1/15

Terreno para construção para Venda

Kassandra
€ 600.000
819 m²

Nota

Anúncio atualizado em 14/10/2024
Descrição

referência: LV202450

Πωλείται οικόπεδο εντός σχεδίου επιφάνειας 819τ.μ. στην περιοχή της Καλλιθέας στην Χαλκιδική. Σε άριστη τοποθεσία πάνω στον κεντρικό δρόμο, κατάλληλο για ανέγερση κατοικίας, καταστήματος ή επένδυση για ξενοδοχείο ή δωμάτια. Το οικόπεδο διαθέτει πρόσοψη σε δρόμο, πρόσβαση σε υποδομές, δυνατότητα δόμησης. Το οικόπεδο βρίσκεται στο κέντρο της Καλλιθέας, κοντά στους χώρους εστίασης της περιοχής μαγαζιά και σούπερ μάρκετ. 900 μέτρα από την θάλασσα, και μόλις λίγα λεπτά από γνωστά νυχτερινά κέντρα της περιοχής και πολύ κοντά σε γνωστά Beach Bar. Το οικόπεδο βρίσκεται 45 λεπτά από το αεροδρόμιο της Θεσσαλονίκης. Ιδανική επιλογή για τουριστική εκμετάλλευση. Η ακριβής διεύθυνση που αναφέρεται στην αγγελία είναι ενδεικτική της θέσης του ακινήτου και όχι η πραγματική.
Οι πληροφορίες και τα χαρακτηριστικά των ακινήτων έχουν καταχωρηθεί βάσει των πληροφοριών και στοιχείων που προσκόμισε ο εντολέας.
Το σημείο στο χάρτη δεν ανταποκρίνεται στην πραγματική διεύθυνση του ακινήτου.
Κατά την υπόδειξη του ακινήτου είναι απαραίτητη η αστυνομική ταυτότητα ή ο αριθμός φορολογικού μητρώου, σύμφωνα με τον Ν 4072/11-4-2012 ΦΕΚ 86Α.
Características
Contrato
Venda | Imóvel com receita
Tipologia
Terreno para construção
Superfície
819 m²
Acesso rodoviário / direito de passagem
Na autoestrada
Informações de preço
Preço
€ 600.000
Preço por m²
733 €/m²
Descubra cada canto da propriedade
+12 fotos
Opções adicionais

Contactar o anunciante