Четырехкомнатная квартира пятый этаж, Amfithea, Palaio Faliro

Palaio Faliro
€ 650 000
4 помещения
176 m²
2 ванные
Этаж 5
Лифт
Балкон
Объявление обновлено 17.04.2024
Описание

ID: 381814

Π.ΦΑΛΗΡΟ Μοναδικό οροφοδιαμέρισμα πολυτελούς κατασκευής, 5ου ορόφου, 176τμ, φωτεινό, διαμπερές με θέα για απαιτητικούς πελάτες . Διαθέτει 3 μεγάλα υπνοδωμάτια, εκ των οποίων το ένα είναι master με μπάνιο , 2ο μπάνιο και ξεχωριστό WC. Τεράστιο χώρο υποδοχής ενιαίο με τραπεζαρία σαλόνι με τζάκι.
Μεγάλη ανεξάρτητη κουζίνα με γρανίτη, εξοπλισμένη με όλες τις ηλεκτρικές συσκευές .'Εξω από την κουζίνα έχει εντυπωσιακή τετράγωνη βεράντα 16-20 τ.μ. περίπου με θέα, πέργκολα ,BBQ, και συνδέεται με τεράστιες βεράντες περιμετρικά σε όλα τα δωμάτια με συνολικό εμβαδό 100τμ περίπου.
Επίσης το διαμέρισμα διαθέτει πόρτα ασφαλείας, συναγερμό, κουφώματα αλουμινίου με διπλά τζάμια, σίτες, τέντες, εντοιχισμένες ντουλάπες παντού, αποθήκη 20τμ στο υπόγειο με ντουλάπες, 2 θέσεις πάρκινγκ μια κλειστή θέση και μια θέση πυλωτής που μπορεί να πάρει 2 αυτοκίνητα. Θέρμανση αυτόνομη πετρελαίου , δάπεδα από ξύλο είναι κατασκευής του 2000.
Βρίσκετε σε προνομιακή τοποθεσία κοντά στη θάλασσα ,το ΙΔΡΥΜΑ ΝΙΑΡΧΟΣ , την μαρίνα του Φλοίσβου, αθλητικές εγκαταστάσεις, Ιδιωτικά Νοσοκομεία, εύκολη πρόσβαση σε αγορά ,σχολεία ,και συγκοινωνίες.
Το Παλαιό Φάληρο είναι παραλιακή συνοικία του Νοτίου Τομέα Αθηνών, νοτιοδυτικά του κέντρου της Αθήνας. Η έκτασή του είναι 4,6 τετραγωνικά χιλιόμετρα, ενώ το μήκος της παραλίας του στον Σαρωνικό είναι περίπου 4 χλμ. Απέχει περίπου 9 χλμ. από το κέντρο της Αθήνας (συνδέεται με τη Λεωφόρο Συγγρού), 13 χιλιόμετρα από το λιμάνι του Πειραιά (συνδέεται με τη Λεωφόρο Ποσειδώνος) και περίπου 40 χιλιόμετρα από το Διεθνές Αεροδρόμιο Αθηνών Ελευθέριος Βενιζέλος.
Το Παλαιό Φάληρο βρίσκεται στη νότια πλευρά του νομού Αττικής και συνορεύει με τους δήμους Καλλιθέας (δυτικά-βόρεια, με όριο τη Λεωφόρο Συγγρού), Νέας Σμύρνης (βόρεια-βορειοανατολικά), Αγίου Δημητρίου (ανατολικά) και Αλίμου (ανατολικά-νοτιοανατολικά, με όριο το Ρέμα της Πικροδάφνης). Η παραλία του Παλαιού Φαλήρου έχει κατά κύριο λόγο νοτιοδυτικό προσανατολισμό.
Характеристики
договор
Продажа
типология
Квартира
Площадь
176 m²
Помещения
4 спальни, 2 ванные
этаж
5° этаж, с лифтом, с подъездом для инвалидов
Машиноместа
1 в общая парковка/гараж
другие характеристики
Камин
Сигнализация
Железная дверь
Внешняя планировка
Балкон
ТВ система со спутниковой антенной
Общий сад
Расходы
Цена
€ 650 000
плата за кондоминиум
€ 100/месяц
Энергоэффективность
год постройки
2002
отопление
Автономное, на дизельном топливе
энергетическая сертификация
В ожидании сертификации
Доп. опции

Свяжитесь с рекламодателем