1/23

Мезонет отличное состояние, второй этаж, Центр, Rio

Rio
€ 550 000
5+ помещения
350 m²
3 ванных
Нет Лифт
Балкон
Погреб

Пометка

Объявление обновлено 05.08.2024
Описание

ID: EK-2547460

ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΟ ΑΚΙΝΗΤΟ ΡΙΟ. Πλησίον PORTO RIO HOTEL&CASINO και μόλις 170 μ από θάλασσα και οργανωμένη παραλία. Βίλα - Μεζονέτα 350τμ με θέα σε γωνιακό οικόπεδο δύο προσόψεων 800 τ.μ. Σε καλη περιοχή με εξευγενισμένο κοινωνικό επίπεδο ιδιοκτήτων.
Πολυτελούς κατασκευής και περιβάλλεται από κατάφυτο κήπο με ελαιόδεντρα και καλλωπιστικά δένδρα. Όλοι οι εσωτερικοί χώροι περιβάλλονται από μεγάλες σκεπαστές και ημιυπαίθριες βεράντες με περγκολες, με δάπεδα από μάρμαρα Διονύσου και πέτρινα δάπεδα αντίστοιχα.
Οι εσωτερικοί χώροι και τα εσωτερικά κλιμακοστάσια έχουν δάπεδα από μάρμαρα Διονύσου, τα δε υπνοδωμάτια Δρύινα πατώματα, Όλα τα κουφώματα και πόρτες εσωτερικά και εξωτερικά είναι κατασκευασμένα από μασίφ ξυλεία IROCCO με διπλά τζάμια. Συναγερμός και εγκατάσταση για κάμερες ασφαλείας. Αυτόνομη θέρμανση (καυστήρας πετρελαίου), κλιματιστικά split σε όλους τους εσωτερικούς χώρους, Εσωτερικό Parking 2 θέσεων.
Η βίλα είναι σε εξαιρετικη κατάσταση μολις δεκαετια 2000 αποπεράτωση. Εκτοτε εχει ελάχιστα κατοικηθεί κάποια Σαββατοκύριακα τους καλοκαρινούς μήνες
Αναπτύσσεται σε τέσσερα επίπεδα και περιλαμβάνει :
1. ΗΜΙΥΠΟΓΕΙΟ υπερυψωμένο διαμέρισμα 120 τμ ιδιαίτερα φωτεινό με άμεση και πολύπλευρη πρόσβαση και θέα στον περιβάλλοντα δενδρόφυτο κήπο. Συνδεόμενο εσωτερικά με το ισόγειο. Μπορεί δε να χρησιμοποιηθεί ως ανεξάρτητο διαμέρισμα με ανεξάρτητη είσοδο από τον κήπο.
Περιλαμβάνει: Μεγάλο καθιστικό με τζάκι, δύο μεγάλα υπνοδωμάτια, κουζίνα, μπάνιο, αποθήκη και βοηθητικό χώρο/αποθήκη/laundry room.

2. ΙΣΟΓΕΙΟ υπερυψωμένο, συνολικού εμβαδού 140 τ.μ.
Περιλαμβάνει την εντυπωσιακή κεντρική είσοδο-Χωλ, Living Room με τζάκι, μεγάλη τραπεζαρία, κουζίνα με Δρύινα ημιμασίφ ντουλάπια με μαρμάρινες επενδύσεις σε όλες τις επιφάνειες και στα δάπεδα, χώρο καθιστικού, χώρο γραφείου η/και δεύτερου καθιστικού. Σε υπερυψωμένο ημιόροφο επίπεδο βρίσκονται δύο υπνοδωμάτια και μπάνιο με πλήρη επένδυση μαρμάρου.

3. Ανώγειος Α όροφος με εξαιρετική θέα περιλαμβάνει μεγάλο υπνοδωμάτιο- Master Bedroom, μαρμάρινο μπάνιο με jacuzzi, σοφίτα- dressing room με μικρό καθιστικό, βοηθητική κουζίνα kitchenette και διαθέτει μεγάλη βεράντα
Характеристики
Типология
Мезонет | Элитная недвижимость
Договор
Продажа | Доходная недвижимость
Этаж
2
Этажность здания
2
Лифт
Нет
Площадь
350 m²
Помещения
5+
Спальни
5
Ванные
3
Меблировано
Нет
Балкон
Да
Гараж, машиноместа
1 в общая парковка/гараж
Отопление
Централизованное, на дизельном топливе
Другие характеристики
  • Внешние рамы из двойного стеклопакета/ дерева
  • Внешняя планировка
  • Камин
  • Мансарда
  • Сигнализация
  • Железная дверь
Информация о ценах
Цена
€ 550 000
Цена за м²
1 571 €/m²
Энергоэффективность
  • Год постройки

    2003
  • Состояние

    Отличное / Отремонтированное
  • Отопление

    Централизованное, на дизельном топливе
  • Энергетическая сертификация

    В ожидании сертификации
Откройте для себя каждый уголок объекта недвижимости
+20 фотографии
Доп. опции

Свяжитесь с рекламодателем