Ανελκυστήρας
Ανελκυστήρας
Ανελκυστήρας
Ανελκυστήρας
Ανελκυστήρας
Ανελκυστήρας
Ανελκυστήρας
Ανελκυστήρας
Ανελκυστήρας
Ανελκυστήρας
Ανελκυστήρας
Ανελκυστήρας
Ανελκυστήρας
Ανελκυστήρας
Ανελκυστήρας
Ανελκυστήρας
Ανελκυστήρας
Ανελκυστήρας
Ανελκυστήρας
Ανελκυστήρας
Ανελκυστήρας
1/21
Ανελκυστήρας
Ανελκυστήρας

Отдельный дом на одну семью 365 m², Центр, Panorama

Panorama
€ 450 000
5+ помещения
365 m²
3 ванных
Лифт
Балкон

Пометка

Объявление обновлено 11.07.2024
Описание

ID: 346034

Το ακίνητο που θα σας υποδείξουμε είναι μια υπέροχη μονοκατοικία πέντε επιπέδων στην περιοχή του Πανοράματος σε οικόπεδο 320 τετραγωνικών με απεριόριστη θέα στο Θερμαϊκό.
Αν και έχει κατασκευαστεί το 1999 διαθέτει τα πιο σύγχρονα στοιχεία που μπορεί να διαθέσει μια κατοικία που συναντάμε το 2022, καθώς διαθέτει εσωτερικό ασανσέρ σε όλα τα επίπεδα εκτός από τη σοφίτα ,κουφώματα αλουμινίου, συρόμενες σίτες και ηλεκτρικά στόρια σε όλα τα επίπεδα.
Το ισόγειο και το υπόγειο τμήμα της μονοκατοικίας είναι ένα μεγάλο αυτόνομο διαμέρισμα που μπορεί να χρησιμοποιηθεί είτε προς εκμετάλλευση είτε για ξεχωριστή χρήση μελών της οικογένειας. Στο ισόγειο συναντάμε ένα μεγάλο ενιαίο χώρο με μεγάλο άνοιγμα που οδηγεί σε άνετη μπροστινή αυλή και διαθέτει ενεργειακό τζάκι. Η κουζίνα είναι ενιαία και κατασκευασμένη από ντουλάπια μασίφ ξύλου και κλασσικής γραμμής κατά μήκος του τοίχου ενώ διαθέτει παράθυρο και πόρτα που οδηγεί στην πίσω αυλή.
Ανεβαίνοντας στον όροφο είτε με την εσωτερική σκάλα ή το ασανσέρ ή την εξωτερική ανεξάρτητη σκάλα οδηγούμαστε σε ένα μεγάλο ενιαίο χώρο όπου στα αριστερά μας συναντάμε μια άνετη γωνιακή κουζίνα που διαθέτει παράθυρο και πόρτα ,και στα δεξιά μας συναντάμε την άνετη σαλονοτραπεζαρία με γωνιακό τζάκι ,ιδιαίτερα φωτεινό καθώς διαθέτει μεγάλα ανοίγματα που οδηγούν στο ευρύχωρο μπαλκόνι της κατοικίας με απεριόριστη θέα στο Θερμαϊκό.
Ανεβαίνοντας στον δεύτερο όροφο συναντάμε ακριβώς απέναντι από τη σκάλα το κυρίως μπάνιο σε κλασσική γραμμή και ιδιαίτερα άνετο και φωτεινό καθώς διαθέτει παράθυρο. Στα αριστερά από τη σκάλα βρίσκονται τα δυο μεγάλα δωμάτια με ανοίγματα που οδηγούν σε κοινό μπαλκόνι με υπέροχη θέα, και στα δεξιά της σκάλας συναντάμε τα άλλα δυο δωμάτια που βλέπουν στο πίσω κήπο.
Συνεχίζοντας στην σοφίτα βρισκόμαστε σε ένα ενιαίο χώρο με ένα υψηλότερο επίπεδο και ένα μεγάλο άνοιγμα που οδηγεί σε δικό του μπαλκόνι με θέα ενώ διαθέτει δικό το wc και η οροφή είναι ξύλινη.
Αξίζει να σημειώσουμε ότι η μονοκατοικία διαθέτει ιδιαίτερα καλή κατασκευή ενεργειακής κλάσης Δ ,χρησιμοποιώντας την κατάλληλη θερμομόνωση και υγρομόνωση ,ενώ βρίσκεται σε ιδιαίτερα προνομιακό σημείο με απεριόριστη θέα .

-Golden Home Real Estate-
Ίωνος Δραγούμη 4, 54623, Θεσσαλονίκη
Email: thessaloniki@goldenhome.gr
Web: https://goldenhome.gr
O: +302314405900
M: +306947645562

Πώληση, Μονοκατοικία, Μπάνια: 2, WC: 1, Εμβαδόν: 365 τ.μ., Δωμάτια: 4, Έτος κατασκευής: 1999, Εξοχική κατοικία, Τιμή: 450000, Κλιματισμός, Θέα, Βεράντα, Ασανσέρ, Τζάκι, Κήπος, Εσωτερική σκάλα, Playroom, Πόρτα ασφαλείας, Συναγερμός, Αποθήκη, Θέση στάθμευσης, Όροφος: Ισόγειο, Πρόσοψης, Επιτρέπονται κατοικίδια, Σοφίτα, Φωτεινό, Κουζίνες: 2, Κουφώματα: Αλουμινίου, Τύπος δαπέδων: Πλακάκι, Επιφάνεια oικοπέδου: 320 τ.μ., Πρόσβαση για ΑΜΕΑ, Eπίπεδα: 5, Θέρμανση: Αυτόνομη θέρμανση, Μέσο θέρμανσης: Πετρέλαιο, Πρόσβαση από: Άσφαλτο, Ζώνη: Οικιστική ζώνη, Νυχτερινό ρεύμα, Ενεργειακή κλάση: Δ, Προσανατολισμός: Ανατολικομεσημβρινός, Ρεύμα: Τριφασικό, Εμβαδό Μπαλκονιών: 1, Απόσταση απο θάλασσα: 50000
Характеристики
Типология
Отдельный дом на одну семью
Договор
Продажа
Этаж
Нулевой этаж
Этажность здания
5
Лифт
Да
Площадь
365 m²
Помещения
5+
Спальни
4
Ванные
3
Меблировано
Нет
Балкон
Да
Гараж, машиноместа
1 в общая парковка/гараж
Отопление
Автономное, на дизельном топливе
Другие характеристики
  • Внешняя планировка
  • Камин
  • Мансарда
  • Сигнализация
  • Железная дверь
Информация о ценах
Цена
€ 450 000
Цена за м²
1 233 €/m²
Энергоэффективность

Потребление энергии

Δ

Откройте для себя каждый уголок объекта недвижимости
+18 фотографии
Доп. опции

Свяжитесь с рекламодателем