1/20

Vivenda familiar Επαρ.Οδ. Νέων Μουδανιών - Νέας Καλλικράτειας, Νέα Προποντίδα, Nea Silata, Kallikrateia

KallikrateiaΕπαρ.Οδ. Νέων Μουδανιών - Νέας Καλλικράτειας, Νέα Προποντίδα
€ 150.000
3 quartos
200 m²
3 casas de banho
Não Elevador
Varanda
Cave

Nota

Anúncio atualizado em 08/10/2024
Descrição

referência: 1136

▶ Πωλείται άνετη μεζονέτα στα Νέα Σίλατα, Χαλκιδικής.

Πωλείται σε τιμή ευκαιρίας, νεόδμητη, άνετη και φωτεινή μεζονέτα, με εμβαδό 200 τ.μ., σε σημείο με μοναδική θέα και ηρεμία.

 

Τοποθεσία: Τα Νέα Σίλατα, έχουν εύκολη πρόσβαση από την πόλη της Θεσσαλονίκης, καθώς δεν επηρεάζονται από την κίνηση που υπάρχει τους καλοκαιρινούς μήνες στο 1ο και στο 2ο πόδι της Χαλκιδικής. Το χωριό απέχει μόλις 30 λεπτά από την πόλη της Θεσσαλονίκης, διαθέτει μόνιμους κατοίκους και το χειμώνα, supermarket, κρεοπωλείο, φαρμακείο, καφετέριες και ταβέρνα. Επιπλέον, σε απόσταση μικρότερη των 10 λεπτών βρίσκεται η θάλασσα, η Νέα Καλλικράτεια, η Σωζόπολη και η Βεργιά. Όλα τα παραπάνω, δίνουν τη δυνατότητα στους ιδιοκτήτες του ακινήτου, να το επισκέπτονται όλο το χρόνο ή ακόμα και να ζούνε μόνιμα εκεί.

 

Χαρακτηριστικά ακινήτου: Η μεζονέτα είναι κατασκευασμένη από ποιοτικά υλικά και όλοι της η χώροι είναι μελετημένοι και λειτουργικοί. Διαθέτει μεγάλα μπαλκόνια και πολλά παράθυρα με αποτέλεσμα όλοι οι χώροι της να είναι με θέα, φωτεινοί, ευάεροι και να δημιουργούνε ένα ευχάριστο περιβάλλον διαμονής καλοκαίρι και χειμώνα. 

- 1ο Επίπεδο: άνετη σαλοκουζίνα και μπάνιο. Εύκολη πρόσβαση για ηλικιωμένους ή ΑΜΕΑ. Υπάρχει η δυνατότητα δημιουργίας κρεβατοκάμαρας, ενώ επίσης το συγκεκριμένο επίπεδο μπορεί εύκολα να αυτονομηθεί από το υπόλοιπο σπίτι και να αποτελεί αυτόνομη κατοικία. 

- 2ο Επίπεδο: άνετη σαλοκουζίνα με τζάκι και wc. 

- 3ο Επίπεδο: 3 κρεβατοκάμαρες και μπάνιο. 

Διαθέτει αυλή στην οποία μπορεί να τοποθετηθεί κιόσκι, bbq, δέντρα, μπαχτσές, ενώ επίσης υπάρχει η δυνατότητα στάθμευσης αυτοκινήτων. 

Υπάρχει προεγκατάσταση καλοριφερ με δυνατότητα χρήσης ανά όροφο, ηλιακού θερμοσίφωνα και συναγερμού.  

Η μεζονέτα παραδίδεται όπως φαίνεται στις φωτογραφίες. Το εκτιμώμενο κόστος αποπεράτωσης της είναι 20.000 - 30.000 ευρώ. 

 

Στη The Brokers Real Estate, μπορούμε να αναλάβουμε την υποστήριξη σας σε όλα τα στάδια της αγοραπωλησίας ή της ενοικίασης. Συνεργαζόμαστε με τράπεζες, μηχανικούς, αρχιτέκτονες, ανακαινιστές, λογιστές, δικηγόρους και συμβολαιογράφους. Επίσης, αναλαμβάνουμε τη σύνδεση σας σε ρεύμα, νερό, φυσικό αέριο, ίντερνετ και τηλέφωνο, καθώς και τη δανειοδότηση της αγοράς σας. Οι έμπειροι συνεργάτες μας, είναι πάντα έτοιμοι να καλύψουν τις ανάγκες σας και να σας καθοδηγήσουν σε κάθε βήμα, μέχρι την υπογραφή του συμβολαίου σας.

 

Η εταιρία The Brokers Real Estate και οι συνεργάτες της λειτουργούν σύμφωνα με την Ελληνική και Ευρωπαϊκή νομοθεσία περί μεσιτείας. Οι πληροφορίες και τα χαρακτηριστικά των ακινήτων έχουν καταχωρηθεί βάσει των πληροφοριών που προσκόμισε ο εντολέας. Κατά την υπόδειξη του ακινήτου απαιτείται η ταυτοποίηση κατά τους όρους του νόμου.

 

Για περισσότερες πληροφορίες ή για να κανονίσετε ραντεβού, επικοινωνήστε μαζί μας.

Τηλέφωνο: 0030 697 183 2551 (Viber & Whatsapp)

Social Media: TheBrokers.gr

 

Κωδικός Ακινήτου: #1134

Características
Tipologia
Vivenda familiar | Propriedade de luxo
Contrato
Venda | Imóvel com receita
Andar
Rés-do-chão
Elevador
Não
Superfície
200 m²
Quartos
3
Quartos
3
Casas de banho
3
Mobilado
Não
Varanda
Sim
Estacionamento, lugares de estacionamento
1 em estacionamento compartilhado
Aquecimento
Central, alimentado a gasóleo
Outras características
  • Exposição externa
  • Lareira
  • Porta blindada
  • Sistema de alarme
Informações de preço
Preço
€ 150.000
Preço por m²
750 €/m²
Eficiência energética
  • Ano de construção

    2014
  • Estado

    Novo / Em construção
  • Aquecimento

    Central, alimentado a gasóleo
  • Certificação energética

    Aguardando certificação
Descubra cada canto da propriedade
+17 fotos
Opções adicionais

Contactar o anunciante

Δημήτριος Παρασκευάς