1/23

Отдельный дом на одну семью Θράκης, Μεσημέρι 57500, Mesimeri, Epanomi

EpanomiΘράκης, Μεσημέρι 57500
€ 140 000
5+ помещения
136 m²
3 ванных
Нет Лифт
Балкон
Меблировано
Погреб

Пометка

Объявление обновлено 24.08.2024
Описание

ID: 1008

Κωδικός Αγγελίας: 1008 Πωλείται μονοκατοικία τριών επιπέδων μέσα στον οικισμό του Μεσημερίου. Άδεια κατασκευής 2003. Το πρώτο επίπεδο (ισόγειο) 45 τ.μ. αποτελείται από σαλόνι με τζάκι , ένα μπάνιο, γωνιακή κουζίνα και αποθηκευτικό χώρο. Στο δεύτερο επίπεδο ( πρώτος όροφος) 45τ.μ. βρίσκεται ένα κεντρικό σαλόνι με κουζίνα, μπάνιο και το μπαλκόνι με απεριόριστη θέα. Στο τρίτο επίπεδο (δεύτερος όροφος) βρίσκονται 3 υπνοδωμάτια , μπάνιο και δύο μπαλκόνια το ένα με θέα δυτικά και το άλλο ανατολικά. Στην πίσω πλευρά του οικήματος υπάρχει το λεβητοστάσιο με λέβητα πετρελαίου και δεξαμενή ενώ στον εξωτερικό χώρο υπάρχει κήπος. Η θέρμανση του κτίσματος επιτυγχάνεται με καυστήρα πετρελαίου, τζάκι και κλιματιστικά. Το σπίτι διαθέτει αρκετά επιπρόσθετα όπως τέντες στα παράθυρα, σκεπαστά μπαλκόνια, πλήρως εξοπλισμένα δωμάτια, κουζίνες, κλιματιστικά και αρκετά άλλα τα οποία παρέχονται με το σπίτι. Απόσταση 7 χλμ. από τις παραλίες Επανομής και Ηράκλειας και 20χλμ.από το κέντρο της Θεσσαλονίκης

Το μεσιτικό γραφείο Α. ΤΣΑΚΑΛΙΔΗΣ με πολυετή πείρα στον χώρο των ακινήτων, όντας το παλαιότερο γραφείο της περιοχής (από το 1990) αναλαμβάνει την διεκπεραίωση της δικής σας αγοραπωλησίας με συνέπεια και πλήρη εχεμύθεια. Σε εσάς που θέλετε να αγοράσετε, να νοικιάσετε, να πουλήσετε ή να επενδύσετε σε ακίνητη περιουσία σας περιμένουμε στις ιδιόκτητες εγκαταστάσεις μας στο χωριό Μεσημέρι, 20 λεπτά από το κέντρο της Θεσσαλονίκης.

Με την υπόδειξη του ακινήτου κρίνεται απαραίτητο να υποδεικνύεται η ταυτότητα καθώς και το ΑΦΜ σας σύμφωνα με τον Ν 4072 / 11-4-2012 ΦΕΚ 86Α.
Характеристики
Типология
Отдельный дом на одну семью | Элитная недвижимость
Договор
Продажа | Доходная недвижимость
Этаж
3
Лифт
Нет
Площадь
136 m²
Помещения
5+
Спальни
3
Ванные
3
Меблировано
Да
Балкон
Да
Гараж, машиноместа
1 в общая парковка/гараж
Отопление
Централизованное, на дизельном топливе
Другие характеристики
  • Внешние рамы из двойного стеклопакета / ПВХ
  • Внешняя планировка
  • Камин
  • Сигнализация
  • Железная дверь
Информация о ценах
Цена
€ 140 000
Цена за м²
1 029 €/m²
Энергоэффективность
  • Год постройки

    2003
  • Отопление

    Централизованное, на дизельном топливе
  • Энергетическая сертификация

    В ожидании сертификации
Откройте для себя каждый уголок объекта недвижимости
+20 фотографии
Доп. опции

Свяжитесь с рекламодателем