Односемейная вилла Γαβριηλίδη Βλάσση 57019, Neoi Epivates, Thermaikos

ThermaikosΓαβριηλίδη Βλάσση 57019
€ 298 000
5+ помещения
405 m²
3+ ванные
Нет Лифт
Балкон
Меблировано

Пометка

Объявление обновлено 11.10.2023
Описание

ID: 1010

Κωδικός Αγγελίας: 1010 Πωλείται μονοκατοικία 405μ. μέσα σε αγροτεμάχιο 7.000 μ. στην περιοχή των Ν.Επιβατών. Το ακίνητο τριών επιπέδων αποτελείται από 5 άνετα υπνοδωμάτια, 2 μεγάλα πολυτελή μπάνια, 2 W.C., 2 επιπλωμένα σαλόνια, 2 κουζίνες πλήρως εξοπλισμένες, αποθηκευτικό χώρο 60 μ. και μπαλκόνια συνολικού εμβαδού 80 μ.. Θέρμανση επιτυγχάνεται με αυτόνομο λέβητα πετρελαίου με ενδοδαπέδια θέρμανση, ενώ υπάρχουν υποδομές γαι σύνδεση με ανανεώσιμες πηγές ενέργειας ( φωτοβολταικά πάνελ, γεωθερμία και ανεμογεννήτρια).Οι εγκαταστάσεις διαθέτουν αρκετούς αυτοματισμούς. Κατάλληλο για μόνιμη κατοικία.
Υπάγεται στους Νέους Επιβάτες, Θεσσαλονίκης, και βρίσκεται εκτός πολεοδομικού σχεδίου στην περιοχή μεταξύ Επιβατών-Ν.Μηχανιώνας-Πλαγιαρίου, σε κορυφή λόφου (υψόμετρο: ≈100μ.) με απρόσκοπτη θέα σε τόξο 300+ μοιρών, συμπεριλαμβανομένων: Θεσσαλονίκης, Θερμαϊκού κόλπου, Ολύμπου, κτλ. Έχει πρόσβαση από/προς τους Ν.Επιβάτες (4χλμ), το Πλαγιάρι (6χλμ) και την Ν.Μηχανιώνα (6χλμ), με δύο (2) προσόψεις σε αγροτικούς δρόμους και δύο (2) ανεξάρτητες εισόδους στο οικόπεδο (μία Ανατολικά και μία Δυτικά).

Το μεσιτικό γραφείο Α. ΤΣΑΚΑΛΙΔΗΣ με πολυετή πείρα στον χώρο των ακινήτων, όντας το παλαιότερο γραφείο της περιοχής (από το 1990) αναλαμβάνει την διεκπεραίωση της δικής σας αγοραπωλησίας με συνέπεια και πλήρη εχεμύθεια. Σε εσάς που θέλετε να αγοράσετε, να νοικιάσετε, να πουλήσετε ή να επενδύσετε σε ακίνητη περιουσία σας περιμένουμε στις ιδιόκτητες εγκαταστάσεις μας στο χωριό Μεσημέρι, 20 λεπτά από το κέντρο της Θεσσαλονίκης.

Με την υπόδειξη του ακινήτου κρίνεται απαραίτητο να υποδεικνύεται η ταυτότητα καθώς και το ΑΦΜ σας σύμφωνα με τον Ν 4072 / 11-4-2012 ΦΕΚ 86Α.
Характеристики
Типология
Односемейная вилла | Элитная недвижимость
Договор
Продажа
Этаж
2
Этажность здания
3
Лифт
Нет
Площадь
405 m²
Помещения
5+
Спальни
5
Ванные
3+
Меблировано
Да
Балкон
Да
Гараж, машиноместа
1 в общая парковка/гараж
Отопление
Автономное, напольное, на дизельном топливе
Другие характеристики
  • Внешние рамы из двойного стеклопакета/ металла
  • Внешняя планировка
  • Камин
  • Мансарда
  • Сигнализация
  • Железная дверь
Расходы
Цена
€ 298 000
Энергоэффективность
  • Год постройки

    2009
  • Отопление

    Автономное, напольное, на дизельном топливе
  • Энергетическая сертификация

    Не подлежащий
Доп. опции

Свяжитесь с рекламодателем