Θέα από μπαλκόνι
Μπάνιο
Μπάνιο
Ύπαρξη ανθρώπου
Κουζίνα
Υπνοδωμάτιο
Μπάνιο
Μπαλκόνι
Υπνοδωμάτιο
Υπνοδωμάτιο
Υπνοδωμάτιο
Πισίνα
Κουζίνα
Πισίνα
Πισίνα
Μπάνιο
Θέα από μπαλκόνι
Εξωτερικός χώρος
1/25

Отдельный дом на одну семью Παλαιά Εθνική Οδός Αθηνών-Κορίνθου, 191 00, Κινέτα, Kineta, Мегара

МегараΠαλαιά Εθνική Οδός Αθηνών-Κορίνθου, 191 00, Κινέτα
€ 2 200 000
4 помещения
274 m²
3 ванных
Нет Лифт
Меблировано
Погреб

Пометка

Объявление обновлено 05.09.2024
Описание

ID: 601894

Κωδικός ακινήτου: 601894 - Μέγαρα Κινέτα ΠΩΛΕΙΤΑΙ επιπλωμένη μονοκατοικία 3 επιπέδων συνολικής επιφάνειας 274 τ.μ. σε οικόπεδο 1700 τ.μ. . Αποτελείται από 4 υπνοδωμάτια, σαλοκουζίνα, 3 μπάνια . Είναι κατασκευασμένη το 1991 με ενεργειακή κλάση Ε και διαθέτει θέρμανση κλιματισμός, θέα σε θάλασσα, κουφώματα αλουμινίου συρόμενα, μαρμάρινα πατώματα, πόρτα ασφαλείας με τρίαινα, εντοιχιζόμενες ντουλάπες, πάρκινγκ, αποθήκη , κήπο, τζάκι, πισίνα, A/C, συναγερμό, ηλεκτρικές συσκευές, σίτες, διπλά τζάμια, ηλιακό θερμοσίφωνα, σκαλιά εισόδου, BBQ, playroom, δορυφορική κεραία, ανοιχτωσιά, εσωτερική σκάλα απόσταση από πόλη 50000 μέτρα απόσταση από χωριό 500 μέτρα απόσταση από αεροδρόμιο 80000 μέτρα - Τιμή: 2.200.000 €
Πολυτελής παραθαλάσσια βίλλα σε ειδυλλιακή τοποθεσία με άμεση και ιδιωτική πρόσβαση σε υπέροχη παραλία της Κινέτας που βρίσκεται μπροστά στο σπίτι. Η κατοικία είναι συνολικού εμβαδού 274 τ.μ. και εκτείνεται σε τρία επίπεδα. Η εντυπωσιακή υπερυψωμένη είσοδος καταλήγει σε έναν πανέμορφο ενιαίο και φωτεινό χώρο τραπεζαρίας - καθιστικού με τζάκι, και κουζίνας και μαζί ένα (1) master υπνοδωμάτιο ολοκληρώνουν το υπερυψωμένο ισόγειο επίπεδο. Όλοι οι χώροι στο μεσαίο επίπεδο έχουν θέα στον κήπο με την πισίνα και στην θάλασσα.
Στον όροφο συναντάμε δύο (2) υπνοδωμάτια με μεγάλα μπαλκόνια και ένα μπάνιο
Το ημιυπόγειο - επίπεδο στεγάζει ένα ενιαίο χώρο για χρήση playroom μαζί με ένα ευρύχωρο τέταρτο (4) υπνοδωμάτιο συν ένα (1) μπάνιο. Στο ίδιο επίπεδο υπάρχει επίσης κλειστό γκαράζ με εσωτερική πρόσβαση στο σπίτι καθώς και μία μεγάλη αποθήκη. Οι εξωτερικοί χώροι περιμετρικά της κατοικίας είναι διαμορφωμένοι με γκαζόν, πλακοστρώσεις και κήπους. Η πισίνα δουλεύει με φιλτραρισμένο θαλασσινό νερό το οποίο προέρχεται από ιδιωτική γεώτρηση όπως επίσης και η άρδευση για τις ανάγκες του κήπου. Με θέα στην παραλία, μια ανεξάρτητη υπερυψωμένη βεράντα προσφέρει ένα υπέροχο μέρος για να χαλαρώσετε και να απολαύσετε τη θέα στην παραλία, ενώ κάτω από αυτήν υπάρχουν εγκαταστάσεις για εξωτερική κουζίνα. Οι καταπράσινοι χλοοτάπητες ποτίζονται από το πηγάδι του καταλύματος (ανεξάρτητη παροχή νερού) και υπάρχει μια μεγάλη δεξαμενή νερού για πόσιμο νερό.
Υπεύθυνος Ακινήτου: Αλέξανδρος Μιχαήλ - Τηλ. Κέντρο: +30 27520 29340 - Κινητό (whatsApp / viber): +30 6934 737 831 - Μεσιτικό γραφείο στο Ναύπλιο, Άργους 33, Τ.Κ 21100 - www.argolida-realestate.com - alexandros@argolida-realestate.com.
Για την υπόδειξη του ακινήτου είναι απαραίτητη η υπόδειξη της αστυνομικής ταυτότητας ή διαβατηρίου. Οι πληροφορίες και τα χαρακτηριστικά των ακινήτων έχουν καταχωρηθεί βάσει στοιχείων και πληροφοριών που προσκόμισε ο ιδιοκτήτης του ακινήτου.
Характеристики
Типология
Отдельный дом на одну семью | Элитная недвижимость
Договор
Продажа | Доходная недвижимость
Этаж
Нулевой этаж
Лифт
Нет
Площадь
274 m²
Помещения
4
Спальни
4
Ванные
3
Меблировано
Да
Балкон
Нет
Гараж, машиноместа
1 в частный гараж/парковка, 1 в общая парковка/гараж
Отопление
Централизованное, блок питания
Другие характеристики
  • Внешние рамы из двойного стеклопакета/ металла
  • Камин
  • Сигнализация
  • ТВ система со спутниковой антенной
  • Бассейн
  • Железная дверь
Информация о ценах
Цена
€ 2 200 000
Цена за м²
8 029 €/m²
Энергоэффективность

Потребление энергии

Ε

Откройте для себя каждый уголок объекта недвижимости
+22 фотографии
Доп. опции

Свяжитесь с рекламодателем