Коммерческая деятельность Продажа

Ксанти
€ 45 000
Нет стены
40 m²
1 ванная

Пометка

Объявление обновлено 18.07.2024
Описание

ID: EK-2819955

Πωλείται πλήρως εξοπλισμένη επιχείρηση καφέ- εστίασης - street food, στο κέντρο της Ξάνθης. Εδρεύει σε γωνιακό κατάστημα 40τμ και έχει προβολή σε πολυσύχναστο δρόμο της πόλης. Επίσης έχει 20τμ εξωτερικού χώρου με 8 τραπέζια και 32 καρέκλες. Μέσα στο κατάστημα υπάρχει χώρος για 3 stand και 6 σκαμπό. Επίσης μπορεί να χρησιμοποιήσει 60τμ εξωτερικού χώρου στην πλατεία και να τοποθετήσει 15 τραπέζια και 60 καρέκλες. Η επιχείρηση είναι εν λειτουργία. Στην τιμή περιλαμβάνεται ο εξοπλισμός του καταστήματος και η εκμάθηση της τεχνογνωσίας της πίτσας.
Το κατάστημα βρίσκεται σε εξαιρετική τοποθεσία, σε πολύ κεντρικό σημείο της πόλης, με σταθερή πελατεία. Αποτελεί μία καλή επενδυτική επιλογή.

***ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ Στην υπόδειξη του ακινήτου είναι απαραίτητη η υπόδειξη της αστυνομικής ταυτότητας ή του ΑΦΜ.Η νόμιμη μεσιτική αμοιβή για την ενοικίαση διαμερίσματος ανέρχεται σε μισό ενοίκιο πλέον το ΦΠΑ 24%,για την ενοικίαση επαγγελματικού χώρου ένα ενοίκιο πλέον το ΦΠΑ 24%,ενώ για την πώληση διαμερίσματος, επαγγελματικού χώρου, οικοπέδου, αγροτεμαχίου, την ΕΙΔΙΚΑ ΣΥΜΦΩΝΗΜΕΝΗ ΑΜΟΙΒΗ πλέον το ΦΠΑ 24%.
Характеристики
Договор
Продажа
Типология
Коммерческая деятельность | без стен
Площадь
40 m²
Помещения
1 ванная
Другие характеристики
  • Железная дверь
Информация о ценах
Цена
€ 45 000
Цена за м²
1 125 €/m²
Энергоэффективность
  • Отопление

    Автономное, блок питания
Доп. опции

Свяжитесь с рекламодателем