1/7

Студия пятый этаж, Pagkrati Center, Pagkrati

Pagkrati
€ 200 000
2 помещения
50 m²
1 ванная
Этаж 5
Лифт
Балкон

Пометка

Объявление обновлено 04.03.2024
Описание

ID: W-02QSAV

Σε μια από τις πιο όμορφες περιοχές του Παγκρατίου, στον Άγιο Αρτέμιο, αυτό το μοντέρνο ποιοτικό ρετιρέ διαμέρισμα περίπου 50 τμ στον πέμπτο όροφο μιας ωραίας πολυκατοικίας, καλύπτει όλες τις ανάγκες ενός μοντέρνου ζευγαριού για το επόμενο σπίτι του. Μοντέρνο, κομψό, με ένα ευρύχωρο μοναδικό δωμάτιο και μεγάλο μπαλκόνι από όλες τις πλευρές με πανοραμική θέα σε όλη την περιοχή και την Ακρόπολη, αυτό το ρετιρέ είναι πραγματικά εκπληκτικό για να ζεις. Διπλα στην αγορά και τα μέσα μαζικής μεταφοράς και το μετρό, κοντά στο πάρκο, την εκκλησία και το σχολείο, συνδυάζει όλα απαραίτητα στοιχεία για έναν ιδανικό χώρο διαβίωσης.

Μόλις 10 λεπτά με τα πόδια από το κέντρο της πόλης, απέναντι από τον Εθνικό Κήπο και πίσω από το Καλλιμάρμαρο, το Παγκράτι απέχει μόλις 2 χλμ. από το κέντρο της πόλης.
Μοναδικά Χαρακτηριστικά: Αυτή η ανερχόμενη δημιουργική περιοχή γεμάτη παραδοσιακά καφέ, μπαρ και πάρκα, βρίσκεται ακριβώς έξω από το στάδιο ήταν γνωστή ως Βατραχονήσι ή το Νησί των Βατράχων. Είναι μια από τις πιο περιζήτητες γειτονιές. Το Παγκράτι διατηρεί ακόμα την αίσθηση της γειτονιάς, είναι κοντά σε σχολεία, σούπερ μάρκετ, γκαλερί, μουσεία όπως το Μουσείο Γουλανδρή Μοντέρνας Τέχνης και σε κοντινή απόσταση με τα πόδια από τα περισσότερα αξιοθέατα.

Προσβασιμότητα: Εξαιρετικά καλή σύνδεση με το μετρό, το τραμ, τα λεωφορεία προς την υπόλοιπη Αθήνα. Το αεροδρόμιο απέχει 50 λεπτά με μια ώρα με το τρένο και τα λεωφορεία.

Επενδυτική Δυναμική: Αυτή η περιοχή βρίσκεται ακριβώς στο κέντρο της Αθήνας, μια περιοχή που πάντα έχει μεγάλο ενδιαφέρον από τους αγοραστές. Εγγυημένες αποδόσεις της επένδυσης.
Характеристики
Типология
Квартира
Договор
Продажа
Этаж
5
Лифт
Да
Площадь
50 m²
Помещения
2
Спальни
1
Ванные
1
Меблировано
Нет
Балкон
Да
Отопление
Автономное, на метане
Другие характеристики
  • Внешние рамы из двойного стеклопакета/ металла
  • Внешняя планировка
  • Железная дверь
Информация о ценах
Цена
€ 200 000
Цена за м²
4 000 €/m²
Подробности о расходах
Плата за кондоминиум
€ 50/месяц
Энергоэффективность
  • Год постройки

    2010
  • Отопление

    Автономное, на метане
  • Энергетическая сертификация

    В ожидании сертификации
Виртуальный тур
Откройте для себя каждый уголок объекта недвижимости
+4 фотографии
Доп. опции

Свяжитесь с рекламодателем