Πισίνα
Κουζίνα
Θέα από μπαλκόνι
1/25

Отдельный дом на одну семью 203 00, Центр, Loutraki-Perachora

Loutraki-Perachora203 00
€ 580 000
5+ помещения
320 m²
3 ванных
Нет Лифт
Меблировано
Погреб

Пометка

Объявление обновлено 05.09.2024
Описание

ID: 621678

Κωδικός ακινήτου: 621678 - Λουτράκι-Περαχώρα Λίμνη Βουλιαγμένης ΠΩΛΕΙΤΑΙ επιπλωμένη μονοκατοικία 3 επιπέδων συνολικής επιφάνειας 320 τ.μ. σε οικόπεδο 8500 τ.μ. . Αποτελείται από 5 υπνοδωμάτια, 3 σαλόνια, 3 κουζίνες, 3 μπάνια . Είναι κατασκευασμένη το 1990 με ενεργειακή κλάση Δ και διαθέτει θέρμανση θερμοσυσσωρευτής, θέα σε θάλασσα, κουφώματα ξύλινα, πατώματα από πλακάκι, εντοιχιζόμενες ντουλάπες, πάρκινγκ, αποθήκη 25 τ.μ., κήπο, τζάκι, πισίνα, συναγερμό, ηλεκτρικές συσκευές, ηλιακό θερμοσίφωνα, σκαλιά εισόδου, σοφίτα, playroom, ανοιχτωσιά, εσωτερική σκάλα απόσταση από θάλασσα 650 μέτρα απόσταση από χωριό 14000 μέτρα απόσταση από αεροδρόμιο 125000 μέτρα - Τιμή: 580.000 €
Στην Περαχώρα Κορινθίας, σε απόσταση 650 μέτρων από την θάλασσα, πωλείται μοναδική βίλα 320 τ.μ. μέσα σε περιφραγμένη έκταση 8.5 στρεμμάτων. Αποτελείται συνολικά από τρία επίπεδα: Ισόγειο (120 τ.μ) με ανεξάρτητη είσοδο το οποίο αποτελείται από μεγάλο καθιστικό με τζάκι, ημιξεχωριστό χώρο κουζίνας, γυμναστήριο, δύο υπνοδωμάτια και ένα μπάνιο. Πρώτος όροφος (120 τ.μ.) Αποτελείται από σαλόνι με τζάκι, ημιξεχωριστή κουζίνα με πάσο-μπάρ, δύο υπνοδωμάτια (το πρώτο με υπέρδιπλο κρεβάτι και το δεύτερο με τρία μονά) και ένα μπάνιο. Ο όροφος περιβάλλεται περιμετρικά από άνετη βεράντα με όμορφη θέα θάλασσα. Το τρίτο και τελευταίο επίπεδο αποτελείται από σοφίτα 80 τ.μ. που περιλαμβάνει δικό της σαλόνι με τζάκι, μια μικρή υποτυπώδη κουζίνα, μπάνιο καθώς και ένα king size bedroom με γραφείο και καθιστικό. Τόσο το σαλόνι όσο και η κρεβατοκάμαρα έχουν πρόσβαση σε δικό τους μπαλκόνι με εξίσου όμορφη θέα θάλασσα και τον κορινθιακό κόλπο. Εξωτερικά απλώνεται μια τεράστια έκταση 8.5 στρεμμάτων με ελαιόδεντρα και πεύκα. Υπάρχει πισίνα 60 τ.μ. η οποία γεμίζει από ιδιωτική γεώτρηση και συντηρείται σύμφωνα με τους υγειονομικούς κανόνες που προβλέπονται, ενώ στο κτήμα υπάρχουν δεξαμενές νερού, σύστημα ποτίσματος και πυρόσβεσης. Μπροστά στην πισίνα υπάρχει αίθριο που προσφέρει σκιά. Δίπλα βρίσκεται γήπεδο τένις με περίφραξη. Στην δυτική πλευρά του οικοπέδου βρίσκεται ένα ακόμα αίθριο και στην ανατολική πλευρά υπάρχει ανεξάρτητη αποθήκη 25 τμ. Aπό τη δυτική πόρτα της περίφραξης ξεκινάει μονοπάτι που οδηγεί μέσα από μαγική διαδρομή σε απομονωμένη παραλία. Η κατοικία διατίθεται πλήρως επιπλωμένη και εξοπλισμένη, έχει ανακαινισθεί πρόσφατα και διαθέτει ξύλινα κουφώματα, πατώματα από πλακάκι και πέτρα, θερμοσυσσωρευτές, σύστημα ασφαλείας με κάμερες, τζάκι και στα τρία επίπεδα, ηλιακό , εγκατάσταση φωτοβολταϊκών, εξωτερική θέση στάθμευσης με υπόστεγο (κεραμοσκεπή) και γεώτρηση. Το ακίνητο βρίσκεται σε ένα πανέμορφο και καταπράσινο περιβάλλον που προσφέρει απόλυτη ησυχία, ασφάλεια και ιδιωτικότητα. Απέχει 14 χιλιόμετρα από το χωριό της Περαχώρας, 100 χιλιόμετρα από την Αθήνα και σε κοντινές αποστάσεις από αρχαιολογικούς και διάσημους τουριστικούς προορισμούς.
Υπεύθυνος Ακινήτου: Αλέξανδρος Μιχαήλ - Τηλ. Κέντρο: +30 27520 29340 - Κινητό (whatsApp / viber): +30 6934 737 831 - Μεσιτικό γραφείο στο Ναύπλιο, Άργους 33, Τ.Κ 21100 - www.argolida-realestate.com - alexandros@argolida-realestate.com.
Για την υπόδειξη του ακινήτου είναι απαραίτητη η υπόδειξη της αστυνομικής ταυτότητας ή διαβατηρίου. Οι πληροφορίες και τα χαρακτηριστικά των ακινήτων έχουν καταχωρηθεί βάσει στοιχείων και πληροφοριών που προσκόμισε ο ιδιοκτήτης του ακινήτου.
Характеристики
Типология
Отдельный дом на одну семью
Договор
Продажа | Доходная недвижимость
Этаж
Нулевой этаж
Лифт
Нет
Площадь
320 m²
Помещения
5+
Спальни
5
Ванные
3
Меблировано
Да
Балкон
Нет
Гараж, машиноместа
5 в общая парковка/гараж
Отопление
Централизованное, печь
Другие характеристики
  • Внешние рамы из стеклопакета/ дерева
  • Камин
  • Мансарда
  • Сигнализация
  • Бассейн
Информация о ценах
Цена
€ 580 000
Цена за м²
1 813 €/m²
Энергоэффективность

Потребление энергии

Δ

Откройте для себя каждый уголок объекта недвижимости
+22 фотографии
Доп. опции

Свяжитесь с рекламодателем