Εξωτερικός χώρος
Εξωτερικός χώρος
Εξωτερικός χώρος
Εξωτερικός χώρος
Εξωτερικός χώρος
Θέα από μπαλκόνι
Κάτοψη
Θέα από μπαλκόνι
Θέα από μπαλκόνι
Θέα από μπαλκόνι
Πισίνα
1/12
Εξωτερικός χώρος
Εξωτερικός χώρος

Vivenda familiar Αγίου Σπυρίδωνος, 190 03, Αγία Τριάδα, Porto Rafti, Markopoulo

MarkopouloΑγίου Σπυρίδωνος, 190 03, Αγία Τριάδα
€ 260.000
5 quartos
160 m²
2 casas de banho
Não Elevador
Cave

Nota

Anúncio atualizado em 20/09/2024
Descrição

referência: 2-420

Κωδικός ακινήτου: 2-420 - Μαρκόπουλο Πόρτο Ράφτη ΠΟΡΤΟ ΡΑΦΤΗ ΠΩΛΕΙΤΑΙ κατά αποκλειστικότητα μονοκατοικία 2 επιπέδων συνολικής επιφάνειας 160 τ.μ. σε οικόπεδο 1409 τ.μ. . Αποτελείται από 4 υπνοδωμάτια, σαλοκουζίνα, 2 μπάνια . Είναι κατασκευασμένη το 1993 και διαθέτει κουφώματα αλουμινίου, πατώματα από πλακάκι, πόρτα ασφαλείας, πάρκινγκ, αποθήκη , κήπο, τζάκι, A/C, συναγερμό, σίτες, διπλά τζάμια, νυχτερινό ρεύμα, ανοιχτωσιά, εσωτερική σκάλα απόσταση από θάλασσα 2500 μέτρα απόσταση από πόλη 3100 μέτρα απόσταση από αεροδρόμιο 14000 μέτρα απόσταση από μετρό 11300 μέτρα - Τιμή: 260.000 €
ΝΕΑ ΑΠΟΚΕΛΙΣΤΙΚΗ ΑΝΑΘΕΣΗ
Μία εξαιρετική μονοκατοικία λίγο έξω από το κέντρο του Πόρτο Ράφτη,  προσφέρει τον ιδανικό συνδυασμό της ήρεμης ζωής στην εξοχή με την ευκολία της κοντινής απόστασης από την πόλη. Βρίσκεται μόλις 35 λεπτά από την Αθήνα και 4 λεπτά από τις αναπτυσσόμενες περιοχές του παραθαλάσσιο Πόρτο Ράφτη και της πόλης του Μαρκόπουλου, καθιστώντας το ιδανικό για όσους αναζητούν έναν διαφορετικό τρόπο ζωής, όπου η ηρεμία της φύσης συναντά την άνεση της πρόσβασης σε όλα τα απαραίτητα. Με ένα μεγάλο οικόπεδο 1.400 τετραγωνικών μέτρων, αυτή η διώροφη κατοικία προσφέρει άπλετο χώρο για ατελείωτες δυνατότητες. Φανταστείτε να δημιουργήσετε το δικό σας προσωπικό καταφύγιο με μια προσαρμοσμένη πισίνα, έναν όμορφο κήπο ή ακόμα και έναν εξωτερικό χώρο ιδανικό για φιλοξενία οικογένειας και φίλων. Το τεράστιο οικόπεδο σας δίνει την ελευθερία να προσθέσετε επιπλέον εγκαταστάσεις όπως ένα υπαίθριο χώρο γυμναστικής, μια παιδική χαρά ή ακόμα και έναν ξενώνα (προκάτ) ή ό,τι  άλλο ταιριάζει στις ανάγκες σας. Το ισόγειο αυτού του γοητευτικού σπιτιού συνδέεται αρμονικά με τον εξωτερικό χώρο, με μεγάλα παράθυρα και άμεση πρόσβαση στον κήπο. Εκεί θα βρείτε τους κύριους χώρους του σπιτιού: ένα ευρύχωρο σαλόνι, μια ανοιχτή κουζίνα και τραπεζαρία, όλα γεμάτα φυσικό φως. Υπάρχει επίσης ένα επιπλέον δωμάτιο στο ισόγειο που μπορεί να χρησιμοποιηθεί ως τέταρτο υπνοδωμάτιο ή γραφείο, ιδανικό για τηλεργασία ή μελέτη. Κάθε όροφος του σπιτιού διαθέτει πλήρες μπάνιο, προσφέροντας άνεση και ευκολία σε όλους. Στον επάνω όροφο, τα τρία κύρια υπνοδωμάτια προσφέρουν άφθονη ιδιωτικότητα και ηρεμία, το καθένα σχεδιασμένο για χαλάρωση στο τέλος της ημέρας. Αυτά τα δωμάτια μπορούν να εξυπηρετήσουν άνετα μια οικογένεια που μεγαλώνει ή επισκέπτες, κάνοντας το σπίτι ιδανικό για διάφορες ανάγκες. Αυτό το μοναδικό ακίνητο σας δίνει την ευκαιρία να απολαύσετε το καλύτερο και από τους δύο κόσμους—ήσυχη, γεμάτη φύση διαβίωση, με τη ζωντάνια του Πόρτο Ράφτη και την άνεση της Αθήνας σε κοντινή απόσταση. Μην χάσετε την ευκαιρία να κάνετε αυτό το σπίτι δικό σας και να ζήσετε έναν τρόπο ζωής όπου η άνεση, ο χώρος και η φύση συνυπάρχουν σε τέλεια αρμονία.
Αρμόδιος Σύμβουλος Ακινήτου, ΝΙΚΟΛΑΟΣ ΣΑΧΙΝΗΣ / BROKER OWNER. Αρ. ΓΕΜΗ : 069575603000. Μέλος του Συλλόγου Μεσιτών Αστικών Συμβάσεων Αθηνών. Επίδειξη ακινήτου κατόπιν προγραμματισμένου ραντεβού.

Características
Tipologia
Vivenda familiar
Contrato
Venda
Andar
Rés-do-chão
Andares do Edifício
2
Elevador
Não
Superfície
160 m²
Quartos
5
Quartos
4
Casas de banho
2
Mobilado
Não
Varanda
Não
Estacionamento, lugares de estacionamento
5 em estacionamento compartilhado
Outras características
  • Exposição externa
  • Janelas em vidro duplo / metal
  • Lareira
  • Porta blindada
  • Sistema de alarme
Informações de preço
Preço
€ 260.000
Preço por m²
1.625 €/m²
Eficiência energética
  • Ano de construção

    1993
  • Certificação energética

    Aguardando certificação
Descubra cada canto da propriedade
+9 fotos
Opções adicionais

Contactar o anunciante