1/25

Отдельный дом на одну семью 243 m², Klima, Efpalio

Efpalio
€ 900 000
5+ помещения
243 m²
3+ ванные
Нет Лифт
Балкон
Меблировано
Погреб

Пометка

Объявление обновлено 23.08.2024
Описание

ID: 2146

Πέτρινη πολυτελής έπαυλη Μανιάτικης Aρχιτεκτονικής εντός περιμαντρωμένου κτήματος 6,170 τ.μ. που εφάπτεται με τη θάλασσα και διαθέτει ιδιωτική παραλία.

Αποτελείται από 2 ανεξάρτητες οικίες σε διαφορετικά επίπεδα, η μια έκτασης 96 τ.μ. και η άλλη έκτασης 147 τ.μ. με στεγασμένο ημιυπαίθριο χώρο (χαγιάτι) περίπου 20 τ.μ. Οι δύο οικίες δύναται να λειτουργήσουν είτε αυτόνομα η μία από την άλλη είτε ως μία ενιαία κατοικία.

Το ακίνητο διαθέτει συνολικά 6 μεγάλα υπνοδωμάτια, εκ ων οποίων τα δύο masterbedroom, το ένα υπνοδωμάτιο διώροφο, τα δύο με πρόσοψη και θέα επί της θάλασσας.

Η κατοικία είναι πλήρως εξοπλισμένη και λειτουργική με ισχυρό ιnternet wifi σε όλους τους χώρους, κάμερες ασφαλείας, κεντρική θέρμανση με ηλεκτρικό boiler και αυτονομία στα επίπεδα, είναι πλήρως τηλεδιαχειριζόμενη (smart home), διαθέτει κλιματισμό και ανεμιστήρες σε όλoυς τους χώρους και τα υπνοδωμάτια.

Το κτήμα συνολικής έκτασης 6.170τ.μ. διαθέτει πολλά δέντρα καλλωπιστικά και οπωροφόρα που προσδίδουν την αίσθηση δάσους. Εντός του κτήματος φύονται επίσης περίπου 60 υπεραιωνόβες ελιές.

Υπάρχει λιθόστρωτος δρόμος εντός του κτήματος που οδηγεί σε ιδιωτική παραλία από βότσαλο, με φυσική σκιά από δέντρα και κάποιες εγκαταστάσεις χρήσιμες για κάποιον που θέλει να χρησιμοποιήσει τη θάλασσα,

Η κατοικία είναι κατασκευασμένη από κατασκευαστικά υλικά και τεχνίτες που ήρθαν από τη Μάνη για να την κατασκευάσουν με τις πέτρες να σμιλεύονται κατά την διαδικασίας της κατασκευής.

Υπάρχει σύνθετη και μεγάλης αξίας κατασκευαστική υποδομή που δεν μπορεί κανείς να διακρίνει εύκολα μέσα από τις φωτογραφίες.

Η έπαυλη ανήκει στις πιο προνομιούχες και πιο σπάνιες οικίες της Δυτικής Ελλάδος, σε μοναδική τοποθεσία με ανυπέρβλητη θέα λόγω υψομετρικής διαφοράς.

Απευθύνεται στους λα΄τρεις της καλαισθησίας, της ησυχίας και του διαβάσματος. Στον ένοικό της παρέχει την απόλυτη και πραγματική αίσθηση ιδιωτικότητας.

Απευθύνεται επίσης σε λάτρεις της Ναυπακτίας, τόσο της ορεινής όσο και της παραθαλάσσιας, καθώς το σημείο στο οποίο εδράζεται απέχει μόλις 10 λεπτά απόσταση με αυτοκίνητο από τη Ναύπακτο και 3 μόλις λεπτά απόσταση από το Μοναστηράκι ή το Σκάλωμα.
Характеристики
Типология
Отдельный дом на одну семью | Элитная недвижимость
Договор
Продажа | Доходная недвижимость
Этаж
Нулевой этаж
Лифт
Нет
Площадь
243 m²
Помещения
5+
Спальни
6
Ванные
3+
Меблировано
Да
Балкон
Да
Гараж, машиноместа
1 в общая парковка/гараж
Отопление
Централизованное, блок питания
Другие характеристики
  • Внешние рамы из двойного стеклопакета/ дерева
  • Внешняя планировка
  • Камин
  • Мансарда
  • Сигнализация
  • ТВ система со спутниковой антенной
  • Железная дверь
Информация о ценах
Цена
€ 900 000
Цена за м²
3 704 €/m²
Энергоэффективность
  • Год постройки

    2000
  • Отопление

    Централизованное, блок питания
  • Энергетическая сертификация

    В ожидании сертификации
Откройте для себя каждый уголок объекта недвижимости
+22 фотографии
Доп. опции

Свяжитесь с рекламодателем