ΦΕΚ 86/Α/11-4-2012.
Características
Tipologia
Vivenda familiar
Contrato
Venda | Imóvel com receita
Andar
Rés-do-chão
Elevador
Sim
Superfície
180 m²
Quartos
5+
Quartos
4
Casas de banho
3+
Mobilado
Sim
Varanda
Sim
Estacionamento, lugares de estacionamento
1 em estacionamento compartilhado
Aquecimento
Central, piso radiante, alimentado a gasóleo
Outras características
  • Lareira
  • Sistema de alarme
  • Sótão
Informações de preço
Preço
€ 650.000
Preço por m²
3.611 €/m²
Eficiência energética

Consumo de energia

B

Descubra cada canto da propriedade
+4 fotos
Opções adicionais

Contactar o anunciante