1/25

Отдельный дом на одну семью Αναπαύσεως, Μεσημέρι 57500, Mesimeri, Epanomi

EpanomiΑναπαύσεως, Μεσημέρι 57500
€ 380 000
5+ помещения
234 m²
3 ванных
Нет Лифт
Балкон
Меблировано
Погреб

Пометка

Объявление обновлено 24.08.2024
Описание

ID: 1006

Κωδικός Αγγελίας: 1006 Πωλείται μονοκατοικία τριών επιπέδων με σοφίτα, στην περιοχή Μεσημερίου σε αγροτεμάχιο 6.800 τ.μ. στη ζώνη επέκτασης. Άδεια κατασκευής 1991 και υλοποίηση 1993. Το πρώτο επίπεδο (ισόγειο) 86 τ.μ. αποτελείται από μεγάλο σαλόνι με τζάκι , ένα μπάνιο, κουζίνα, δωμάτιο και μεγάλο μπαλκόνι. Στο δεύτερο επίπεδο ( πρώτος όροφος) 86τ.μ. βρίσκονται 3 υπνοδωμάτια, ένα μεγάλο μπάνιο και το μπαλκόνι με απεριόριστη θέα. Η οικία προστατεύεται από κεραμοσκεπή η οποία είναι επισκέψιμη στο εσωτερικό της και μπορεί να χρησιμοποιηθεί σαν αποθηκευτικός χώρος. Το υπόγειο αποτελείται από σαλόνι, κουζίνα, δωμάτιο, μπάνιο και αποθήκη. Επίσης υπάρχει κλειστή θέση στάθμευσης με ηλεκτρική πόρτα και προσβασιμότητα με όλους τους ορόφους μέσο εσωτερικής σκάλας. Η θέρμανση του κτίσματος επιτυγχάνεται με καυστήρα πετρελαίου, τζάκι και κλιματιστικά. Το σπίτι διαθέτει αρκετά επιπρόσθετα όπως τέντες στα μπαλκόνια, ντουλάπες στα δωμάτια, ηλιακό και αρκετά άλλα τα οποία παρέχονται με το σπίτι. Τέλος βρίσκεται σε περιφραγμένο, διαμορφωμένο αγροτεμάχιο με 100 δένδρα παραγωγικού ελαιώνα, ενώ διαθέτει και ένα μικρό εκκλησάκι. Απόσταση από τον οικισμό Μεσημερίου 500μ. με εύκολη πρόσβαση από χαλικόστρωτο δρόμο, 8χλμ. από τις παραλίες Επανομής και Ηράκλειας και 20χλμ.από το κέντρο της Θεσσαλονίκης.
Δεκτή ανταλλαγή με μικρό Διαμέρισμα στην Ανατολική Θεσσαλονίκη.

Το μεσιτικό γραφείο Α. ΤΣΑΚΑΛΙΔΗΣ με πολυετή πείρα στον χώρο των ακινήτων, όντας το παλαιότερο γραφείο της περιοχής (από το 1990) αναλαμβάνει την διεκπεραίωση της δικής σας αγοραπωλησίας με συνέπεια και πλήρη εχεμύθεια. Σε εσάς που θέλετε να αγοράσετε, να νοικιάσετε, να πουλήσετε ή να επενδύσετε σε ακίνητη περιουσία σας περιμένουμε στις ιδιόκτητες εγκαταστάσεις μας στο χωριό Μεσημέρι, 20 λεπτά από το κέντρο της Θεσσαλονίκης.

Με την υπόδειξη του ακινήτου κρίνεται απαραίτητο να υποδεικνύεται η ταυτότητα καθώς και το ΑΦΜ σας σύμφωνα με τον Ν 4072 / 11-4-2012 ΦΕΚ 86Α.
Характеристики
Типология
Отдельный дом на одну семью | Элитная недвижимость
Договор
Продажа | Доходная недвижимость
Этаж
3
Лифт
Нет
Площадь
234 m²
Помещения
5+
Спальни
4
Ванные
3
Меблировано
Да
Балкон
Да
Гараж, машиноместа
1 в общая парковка/гараж
Отопление
Централизованное, на дизельном топливе
Другие характеристики
  • Внешние рамы из двойного стеклопакета / ПВХ
  • Камин
  • Мансарда
  • Сигнализация
  • Железная дверь
Информация о ценах
Цена
€ 380 000
Цена за м²
1 624 €/m²
Энергоэффективность
  • Год постройки

    1993
  • Отопление

    Централизованное, на дизельном топливе
  • Энергетическая сертификация

    В ожидании сертификации
Откройте для себя каждый уголок объекта недвижимости
+22 фотографии
Доп. опции

Свяжитесь с рекламодателем