1/25

Односемейная вилла 5, Θέμις Δικαστών Εισαγγελέων 19007, Dikastika, Marathonas

Marathonas5, Θέμις Δικαστών Εισαγγελέων 19007
€ 3 200 000
5+ помещения
861 m²
3+ ванные
Лифт
Балкон
Меблировано
Погреб

Пометка

Объявление обновлено 12.08.2024
Описание

ID: EK-303853

Αυτή η πολυτελής μονοκατοικία βρίσκεται σε απόσταση 1 χλμ. από το κέντρο του Σχοινιά. Η βίλλα διαθέτει κήπο με εξωτερική πισίνα. Το ακίνητο αποτελείται από 4 υπνοδωμάτια, ανεξάρτητο μπάνιο και μίνι κουζίνα. Ολόκληρο το κατάλυμα φιλοξενεί άνετα μέχρι 8 άτομα.

Το ακίνητο απέχει 20 λεπτά με το αυτοκίνητο από το Battlefield Marathon και το Μουσείο. Η βίλα βρίσκεται σε απόσταση 35 λεπτών με αυτοκίνητο από το αεροδρόμιο Ελευθέριος Βενιζέλος, ενώ απέχει 1 ώρα από το κέντρο της Αθήνας.

Ο σχεδιασμός αυτού του ονειρεμένου σπιτιού καταρρίπτει την έννοια του συμβατικού, καθώς το ακίνητο διαθέτει δύο εντυπωσιακές εισόδους, δημιουργώντας μια διαφορετική αίσθηση άφιξης. Το ανώτερο επίπεδο του σπιτιού έχει μαγευτική θέα στη θάλασσα με έναν κοντινό ανοιχτό χώρο στάθμευσης για δύο αυτοκίνητα. Η δεύτερη είσοδος στην κατώτερη πλευρά του σπιτιού σας επιτρέπει να νιώσετε τη μοναδική ομορφιά των σύγχρονων αρχιτεκτονικών όγκων του. Ένα εύχρηστο κοντινό γκαράζ για δύο ακόμα αυτοκίνητα είναι επίσης διαθέσιμο.

Το σπίτι διαθέτει μια εξωτερική θερμαινόμενη πισίνα υπερχείλισης και μια σειρά από διαδοχικούς εξωτερικούς χώρους, όπως υπαίθρια γκαλερί, πέργκολες, πλακόστρωτα αίθρια, διαμορφωμένα μπαλκόνια και βεράντες με γρασίδι που συνωμοτούν ήσυχα για να σας οδηγήσουν στη χαλάρωση, ενώ απολαμβάνετε την εντυπωσιακή θέα στη θάλασσα ανά πάσα στιγμή. Η τεράστια θεατρική γυάλινη είσοδος σας καθοδηγεί σε δύο μεγάλους χώρους που οδηγούν αντίστοιχα στους ξεχωριστούς χώρους καθιστικού και τραπεζαρίας και, μέσα από την εσωτερική σκάλα και τον ανελκυστήρα OTIS, στο υπόλοιπο σπίτι.
Характеристики
Типология
Односемейная вилла | Элитная недвижимость
Договор
Продажа | Доходная недвижимость
Этаж
Нулевой этаж
Лифт
Да
Площадь
861 m²
Помещения
5+
Спальни
5
Ванные
3+
Меблировано
Да
Балкон
Да
Гараж, машиноместа
1 в общая парковка/гараж
Отопление
Централизованное, напольное, на дизельном топливе
Другие характеристики
  • Внешняя планировка
  • Камин
  • Мансарда
  • Сигнализация
  • ТВ система со спутниковой антенной
  • Бассейн
  • Железная дверь
Информация о ценах
Цена
€ 3 200 000
Цена за м²
3 717 €/m²
Энергоэффективность

Потребление энергии

A+

Откройте для себя каждый уголок объекта недвижимости
+22 фотографии
Доп. опции

Свяжитесь с рекламодателем