1/24

Отдельный дом на одну семью 250 m², отличное состояние, Rogitika, Paralia (Пелопоннес)

Paralia (Пелопоннес)
€ 560 000
5+ помещения
250 m²
2 ванные
Балкон
Меблировано
Погреб

Пометка

Объявление обновлено 09.08.2024
Описание

ID: 2030

Πωλείται Αγγλικανικό Αρχοντικό συνολική επιφάνειας 250 τ.μ., κατασκευασμένο την δεκαετία του '30 ένα αληθινό κόσμημα απέναντι από την θάλασσα με αρχιτεκτονική που απευθύνεται σε εκείνους που αναζητούν μια μόνιμη ή εξοχική κατοικία νεοκλασσικού χαρακτήρα .
Χτισμένο σε οικόπεδο 1.300 στρεμμάτων αυτό το ακίνητο μπορεί να εξυπηρετήσει χρήση μιας μονοκατοικίας -μεζονέτας αλλά και δύο ανεξάρτητων οροφοδιαμερισμάτων καθώς πληρεί τις προυποθέσεις και των δύο αυτών κατηγοριών .Αποτελείται από δύο επίπεδα ισογείου και 1ου ορόφου ,το ισόγειο αποτελείται από 2 υπνοδωμάτια που βλέπουν κατευθείαν μέσα στην θάλασσα ,κουζίνα ,σαλόνι -τραπεζαρία και λουτρό. Στην ανατολική και δυτική πλευρά του ακινήτου θα σας καλωσορίσουν δύο μεγάλες βεράντες περίπου 40 τ.μ. η μία όπου το δάπεδο τους μοιάζει με ένα φυσικό χαλί καθώς είναι στρωμένο από μάρμαρο απλό και γρανίτη με γεωμετρικά μοτίβα -ρετρό με αποτέλεσμα να βλέπει κανείς ένα ολοζώντανο έργο τέχνης!
Στους εσωτερικούς χώρους θα σας εντυπωσιάσουν τα ιδιαίτερα γύψινα και το μεγάλο επιβλητικό τζάκι που βρίσκεται στο σαλόνι όπως επίσης και οι δύο κεντρικές ξυλόγλυπτες πόρτες που δεσπόζουν .
Ο πρώτος όροφος αποτελείται από δύο υπνοδωμάτια που σας προσφέρουν απεριόριστη θέα σε βουνό και θάλασσα ,άνετο σαλόνι - τραπεζαρία - κουζίνα ενιαίου χώρου και λουτρό .Διαθέτει σοφίτα περίπου 18 τ.μ. με παράθυρο έτσι ώστε να μπορείτε να κάνετε χρήση ξενώνα ή όποια άλλη χρήση εσείς επιθυμείτε ,μεγάλη βεράντα περίπου 30 τ.μ με θέα στο βουνό και σε καταπράσινο περιβάλλον .
Στους προαύλιους χώρους θα περιηγηθείτε στον ιδιωτικό του κήπο εκτάσεως 1.100τ.μ. περίπου όπου και φιλοξενούνται εξωτικά λουλούδια και μεγάλοι φοίνικες όπως επίσης και μια μικρή αποθήκη με κεραμμύδια.
Το ακίνητο παρέχει περίπου 6 θέσεις στάθμευσης ανοιχτές καθώς επίσης και δυνατότητα τοποθέτησης πισίνας ,βεβαίως η ανωτέρω πρόταση είναι προαιρετική καθώς με μια ματιά ταξιδεύει το βλέμμα στο απέραντο γαλάζιο της θαλάσσης και ο ήχος από τα κύμματα της θα σας συντροφεύει κάθε πρωί που θα παίρνετε το πρωινό σας .
Το εν λόγω ακίνητο βρίσκεται ακριβώς μπροστά σε παραλία με πεντακάθαρα καταγάλανα νερά και κατάλληλη για να απολαύσετε το μπάνιο σας .Πόλη Πάτρα. Περιοχή Ροίτικα Παραλία Πατρών. .Τιμή πώλησης 560.000 ευρώ. Πληροφορίες στα τηλέφωνα 2614 004985 - 6974659216.Μεσιτικό γραφείο. ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΗ ΑΝΑΘΕΣΗ ΣΤΟ ΓΡΑΦΕΙΟ ΜΑΣ .Κωδικός ακινήτου: 2030
Характеристики
Типология
Отдельный дом на одну семью
Договор
Продажа | Доходная недвижимость
Этаж
Нулевой этаж
Этажность здания
2
Площадь
250 m²
Помещения
5+
Спальни
4
Ванные
2
Меблировано
Да
Балкон
Да
Гараж, машиноместа
6 в общая парковка/гараж
Отопление
Централизованное, на дизельном топливе
Другие характеристики
  • Внешние рамы из стеклопакета/ дерева
  • Внешняя планировка
  • Камин
  • Мансарда
Информация о ценах
Цена
€ 560 000
Цена за м²
2 240 €/m²
Энергоэффективность

Потребление энергии

B

Откройте для себя каждый уголок объекта недвижимости
+21 фотографии
Доп. опции

Свяжитесь с рекламодателем