1/18

Отдельный дом на одну семью 248 m², подлежит ремонту, Saronida center - beachside area, Saronida

Saronida
€ 450 000
5+ помещения
248 m²
3+ ванные
Нет Лифт
Балкон
Меблировано
Погреб

Пометка

Объявление обновлено 15.08.2024
Описание

ID: W-02NKGX

Η πανέμορφη βίλα σε vintage ύφος με θέα στη θάλασσα, μέσα σε καταπράσινο κήπο με πεύκα, συνολικού εμβαδού 248 τ.μ., σε οικόπεδο 608 τ.μ. θα σας συναρπάσει! Αναλυτικότερα, το υπέροχο 3 επιπέδων ακίνητο διαθέτει, 5 υπνοδωμάτια, 2 μπάνια, 2 W.C., κεντρική Θέρμανση, air-condition, 2 θέσεις στάθμευσης, ευρύχωρα μπαλκόνια και αυτόνομο ισόγειο διαμέρισμα. Τα δάπεδα είναι παρκέ και πέτρινα με παραδοσιακές πλάκες Πηλίου.

Χαρακτηριστικά: Αποθήκη, τζάκια (2), Playroom, εσωτερική σκάλα, πλήρως επιπλωμένο. Το ακίνητο διαθέτει κήπο μεσογειακού στυλ, βρίσκεται μόλις 400 μέτρα από την αμμώδη παραλία της Σαρωνίδας και έχει εκπληκτική θέα στη θάλασσα και το βουνό. Η βίλα είναι εξοπλισμένη με 2 ξεχωριστούς μετρητές ηλεκτρικής ενέργειας (σε περίπτωση δημιουργίας 2 αυτόνομων οικιστικών μονάδων). Ιδανικό για καλοκαιρινή κατοικία ενώ παράλληλα καλύπτει όλες τις ανάγκες για μια άνετη και ξεχωριστή οικογενειακή κατοικία.
*Το ΠΕΑ βρίσκεται σε διαδικασία έκδοσης.

Η Σαρωνίδα είναι προορισμός της Αθηναϊκής Ριβιέρας μόλις 35χλμ νότια της Αθήνας και 30χλμ από το ακρωτήριο Σούνιο. Φιλοξενεί καλοκαιρινές κατοικίες, πολυτελείς βίλες και αμμώδεις παραλίες.

Μοναδικά χαρακτηριστικά: Ήσυχη και ασφαλής κατοικημένη περιοχή, 20 λεπτά με το αυτοκίνητο από διεθνή σχολεία, πολύ κοντά σε σούπερ μάρκετ και ένα ζωντανό εμπορικό κέντρο. Μεγάλη ποικιλία από εστιατόρια, μπαρ, καφετέριες και beach clubs. Κοντά σε σημεία καταδύσεων και ιστιοσανίδας.

Προσβασιμότητα: Η Σαρωνίδα απέχει μόλις 30 λεπτά με το αυτοκίνητο από το λιμάνι του Λαυρίου, με εύκολη πρόσβαση στα νησιά των Κυκλάδων, 30 λεπτά από το διεθνές αεροδρόμιο και την εμπορική περιοχή της Γλυφάδας.

Επενδυτικό δυναμικό: Όπως και οι περισσότερες περιοχές της Αθηναϊκής Ριβιέρας, οι τιμές των ακινήτων εδώ θα προσφέρουν πάντα καλή απόδοση της επένδυσης.
Характеристики
Типология
Отдельный дом на одну семью | Элитная недвижимость
Договор
Продажа | Доходная недвижимость
Этаж
Нулевой этаж
Лифт
Нет
Площадь
248 m²
Помещения
5+
Спальни
5
Ванные
3+
Меблировано
Да
Балкон
Да
Гараж, машиноместа
1 в общая парковка/гараж
Отопление
Централизованное, на дизельном топливе
Другие характеристики
  • Камин
Информация о ценах
Цена
€ 450 000
Цена за м²
1 815 €/m²
Энергоэффективность
  • Год постройки

    1978
  • Состояние

    Подлежит ремонту
  • Отопление

    Централизованное, на дизельном топливе
  • Энергетическая сертификация

    В ожидании сертификации
Откройте для себя каждый уголок объекта недвижимости
+15 фотографии
Доп. опции

Свяжитесь с рекламодателем