1/25

Отдельный дом на одну семью Περιβολιών 74100, Центр, Ретимно

РетимноΠεριβολιών 74100
€ 350 000
3 помещений
117 m²
2 ванные
Нет Лифт
Балкон
Меблировано
Погреб

Пометка

Объявление обновлено 22.08.2024
Описание

ID: VI0327

Πολυτελής Πέτρινη Βίλα προς πώληση στο Ξηρό Χωριό Ρεθύμνου.

Στις παρυφές του Ρεθύμνου, αυτή η εξαίσια πέτρινη βίλα στο Ξηρό Χωριό προσφέρει μια ειδυλλιακή απόδραση. Βρίσκεται στην άκρη του χωριού και προσφέρει εκπληκτική θέα στη θάλασσα και τη φύση.

Αυτή η διώροφη πέτρινη βίλα αποπνέει πολυτέλεια και χαρακτήρα. Το ισόγειο διαθέτει μια ευρύχωρη κουζίνα με τραπεζαρία, ανεξάρτητο καθιστικό, μαζί με ένα άνετο υπνοδωμάτιο και ένα καλά εξοπλισμένο μπάνιο. Ανεβείτε στον δεύτερο όροφο, όπου θα ανακαλύψετε ένα άλλο υπνοδωμάτιο και ένα επιπλέον μπάνιο. Η βίλα διαθέτει αρκετό εξωτερικό χώρο, παρέχοντας βεράντες τόσο στο ισόγειο όσο και στον πρώτο όροφο, εντοιχισμένο μπάρμπεκιου και άφθονο χώρο για μια μελλοντική πισίνα. Για τη διευκόλυνσή σας, υπάρχει ιδιωτικός χώρος στάθμευσης που μπορεί να φιλοξενήσει δύο οχήματα.

Το Ξηρό Χωριό, που βρίσκεται μόλις 6 χιλιόμετρα νοτιοανατολικά της πόλης του Ρεθύμνου, βρίσκεται σε υψόμετρο 100 μέτρων. Αυτό το μαγευτικό χωριό βρίσκεται δίπλα στο φαράγγι των Μύλων, προσφέροντας μια απαράμιλλη φυσική εμπειρία. Με μια πλούσια ιστορική κληρονομιά, το Ξηρό Χωριό χρησίμευσε ως κόμβος του ενετικού και του οθωμανικού πολιτισμού. Σήμερα, φιλοξενεί 221 μόνιμους κατοίκους, καθιστώντας το έναν ιδανικό συνδυασμό ιστορίας, φυσικής ομορφιάς και σύγχρονης άνεσης.

ΕΞΟΔΑ ΜΕΤΑΒΙΒΑΣΗΣ
Η προμήθεια του γραφείου από τον αγοραστή είναι 3% + ΦΠΑ επί της τελικής τιμής αγοράς. Εκδότης του τιμολογίου είναι ο Στέλιος Αρχοντάκης, αδειούχος κτηματομεσίτης στην πόλη του Ρεθύμνου με Αριθμό Γενικού Εμπορικού Μητρώου Ν21857050000 και ΑΦΜ 046847382. Η εταιρία Homeland δεν φέρει ευθύνη για τις πληροφορίες που παρέχονται σε αυτή την παρουσίαση καθώς είναι μόνο για ενημέρωση και υπόκεινται σε παραλείψεις, αλλαγή τιμής ή απόσυρση χωρίς προηγούμενη ειδοποίηση. Ο φόρος μεταβίβασης, τα έξοδα Συμβολαιογράφου και Υποθυκοφηλακείου και πιθανά δικηγορικά έξοδα καταβάλλονται από τον αγοραστή. Η αναφερόμενη επιφάνεια είναι η ακαθάριστη κατοικήσιμη επιφάνεια συμπεριλαμβανομένων των εσωτερικών και εξωτερικών τοίχων.
Характеристики
Типология
Отдельный дом на одну семью | Элитная недвижимость
Договор
Продажа | Доходная недвижимость
Этаж
Нулевой этаж
Этажность здания
2
Лифт
Нет
Площадь
117 m²
Помещения
3
Спальни
2
Ванные
2
Меблировано
Да
Балкон
Да
Гараж, машиноместа
2 в общая парковка/гараж
Другие характеристики
  • Внешние рамы из двойного стеклопакета/ металла
  • Камин
  • ТВ система со спутниковой антенной
  • Железная дверь
Информация о ценах
Цена
€ 350 000
Цена за м²
2 991 €/m²
Энергоэффективность

Потребление энергии

Ε

Откройте для себя каждый уголок объекта недвижимости
+22 фотографии
Доп. опции

Свяжитесь с рекламодателем