Студия на продажу, Центр, Thermi

Thermi
€ 120 000
2 помещения
53 m²
1 ванная
Этаж 1
Лифт
Балкон

Пометка

Объявление обновлено 27.07.2024
Описание

ID: EK-3888679

ΘΕΡΜΗ επέκταση , πωλείται γκαρσονιέρα 53 τμ, 1ου ορόφου υπό κατασκευή.
Αποτελείται από μία σαλοκουζίνα, δωμάτιο και μπάνιο. Στον χώρο της σαλοκουζίνας υπάρχει μπαλκονόπορτα που οδηγεί στη βεράντα. Η κουζίνα διαθέτει λειτουργικά έπιπλα κουζίνας επιλογής του αγοραστή. Το δωμάτιο είναι άνετο με δική του μπαλκονόπορτα που βγαίνει επίσης σε μπαλκόνι.
Διαθέτει θέρμανση με ατομικό φυσικό αέριο , σε συνδυασμό με ενδοδαπέδια θέρμανση ξηρής δόμησης, σίτες, πατώματα από ξύλο ή πλακάκι ανάλογα με την επιθυμία του αγοραστή, προεγκατάσταση A/C, συναγερμό, δορυφορική, ηλιακό. Υπάρχει πρόσβαση για ΑΜΕΑ, ασανσέρ, μεγάλες βεράντες, θυροτηλεόραση, κοινόχρηστος διαμορφωμένος κήπος. Είναι ενεργειακής κλάσης Α+ (μόνωση ΚΕΝΑΚ) με κέλυφος θερμοπρόσοψης και εξαιρετική μόνωση σε τοίχους και δάπεδα, θερμοδιακοπτόμενα θερμομονωτικά – ηχομονωτικά εξωτερικά κουφώματα με ενεργειακά διπλά τζάμια και εξώπορτα ασφαλείας. Στην παρούσα φάση υπάρχει δυνατότητα προσωπικής επιλογής του αγοραστή τόσο στα υλικά όσο και την εσωτερική διαρρύθμιση, αφού η γκαρσονιέρα βρίσκεται σε πρώιμο στάδιο.
Η εταιρία Optimus Real Estate και όλοι οι συνεργάτες της λειτουργούν βάσει της Ελληνικής και Ευρωπαϊκής νομοθεσίας περί μεσιτείας. Οι πληροφορίες και τα χαρακτηριστικά των ακινήτων έχουν καταχωρηθεί βάσει στοιχείων και πληροφοριών που προσκόμισε ο εντολέας. Με την υπόδειξη του ακινήτου κρίνεται απαραίτητο να υποδεικνύεται η ταυτότητα καθώς και ο ΑΦΜ σας σύμφωνα με τον Ν 4072 / 11-4-2012 ΦΕΚ 86Α.
Η διεύθυνση του ακινήτου είναι ενδεικτική.
Характеристики
Типология
Студия | Элитная недвижимость
Договор
Продажа
Этаж
1
Лифт
Да
Площадь
53 m²
Помещения
2
Спальни
1
Ванные
1
Меблировано
Нет
Балкон
Да
Отопление
Автономное, напольное, на метане
Другие характеристики
  • Внешние рамы из двойного стеклопакета / ПВХ
  • Внешняя планировка
  • Сигнализация
  • Железная дверь
Информация о ценах
Цена
€ 120 000
Цена за м²
2 264 €/m²
Подробности о расходах
Плата за кондоминиум
€ 15/месяц
Энергоэффективность

Потребление энергии

A+

Доп. опции

Свяжитесь с рекламодателем