Πισίνα
Ύπαρξη ανθρώπου
Θέα από μπαλκόνι
Πισίνα
Σαλόνι
Ύπαρξη ανθρώπου
Ύπαρξη ανθρώπου
Κουζίνα
Διάδρομος
Κουζίνα
Υπνοδωμάτιο
Υπνοδωμάτιο
Υπνοδωμάτιο
Υπνοδωμάτιο
Υπνοδωμάτιο
Υπνοδωμάτιο
Υπνοδωμάτιο
Υπνοδωμάτιο
1/25
Ύπαρξη ανθρώπου
Θέα από μπαλκόνι

Vila familiar Γούβες, Centro, Gouves

GouvesΓούβες
€ 690.000
5+ quartos
371 m²
3+ casas de banho
Não Elevador
Mobilado
Cave

Nota

Anúncio atualizado em 26/09/2024
Descrição

referência: 3757


Διατίθεται πολυτελής βίλα με πισίνα, με θέα βουνό και θάλασσα, στην περιοχή Γούβες, Ηρακλείου Κρήτης.
Πρόκειται για αυτόνομη κατοικία 371 τ.μ. κύριων χώρων και 200 τ.μ. βοηθητικών χώρων, σε οικόπεδο 1.220 τ.μ., κατασκευασμένη το 2005 με υλικά υψηλής ποιότητας. Η βίλα βρίσκεται σε εξαιρετική κατάσταση και αποτελείται από 7 υπνοδωμάτια, 3 κουζίνες, 5 μπάνια, 1 γραφείο, αποθήκες και εκτείνεται σε τρία επίπεδα.

Ισόγειο
: Το ισόγειο περιλαμβάνει έναν ευρύχωρο ενιαίο χώρο με σαλόνι και τζάκι, τραπεζαρία, open plan κουζίνα, 1 master υπνοδωμάτιο με ιδιωτικό μπάνιο, laundry room και μεγάλη τροφιαποθήκη. Στον εξωτερικό χώρο υπάρχει γραφείο με τζάκι, εξωτερική κουζίνα, χώρος BBQ και ξυλόφουρνος κάτω από πέργκολα, καθώς και δύο μεγάλες βεράντες με ηλεκτρικές τέντες.

1ος Όροφος
: Ο πρώτος όροφος διαθέτει 1 master υπνοδωμάτιο με βεστιάριο, μπάνιο και ιδιωτική βεράντα 22 τ.μ. με τζάκι, ενιαίο καθιστικό, 1 μπάνιο με τζακούζι-ντουζιέρα και 2 υπνοδωμάτια με εντοιχισμένες ντουλάπες. Επίσης, υπάρχει σοφίτα που μπορεί να αξιοποιηθεί.

Υπόγειο
: Στο υπόγειο βρίσκεται πλήρως επιπλωμένο διαμέρισμα 95 τ.μ., με 3 υπνοδωμάτια, ενιαίο χώρο κουζίνας και καθιστικού, καθώς και 1 μπάνιο. Επιπλέον, υπάρχουν δύο αποθήκες 25 τ.μ., παραδοσιακό κελάρι 20 τ.μ. και λεβητοστάσιο.
Η βίλα διαθέτει κλιματισμό σε όλους τους χώρους, ενδοδαπέδια θέρμανση, αυτόνομη θέρμανση πετρελαίου, ηλιακό θερμοσίφωνα, κουφώματα αλουμινίου και πόρτα ασφαλείας. Παρέχεται επίσης γεννήτρια ρεύματος.

Περιβάλλων χώρος
: Ο εξωτερικός χώρος είναι προσεκτικά διαμορφωμένος με δεντροφυτεύσεις, πισίνα 20 τ.μ., πέτρινη ντουζιέρα, κιόσκι με πέργκολα για εξωτερικό καθιστικό-τραπεζαρία, αποθήκη πισίνας, δύο εξωτερικές αποθήκες και γκαράζ στεγασμένο 3 θέσεων, καθώς και κλειστό γκαράζ 2 θέσεων με ηλεκτρική πόρτα.
Βρίσκεται σε μία εξαιρετική παραθαλάσσια περιοχή στην βόρεια ακτή του Ηρακλείου, Κρήτης, περίπου 18 χιλιόμετρα ανατολικά της πόλης του Ηρακλείου. Πρόκειται για έναν δημοφιλή τουριστικό προορισμό, γνωστό για τις όμορφες παραλίες, τα καθαρά νερά και την κοντινή απόσταση από σημαντικά αξιοθέατα της Κρήτης, όπως η Χερσόνησος και η Κνωσός.
Αυτή η βίλα συνδυάζει πολυτέλεια, άνεση και φυσική ομορφιά, ιδανική για κατοικία ή εξοχικό καθώς και για οποιαδήποτε μορφή επένδυσης.

Άμεσα διαθέσιμο.
Κωδικός ακινήτου:id3757
RE/MAX Real | R.E.M. www.remaxreal.gr Ηράκλειο Κρήτης , Λεωφόρος Ιωνίας 22 , 71306 info@remaxreal.gr Τηλέφωνο: +30 2810370598 Κινητό: +30 6945822379 Όλα τα ακίνητα του χαρτοφυλακίου μας είναι ΔΙΑΘΕΣΙΜΑ και οι πληροφορίες που αναγράφονται είναι ακριβείς. Εάν διαπιστώσετε κάποια ανακρίβεια παρακαλώ επικοινωνήστε μαζί μας.
Características
Tipologia
Vila familiar | Propriedade de luxo
Contrato
Venda | Imóvel com receita
Andar
Rés-do-chão
Andares do Edifício
2
Elevador
Não
Superfície
371 m²
Quartos
5+
Quartos
7
Casas de banho
3+
Mobilado
Sim
Varanda
Não
Estacionamento, lugares de estacionamento
5 em estacionamento compartilhado
Aquecimento
Central, alimentado a gasóleo
Outras características
  • Exposição externa
  • Janelas em vidro duplo / metal
  • Lareira
  • Porta blindada
  • Sistema de alarme
  • Sistema de tv com antena parabólica
  • Sótão
  • Piscina
Informações de preço
Preço
€ 690.000
Preço por m²
1.860 €/m²
Eficiência energética

Consumo de energia

B+

Descubra cada canto da propriedade
+22 fotos
Opções adicionais

Contactar o anunciante