1/15

Отдельный дом на одну семью Αγίου Αργυρίου, Θερμαϊκός 57500, Центр, Epanomi

EpanomiΑγίου Αργυρίου, Θερμαϊκός 57500
€ 220 000
5+ помещения
320 m²
2 ванные
Лифт
Балкон
Погреб

Пометка

Объявление обновлено 23.08.2024
Описание

ID: 1005

Κωδικός Αγγελίας: 1005. Πωλείται μονοκατοικία τριών επιπέδων στην άκρη του οικισμού Eπανομής (Σχολείο της Φύσης) μέσα σε αγροτεμάχιο 5.800τ.μ.. Το πρώτο επίπεδο 110 τ.μ. αποτελείται από μεγάλο κεντρικό σαλόνι με τζάκι , ένα μπάνιο, κουζίνα και ένα δωμάτιο. Στο δεύτερο επίπεδο βρίσκονται 2 υπνοδωμάτια, ένα μπάνιο και το μπαλκόνι με απεριόριστη θέα σε Όλυμπο και Χορτιάτη. Όσον αφορά το υπόγειο μπορεί να χρησιμοποιηθεί και ως ανεξάρτητο διαμέρισμα καθώς η είσοδος του βρίσκεται σε επίπεδο χωρίς να είναι θαμμένο μέσα στο έδαφος και διαθέτει όλες τις υποδομές. Τα τρία επίπεδα έχουν πρόσβαση μεταξύ τους με εσωτερική σκάλα, ανελκυστήρα (χωρίς να έχει εγκατασταθεί) καθώς και με εξωτερική ανεξάρτητη είσοδο το υπόγειο από το ισόγειο. Έχουν τοποθετηθεί κουφώματα συνθετικά καφέ αποχρώσεως, με διπλά τζάμια και έχει εξωτερική επένδυση με φυσική πέτρα. Η θέα από τα μπαλκόνια είναι απεριόριστη σε Όλυμπο και Χορτιάτη λόγο της ιδιαίτερης γεωγραφικής θέσης του ακινήτου. Το ακίνητο βρίσκεται σε περιφραγμένο οικόπεδο όπου η πλευρά επί του δρόμου διαθέτει τοιχίο με επένδυση πέτρα και μεταλλικά κάγκελα.
Το μεσιτικό γραφείο Α. ΤΣΑΚΑΛΙΔΗΣ με πολυετή πείρα στον χώρο των ακινήτων, όντας το παλαιότερο γραφείο της περιοχής (από το 1990) αναλαμβάνει την διεκπεραίωση της δικής σας αγοραπωλησίας με συνέπεια και πλήρη εχεμύθεια. Σε εσάς που θέλετε να αγοράσετε, να νοικιάσετε, να πουλήσετε ή να επενδύσετε σε ακίνητη περιουσία σας περιμένουμε στις ιδιόκτητες εγκαταστάσεις μας στο χωριό Μεσημέρι, 20 λεπτά από το κέντρο της Θεσσαλονίκης.
Με την υπόδειξη του ακινήτου κρίνεται απαραίτητο να υποδεικνύεται η ταυτότητα καθώς και το ΑΦΜ σας σύμφωνα με τον Ν 4072 / 11-4-2012 ΦΕΚ 86Α.
Характеристики
Типология
Отдельный дом на одну семью | Элитная недвижимость
Договор
Продажа | Доходная недвижимость
Этаж
2
Лифт
Да
Площадь
320 m²
Помещения
5+
Спальни
4
Ванные
2
Меблировано
Нет
Балкон
Да
Гараж, машиноместа
1 в общая парковка/гараж
Другие характеристики
  • Внешние рамы из двойного стеклопакета / ПВХ
  • Внешняя планировка
  • Камин
  • Мансарда
  • Железная дверь
Информация о ценах
Цена
€ 220 000
Цена за м²
688 €/m²
Энергоэффективность
  • Год постройки

    2010
  • Состояние

    Новое / На стадии строительства
  • Энергетическая сертификация

    В ожидании сертификации
Откройте для себя каждый уголок объекта недвижимости
+12 фотографии
Доп. опции

Свяжитесь с рекламодателем