1/25

Отдельный дом на одну семью 350 m², новая, Nea Stira, Stira

Stira
€ 155 000
5+ помещения
350 m²
3+ ванные
Лифт
Балкон
Погреб

Пометка

Объявление обновлено 21.08.2024
Описание

ID: Α64

Κωδικός Ακινήτου Α64
Βίλλα οικοδομή σε ήσυχη περιοχή στην θέση Κουβέλες Νέα Στύρα Εύβοια 2 χιλιόμετρα από το λιμάνι των Νέων Στύρων, με επιφάνεια κτίσματος 350τμ και επιφάνεια οικοπέδου 5.500τμ. Η οικοδομή έχει τέλεια θέα σε όλο τον οικισμό Κουβέλες από την αριστερή της μεριά και στην θάλασσα από την δεξιά της. Η θέα είναι πανοραμική από το υπόγειο εώς τον τελευταίο όροφο συνδιάζοντας βουνό και θάλασσα, λόγω της προνομιακής θέσης της οικοδομής η θέα είναι άκοπη και δεν επηρεάζεται σε μελλοντικά κτίσματα γειτόνων. Τα παραπάνω θα τα διαπιστώσετε από τις φωτογραφίες αλλα και από βίντεο της θέας.

Το υπόγειο αποτελέιται από τρία αυτόνομα διαμερίσματα επιφάνειας 30τμ εκ των οποίων στο ένα υπάρχει και τζάκι ενώ η είσοδος τους είναι από τον εξωτερικό χώρο της οικοδομής.
Το ισόγειο είναι δύο αυτόνομες κατοικίες όπου αποτελούνται από μεγάλους χώρους με μεγάλα περιμετρικά μπαλκόνια με τέλεια θέα και τζάκι. Το ισόγειο με το πρώτο όροφο είναι αυτόνομα και συνδέονται με εσωτερική σκάλα απο κεντρική είσοδο.
Ο πρώτος όροφος αποτελείται από μεγάλους χώρους με τζάκι,τεράστια βεράντα και τέλεια θέα.

Η οικοδομή είναι κατάλληλη για πολυτελή κατοικία βάση των σχεδίων που θα δείτε στις αναρτημένες φωτογραφίες αλλά και ΓΙΑ ΕΠΕΝΔΥΤΙΚΟ ΣΚΟΠΟ, όπως με κατάλληλες μετατροπές για χρήση ΞΕΝΟΔΟΧΕΙΑΚΗΣ ΜΟΝΑΔΑΣ. Η συνεχόμενης αύξηση του τουρισμού στην περιοχή των Νέων Στύρων αλλά και της γενικής αύξησης του τουρισμού στον δήμο Καρύστου (Αλμυροπόταμος, Νέα Στύρα, Μαρμάρι, Κάρυστος) τα τελευταία χρόνια υπάρχει ενδιαφέρον σε επενδύσεις πάνω στον τουριστικό τομέα.
Характеристики
Типология
Отдельный дом на одну семью | Элитная недвижимость
Договор
Продажа | Доходная недвижимость
Этаж
2
Этажность здания
2
Лифт
Да
Площадь
350 m²
Помещения
5+
Спальни
6
Ванные
3+
Меблировано
Нет
Балкон
Да
Гараж, машиноместа
1 в общая парковка/гараж
Другие характеристики
  • Камин
  • Мансарда
Информация о ценах
Цена
€ 155 000
Цена за м²
443 €/m²
Энергоэффективность

Потребление энергии

Η

Откройте для себя каждый уголок объекта недвижимости
+22 фотографии
Доп. опции

Свяжитесь с рекламодателем