Εξωτερικοι χώροι
Εξωτερικοι χώροι
Εξωτερικοι χώροι
Εξωτερικοι χώροι
Εξωτερικοι χώροι
Εξωτερικοι χώροι
Εξωτερικοι χώροι
Εξωτερικοι χώροι
Κήπος
Κήπος
Θέα
Θέα
Μπαλκόνια
Μπαλκόνια
Υπνοδωμάτιο
Υπνοδωμάτιο
Υπνοδωμάτιο
Εσωτερικοι χώροι
Σαλόνι
Σαλόνι
Σαλόνι
Κουζίνα
Κουζίνα
Κουζίνα
WC
1/25
Εξωτερικοι χώροι
Εξωτερικοι χώροι

Отдельный дом на одну семью Δύστος, Petries, Distos

DistosΔύστος
€ 250 000
3 помещений
155 m²
2 ванные
Нет Лифт
Балкон
Меблировано

Пометка

Объявление обновлено 09.08.2024
Описание

ID: 40847

ID Ακινήτου : ES466
Παραθεριστική κατοικία δίπλα στην παραλία
Ένα υπέροχο σπίτι μόλις 100 μέτρα μακριά από την παραλία.

Αυτό το σπίτι είναι ακριβώς αυτό που θα περιγράφατε ως καλοκαιρινό σπίτι των ονείρων σας. Τόσο κοντά στην παραλία, σε μια αξιοπρεπή απόσταση από όλη τη φασαρία της παραλιακής, για όσους αναζητούν περισσότερη ιδιωτικότητα, αλλά εγγύτητα στην παραλία.

Θεωρείται σίγουρα ως διπλοκατοικία με δύο ξεχωριστούς ορόφους. Ο 1ος όροφος των 68m2 έχει ολοκληρωθεί, με δύο υπνοδωμάτια και ένα ευρύχωρο σαλόνι με κουζίνα και ανοιχτό τζάκι. Όταν κάθεστε στον καναπέ θα αγαπήσετε τη θέα της θάλασσας κάτω από το σπίτι, αλλά το χειμώνα μπορείτε να απολαύσετε και το αναμμένο τζάκι μαζί με τη θέα από τη μεγάλη μπαλκονόπορτα.

Η πίσω αυλή μπορεί να χωρέσει δύο αυτοκίνητα και το επικλινές οικόπεδο με τις βεράντες περιλαμβάνει ήδη πολλά οπωροφόρα δέντρα και ένα χωράφι με λαχανικά.

Χτισμένο το 2008, αυτό το διώροφο σπίτι θα χρειαστεί ακόμη να ολοκληρωθεί ο κάτω όροφος των 86m2, με χωρίσματα τοίχων, συσκευές και έπιπλα ανάλογα με τις προτιμήσεις. Τα ηλεκτρικά και οι σωληνώσεις είναι έτοιμα να συνδεθούν. Και οι δύο όροφοι έχουν εξοπλιστεί με παράθυρα και πατζούρια αλουμινίου με διπλά τζάμια.

Βρίσκεται κοντά στο τέλος του δρόμου που οδηγεί στην παραλία Λιανή Άμμος, η οποία απέχει περίπου 600μ. από το σπίτι, υπάρχει μια κοντινότερη επιλογή σε ένα μικρό μυστικό όρμο μόλις 100μ. κάτω από το σπίτι. Μπορείτε να φτάσετε στο πολυσύχναστο λιμάνι των Αγίων Αποστόλων σε μόλις 5 λεπτά, όπου βρίσκονται όλες οι ταβέρνες και τα τοπικά καταστήματα, και να απολαύσετε τον καφέ ή το φαγητό στα πολυάριθμα μαγαζιά. Απέχει περίπου 2 ώρες από το αεροδρόμιο της Αθήνας με το αυτοκίνητο ή 40 λεπτά οδήγησης μέχρι το λιμάνι των Νέων Στυρών, όπου μπορείτε να πάρετε το πλοίο για την Αγία Μαρίνα και να συνεχίσετε για άλλα 50 λεπτά οδήγησης μέχρι το αεροδρόμιο.

Ο ιδιοκτήτης θα εξετάσει το ενδεχόμενο να ολοκληρώσει τον κάτω όροφο με τοπικούς εργολάβους. Στο μπαλκόνι του επάνω ορόφου θα χρειαστεί επίσης να τοποθετηθούν πλακάκια ή πέτρα.

Η περιοχή γίνεται πολυσύχναστη κατά τους καλοκαιρινούς μήνες, με το δεύτερο μισό του Αυγούστου να βρίσκεται στην κορύφωση της.

Οι υποδείξεις είναι διαθέσιμες εντός 48 ωρών ειδοποίησης.
Επικοινωνήστε μαζί μας άμεσα με τηλ ή email πριν φύγει.
Ενεργήστε γρήγορα, καθώς αυτό το ακίνητο είναι ευκαιρία

Τιμή: €250.000. Evia Sun Real Estate, Τηλέφωνο Επικοινωνίας: 2229064312, email: info@eviasun.gr, website: https://eviasun.gr/
Характеристики
Типология
Отдельный дом на одну семью
Договор
Продажа
Этаж
Нулевой этаж
Лифт
Нет
Площадь
155 m²
Помещения
3
Спальни
2
Ванные
2
Меблировано
Да
Балкон
Да
Гараж, машиноместа
1 в общая парковка/гараж
Другие характеристики
  • Внешние рамы из двойного стеклопакета/ металла
  • Внешняя планировка
  • Камин
Информация о ценах
Цена
€ 250 000
Цена за м²
1 613 €/m²
Энергоэффективность
  • Год постройки

    2008
  • Энергетическая сертификация

    В ожидании сертификации
Откройте для себя каждый уголок объекта недвижимости
+22 фотографии
Доп. опции

Свяжитесь с рекламодателем