Katopse
Katopse
1/2
Katopse

Хотите больше фотографий?

Запросите фото у рекламодателя

Мезонет Γαργηττός, Gargittos, Gerakas

GerakasΓαργηττός
€ 580 000
5 помещения
135 m²
3 ванных
Лифт

Пометка

Объявление обновлено 10.07.2024
Описание

ID: 788995

Κωδικός ακινήτου: 788995 - Γέρακας Γαργηττός ΠΩΛΕΙΤΑΙ νεόδμητη μεζονέτα στον 2 ο όροφο συνολικής επιφάνειας 135 τ.μ. . Αποτελείται από 4 υπνοδωμάτια, σαλοκουζίνα, 2 μπάνια και WC. Είναι κατασκευασμένη το 2022 με ενεργειακή κλάση Α και διαθέτει θέρμανση ατομική - αέριο, κουφώματα αλουμινίου συρόμενα, πατώματα από πλακάκι και ξύλο, εντοιχιζόμενες ντουλάπες, ανελκυστήρα, πρόσβαση ΑΜΕΑ, πάρκινγκ, αποθήκη , κήπο, τζάκι, A/C, συναγερμό, τέντες, σίτες, διπλά τζάμια, ηλιακό θερμοσίφωνα, σοφίτα, δορυφορική κεραία, ανοιχτωσιά, εσωτερική σκάλα - Τιμή: 580.000 € Γέρακας Γαργηττός Πωλείται νεόδμητη μεζονέτα στο 2ο όροφο με σοφίτα συνολικής επιφάνειας 135 τ. μ . Αποτελείται από 4 υπνοδωμάτια, σαλοκουζίνα, 2 μπάνια και 1 wc. Η κατασκευή της θα ξεκινήσει το 2023, θα είναι ενεργειακής κλάσης Α, κατασκευασμένη με υψηλής ποιότητας υλικά και σύγχρονη αισθητική.


Το διαμέρισμα αποτελείται από δυο επίπεδα, στο 2ο όροφο που είναι 83 τ. μ βρίσκονται τα 2 υπνοδωμάτια , το living room με τζάκι , μια κουζίνα open plan, 1 μπάνιο και 1 wc.To επίπεδο αυτό έχει μεγάλα ανοίγματα καθώς και μπαλκόνια με απεριόριστη θέα. Με εσωτερική σκάλα ανεβαίνουμε στην σοφίτα που είναι 52 τ .μ όπου βρίσκεται το 3ο και το 4ο υπνοδωμάτιο καθώς και ένα μπάνιο. Έχει επίσης ταράτσα αποκλειστικής χρήσης με ανεμπόδιστη θέα.


Διαθέτει αυτόνομη θέρμανση φυσικού αερίου με ατομικό λέβητα, κλιματισμό, ηλιακό, πόρτα ασφαλείας, συναγερμό, ηλεκτρικές τέντες και θερμοδιακοπτόμενα κουφώματα αλουμινίου.
Έχει 1 θέση parking και αποθήκη.
Έχει τέλειο προσανατολισμό καθώς είναι ανατολικομεσημβρινό και βρίσκεται κοντά σε πάρκο και παιδική χαρά, στα σχολεία , και την τοπική αγορά .
Σε κοντινή απόσταση βρίσκεται και το Μετρό, ο Προαστιακός ( στάση Δουκίσσης Πλακεντίας)αλλά και οι κεντρικοί οδικοί άξονες.
Υπερπολυτελές κτίριο υψηλών προδιαγραφών , ανώτερης ενεργειακής κλάσης που μπορεί να εξυπηρετήσει τις ανάγκες της σύγχρονης οικογένειας.
Характеристики
Типология
Мезонет
Договор
Продажа
Этаж
2
Лифт
Да
Площадь
135 m²
Помещения
5
Спальни
4
Ванные
3
Меблировано
Нет
Балкон
Нет
Гараж, машиноместа
1 в общая парковка/гараж
Отопление
Автономное, на метане
Другие характеристики
  • Внешние рамы из двойного стеклопакета/ металла
  • Внешняя планировка
  • Камин
  • Мансарда
  • Сигнализация
  • ТВ система со спутниковой антенной
Информация о ценах
Цена
€ 580 000
Цена за м²
4 296 €/m²
Энергоэффективность

Потребление энергии

A

Доп. опции

Свяжитесь с рекламодателем