1/20

Отдельный дом на одну семью 450 m², подлежит ремонту, Центр, Патры

Патры
€ 220 000
5+ помещения
450 m²
3+ ванные
Нет Лифт
Балкон
Погреб

Пометка

Объявление обновлено 08.08.2024
Описание

ID: 1294997

Αρχοντικό, στην περιοχή των Υψηλών Αλωνίων, ένα από τα λίγα διασωθέντα νεοκλασικά κτίρια, το οποίο έχει χαρακτηρισθεί ως διατηρητέο.
Είναι χτισμένο σε 230. τ.μ οικόπεδο και επεκτείνεται σε 3 επίπεδα: Το υπόγειο των 145,40 τ.μ με τους απαραίτητους βοηθητικούς χώρους το οποίο καταλήγει στην αυλή. Είναι διαμπερές και υπάρχει δυνατότητα να μετατραπεί σε αυτόνομη κατοικία, Το ισόγειο των 139,75 το οποίο διαθέτει τα εξής δωμάτια: 2 υπνοδωμάτια, μία τραπεζαρία, ένα καθιστικό, μία κουζίνα, ένα λουτρό και ο α’ όροφος των 139,75 τ.μ το οποίο αυτό αποτελείται από ένα καθιστικό, 2 υπνοδωμάτια, μία τραπεζαρία, μία κουζίνα και ένα λουτρό και τέλος καταλήγει δια μέσου εσωτερικής ξύλινης σκάλας. σε ένα δώμα των 26,32 τ.μ στην ταράτσα της κατοικίας. Το κάθε επίπεδο μπορεί ουσιαστικά να αυτονομηθεί και να δημιουργηθούν ουσιαστικά 3 ανεξάρτητα ακίνητα ή με τις κατάλληλες παρεμβάσεις το διατηρητέο αυτό κτίριο να αναγεννηθεί, σε μια σύγχρονη μονοκατοικία κατά τέτοιο τρόπο που να διατηρηθεί ο νεοκλασικός του χαρακτήρας.

Το κτίριο χαρακτηρίζεται από το μεγάλο εσωτερικό του ύψος, τις ξύλινες επιβλητικές εσωτερικές του πόρτες, τα μεγάλα παράθυρα, τις αρχοντικές ξύλινες σκάλες και τα ξύλινα πατώματα.
Το συγκεκριμένο νεοκλασικό ακίνητο του 1930, μπορεί να μεταμορφωθεί σε μια υπέροχη μονοκατοικία αλλά και σε ένα επιβλητικό επαγγελματικό χώρο, (γραφεία ή art hotel). Οι κατάλληλες επεμβάσεις και η σωστή συντήρησή των υφιστάμενων υλικών μπορεί να δημιουργήσει μια ζεστή εσωτερική ατμόσφαιρα χωρίς να αλλοιωθεί η παλαιά αισθητική του κτιρίου.
Характеристики
Типология
Отдельный дом на одну семью
Договор
Продажа
Этаж
Нулевой этаж
Лифт
Нет
Площадь
450 m²
Помещения
5+
Спальни
5
Ванные
3+
Меблировано
Нет
Балкон
Да
Другие характеристики
  • Внешняя планировка
Информация о ценах
Цена
€ 220 000
Цена за м²
489 €/m²
Энергоэффективность

Потребление энергии

Η

Откройте для себя каждый уголок объекта недвижимости
+17 фотографии
Доп. опции

Свяжитесь с рекламодателем