1/14

Maisonette Νέα Φώκαια, Κασσάνδρα, Nea Fokaia, Kassandra

KassandraΝέα Φώκαια, Κασσάνδρα
€ 278.320
2 quartos
69 m²
2 casas de banho
Não Elevador

Nota

Anúncio atualizado em 26/09/2024
Descrição

referência: 1-47


Κωδικός ακινήτου: 1-47 - Κασσάνδρα Σάνη ΠΩΛΕΙΤΑΙ μεζονέτα 2 επιπέδων συνολικής επιφάνειας 69.58 τ.μ. . Αποτελείται από 2 υπνοδωμάτια, σαλοκουζίνα, 2 μπάνια . H κατασκευή ξεκίνησε το 2024 με ενεργειακή κλάση Α και διαθέτει θέα σε δάσος, πατώματα από πλακάκι, πρόσβαση ΑΜΕΑ, πάρκινγκ, πισίνα, συναγερμό, σοφίτα, ανοιχτωσιά, απόσταση από θάλασσα 2000 μέτρα.

Το συγκεκριμένο ακίνητο είναι η Κατοικία 4 ανάμεσα στις 5 υπό κατασκευή κατοικίες εντός συγκροτήματος, το οποίο κατέχει αποκλειστική χρήση 800.83 τ.μ. του οικοπέδου.
Η πολυτελής εξοχική μεζονέτα Ενεργειακής Κλάσης Α είναι ιδανική για όσους αναζητούν άνεση και εξοικονόμηση ενέργειας. Διαθέτει στο ισόγειο 1 υπνοδωμάτιο, σαλοκουζίνα και 1 μπάνιο, εσωτερική σκάλα που οδηγεί σε όροφο με 1 υπνοδωμάτιο, 1 μπάνιο και μία βεράντα. Το ακίνητο διαθέτει ενεργειακά κουφώματα PVC σε κομψό γκρι/ανθρακί χρώμα και παντζούρια με φυλλαράκια αλουμινίου, εξασφαλίζοντας τόσο την αισθητική όσο και την ασφάλεια. Επίσης διαθέτει ηλιακό σύστημα τριπλής ενέργειας με δεξαμενή 200 lt. Εξοπλισμένη με συναγερμό και δύο air conditions, προσφέρει απόλυτη ασφάλεια και άνεση καθ όλη τη διάρκεια του έτους. Στον εξωτερικό χώρο, η πισίνα διαστάσεων 3x6 μέτρα προσφέρει στιγμές χαλάρωσης, ενώ υπάρχει και ιδιωτικό πάρκινγκ για την ευκολία των κατοίκων. Πρόκειται για ένα ακίνητο που συνδυάζει ιδανικά τη μοντέρνα αισθητική με την πρακτικότητα, καθιστώντας το ιδανικό για οικογένειες και παραθεριστές.
Características
Tipologia
Maisonette | Propriedade de luxo
Contrato
Venda
Andar
Rés-do-chão
Elevador
Não
Superfície
69 m²
Quartos
2
Quartos
2
Casas de banho
2
Mobilado
Não
Varanda
Não
Estacionamento, lugares de estacionamento
1 em estacionamento compartilhado
Aquecimento
Central, fonte de alimentação elétrica
Outras características
  • Janelas em vidro / PVC
  • Sistema de alarme
  • Sótão
  • Piscina
Informações de preço
Preço
€ 278.320
Preço por m²
4.034 €/m²
Eficiência energética

Consumo de energia

A

Descubra cada canto da propriedade
+11 fotos
Opções adicionais

Contactar o anunciante