1/20

Apartamento T1 Επαρ.Οδ. Ιμέρου - Φαναρίου, Φανάρι 670 63, Ελλάδα, Fanari, Aigeiros

AigeirosΕπαρ.Οδ. Ιμέρου - Φαναρίου, Φανάρι 670 63, Ελλάδα
€ 100.000
2 quartos
70 m²
1 casa de banho
Andar 1
Não Elevador
Varanda
Mobilado
Cave

Nota

Anúncio atualizado em 27/09/2024
Descrição

referência: 1122

▶ Πωλείται παραθαλάσσιο διαμέρισμα στο Φανάρι Ροδόπης.

Πωλείται άνετο διαμέρισμα 70 τ.μ., στον 1ο υπερυψωμένο όροφο οικοδομής χωρίς ασανσέρ, σε πολύ κεντρικό σημείο στο Φανάρι.

 

Τοποθεσία: Διαθέτει θέα προς τη θάλασσα. Βρίσκεται κοντά σε κεντρικές οδούς και έχει εύκολη πρόσβαση. Απέχει μικρή απόσταση από το λιμάνι αλλά και τα beach bars της περιοχής. Σε πολύ κοντινή απόσταση βρίσκονται μάρκετς, ταβέρνες, φούρνος, καφετεριες και beach bars. Επιπλέον βρίσκεται σε απόσταση 30 λεπτών από την πόλη της Κομοτηνής και της Ξάνθης και 45 λεπτών από τα σύνορα της Βουλγαρίας. 

 

Χαρακτηριστικά ακινήτου: Το διαμέρισμα έχει καλή κατασκευή και διαθέτει μεγάλη υπόγεια αποθήκη. Διαθέτει άνετη σαλοκουζίνα, 1 κρεβατοκάμαρα και μπάνιο. Επιπλέον διαθέτει κουφώματα αλουμινίου και 1 κλιματιστικό. 

 

Επενδυτική πρόταση: Το διαμέρισμα προτείνεται και ως επενδυτικό, καθώς οι αγοραστές μπορούν να το ενοικιάζουν σε τουρίστες τη περίοδο που δεν το χρησιμοποιούν. Ακόμα μπορούν να το μεταπουλήσουν σε μεγαλύτερη τιμή στο μέλλον, καθώς η ζήτηση για διαμερίσματα στο χωριό αυξάνεται συνεχώς, ενώ τα διαθέσιμα διαμερίσματα στο χωριό είναι λίγα. 

 

Το Φανάρι της Ροδόπης έχει μεταμορφωθεί σε έναν από τους πιο δημοφιλείς τουριστικούς προορισμούς της περιοχής. Τα τελευταία χρόνια, το χωριό έχει γνωρίσει μια άνθηση στον τουρισμό, χάρη στις πανέμορφες παραλίες του, την εύκολη πρόσβαση, την ωραία κουζίνα και τις προσιτές τιμές. Κατά τη διάρκεια του καλοκαιριού στο χωριό πραγματοποιούνται διάφορες εκδηλώσεις και συναυλίες. 

 

Στη The Brokers Real Estate, μπορούμε να αναλάβουμε την υποστήριξη σας σε όλα τα στάδια της αγοραπωλησίας ή της ενοικίασης. Συνεργαζόμαστε με τράπεζες, μηχανικούς, αρχιτέκτονες, ανακαινιστές, λογιστές, δικηγόρους και συμβολαιογράφους. Επίσης, αναλαμβάνουμε τη σύνδεση σας σε ρεύμα, νερό, φυσικό αέριο, ίντερνετ και τηλέφωνο, καθώς και τη δανειοδότηση της αγοράς σας. Οι έμπειροι συνεργάτες μας, είναι πάντα έτοιμοι να καλύψουν τις ανάγκες σας και να σας καθοδηγήσουν σε κάθε βήμα, μέχρι την υπογραφή του συμβολαίου σας!

 

Η εταιρία The Brokers Real Estate και οι συνεργάτες της λειτουργούν σύμφωνα με την Ελληνική και Ευρωπαϊκή νομοθεσία περί μεσιτείας. Οι πληροφορίες και τα χαρακτηριστικά των ακινήτων έχουν καταχωρηθεί βάσει των πληροφοριών που προσκόμισε ο εντολέας. Κατά την υπόδειξη του ακινήτου απαιτείται η ταυτοποίηση κατά τους όρους του νόμου.

 

Για περισσότερες πληροφορίες ή για να κανονίσετε ραντεβού, επικοινωνήστε μαζί μας.

Τηλέφωνο: 0030 697 183 2551 (Viber & Whatsapp)

Social Media: TheBrokers.gr

 

Κωδικός Ακινήτου: #1122

Características
Tipologia
Apartamento
Contrato
Venda | Imóvel com receita
Andar
1
Elevador
Não
Superfície
70 m²
Quartos
2
Quartos
1
Casas de banho
1
Mobilado
Sim
Varanda
Sim
Estacionamento, lugares de estacionamento
1 em estacionamento compartilhado
Aquecimento
Central, fonte de alimentação elétrica
Outras características
  • Exposição externa
  • Porta blindada
Informações de preço
Preço
€ 100.000
Preço por m²
1.429 €/m²
Detalhes de custos
Despesas de condomínio
€ 5/mês
Eficiência energética
  • Ano de construção

    2012
  • Aquecimento

    Central, fonte de alimentação elétrica
  • Certificação energética

    Aguardando certificação
Descubra cada canto da propriedade
+17 fotos
Opções adicionais

Contactar o anunciante

Δημήτριος Παρασκευάς