1/16

Отдельный дом на одну семью 333 m², Golf, Glyfada

Glyfada
€ 2 300 000
5 помещения
333 m²
3+ ванные
Нет Лифт
Балкон
Погреб

Пометка

Объявление обновлено 23.08.2024
Описание

ID: W-02QMM2

Σε μια από τις πιο όμορφες περιοχές της Αθηναϊκής Ριβιέρας, στη Γλυφάδα, με γρήγορη πρόσβαση στο Γκόλφ Γλυφάδας αλλά και στο Ελληνικό βρίσκεται αυτή η μοναδικής αισθητικής μεζονέτα, πέντε επιπέδων, 383 τ.μ., εκ των οποίων 50 τ.μ. βοηθητικοί χώροι. Ο σχεδιασμός αναδεικνύει τη μοντέρνα αισθητική ενώ έμφαση δόθηκε στην εργονομία των χώρων, στην εκμετάλλευση του προσανατολισμού του, στην ιδιωτικότητα και ποιότητα των υλικών. Κατασκευασμένη το 2008, αυτή η μοναδικής αισθητικής μεζονέτα είναι εξοπλισμένη με υπερσύγχρονα υλικά, ξύλινα δάπεδα, αυτόνομη θέρμανση πετρελαίου ανά όροφο και κλιματισμό παρέχοντας έτσι τους καλύτερους δυνατούς όρους διαβίωσης των κατοίκων στο κτίριο. Επιπλέον, διαθέτει σαλόνι, τραπεζαρία, κουζίνα, 4 υπνοδωμάτια, εκ των οποίων τα το ένα master, 2 τζάκια, 4 μπάνια και W.C. και χώρο υπηρεσίας. Χαρακτηριστικό του ακινήτου, η πλήρως εξοπλισμένη αίθουσα bowling, με δύο διαδρόμους, καθώς επίσης και το hammam. Στα 2 υπόγεια βρίσκονται οι χώροι στάθμευσης ενώ εξωτερικά διατίθεται κοινόχρηστη πισίνα. Επιπλέον χαρακτηριστικά : κουφώματα αλουμινίου, ξύλινα δάπεδα, πόρτα ασφαλείας, σύστημα συναγερμού, ανελκυστήρας, μπαλκόνι, αποθήκη.

*Το Ενεργειακό Πιστοποιητικό βρίσκεται υπό διαδικασία έκδοσης.

Τοποθεσία: Η Γλυφάδα είναι ο εμπορικός κόμβος της Αθηναϊκής Ριβιέρας με πολυσύχναστη εμπορική κίνηση στη διάρκεια της ημέρας και με ζωντανή νυχτερινή ζωή μέχρι το επόμενο πρωί. Αποτελεί έναν προορισμό μόδας με πολλές επώνυμες μπουτίκ αλλά και πολλά εμπορικά μαγαζιά με άποψη και στυλ. Φραγμένο στην μία πλευρά της πόλης από το μοναδικό γήπεδο γκολφ με τις 18 τρύπες και δίπλα από αυτό με μονοπάτια πεζοπορίας και ποδηλασίας, η Γλυφάδα υπόσχεται να προσφέρει το καλύτερο για όλους τους τρόπους ζωής.

Μοναδικά χαρακτηριστικά: Ένας σύγχρονος παραθαλάσσιος προορισμός με εύκολη πρόσβαση στις παραλίες, τα καφέ, τα εστιατόρια και τα καλοκαιρινά beach bar και κλαμπ. Η Γλυφάδα είναι κοντά στα διεθνή σχολεία και αποτελεί ένα ασφαλές περιβάλλον για την ανατροφή των παιδιών, διαθέτει πολλές δυνατότητες ψυχαγωγίας, γυμναστικής και αθλητισμού και αποτελεί μια επιλογή επένδυσης με ανταποδοτικά οφέλη. Επίσης, στην περιοχή συναντάς κινηματογράφους, μοντέρνες μπουτίκ, εστιατόρια για κάθε γούστο και προϋπολογισμό, μπαρ, έντονη υπαίθρια ζωή και μία από τις μεγαλύτερες μαρίνες κατά μήκος της ακτής.

Προσβασιμότητα: Η Γλυφάδα συνδέεται καλά με το κέντρο της πόλης και την ακτή με το μετρό, το τραμ και τα λεωφορεία και απέχει μόλις 30 λεπτά με το αυτοκίνητο από το λιμάνι του Πειραιά, προσφέροντας γρήγορη απόδραση στα νησιά και 35 λεπτά από το διεθνές αεροδρόμιο.

Επενδυτική δυναμική: Η Γλυφάδα ήταν πάντα ελκυστική για τους επενδυτές σε ακίνητα και με το νέο έργο ανακατασκευής του Ελληνικού, είναι έτοιμο να βιώσει μια ισχυρή άνοδο των τιμών των ακινήτων.
Характеристики
Типология
Отдельный дом на одну семью
Договор
Продажа | Доходная недвижимость
Этаж
Нулевой этаж
Лифт
Нет
Площадь
333 m²
Помещения
5
Спальни
4
Ванные
3+
Меблировано
Нет
Балкон
Да
Гараж, машиноместа
1 в общая парковка/гараж
Отопление
Централизованное, на дизельном топливе
Другие характеристики
  • Внешняя планировка
  • Камин
  • Сигнализация
  • Бассейн
  • Железная дверь
Информация о ценах
Цена
€ 2 300 000
Цена за м²
6 907 €/m²
Подробности о расходах
Плата за кондоминиум
€ 40/месяц
Энергоэффективность
  • Год постройки

    2008
  • Отопление

    Централизованное, на дизельном топливе
  • Энергетическая сертификация

    В ожидании сертификации
Откройте для себя каждый уголок объекта недвижимости
+13 фотографии
Доп. опции

Свяжитесь с рекламодателем