Дуплекс, отличное состояние, 130 m², Центр, Vrilissia

Vrilissia
€ 400 000
2 помещения
130 m²
3 ванных
Нет Лифт
Балкон
Объявление обновлено 17.04.2024
Описание

ID: 44069

Οροφομεζονέτα σε ήσυχο σημείο των Βριλισσίων, κοντά στο πάρκο "Μίκης Θεοδωράκης", αλλά και κοντά στη Λεωφόρο Πεντέλης όπου βρίσκονται καταστήματα, σημεία εστίασης και λεωφορεία. Άμεση πρόσβαση στην Αττική οδό και στις περιοχές της Πεντέλης και των Μελισσίων. Αποτελείται από ισόγειο 44τμ και πρώτο όροφο 42τμ που ενώνονται με ξύλινη σκάλα. Στο ημιυπόγειο υπάρχει ένα διαμέρισμα-γκαρσονιέρα 44τμ, διαμορφωμένο το 2020, που είναι ανεξάρτητο και συμπεριλαμβάνεται και αυτό στην πώληση. Καινούριος ηλιακός, ανακαινισμένα παρκέ και ξύλινη σκάλα το 2020, επιδιορθωμένα τα κουφώματα, βάψιμο ακινήτου εσωτερικά και εξωτερικά το 2021.
Ο Δήμος Βριλησσίων βρίσκεται στις υπώρειες της Πεντέλης και συνορεύει με τους Δήμους Χαλανδρίου, Αμαρουσίου, Μελισσίων, Νέας Πεντέλης και την Κοινότητα Γέρακα.
Σχεδόν όλη η πόλη των Βριλησσίων είναι χαρακτηρισμένη ως περιοχή αμιγούς κατοικίας όπου επιτρέπονται μόνο κατοικίες, μικρά καταστήματα για την εξυπηρέτηση καθημερινών αναγκών των κατοίκων, σχολεία, κτίρια πρόνοιας, αθλητικοί χώροι. Υπάρχει πολύ καλή ρυμοτομία, αλλά και υψηλό ποσοστό ιδιωτικού πρασίνου - περιβάλλων χώρος των κτηρίων.
Απέχουν 20χλμ από το κέντρο της Αθήνας, 30χλμ από το λιμάνι του Πειραιά και 25χλμ από το Διεθνές Αεροδρόμιο Ελ. Βενιζέλος.
Πώληση, Μεζονέτα, Μπάνια: 2, WC: 1, Εμβαδόν: 130 τ.μ., Δωμάτια: 2, Έτος κατασκευής: 1987, Βεράντα, Τζάκι, Κήπος, Εσωτερική σκάλα, Ηλιακός θερμοσίφωνας, Θέση στάθμευσης, Όροφος: Ισόγειο, Πρόσοψης, Ανακαινισμένο, Διπλά τζάμια, Φωτεινό, Κουζίνες: 1, Τύπος δαπέδων: Ξύλο, Eπίπεδα: 3, Θέρμανση: Αυτόνομη θέρμανση, Ενεργειακή κλάση: Δ
Характеристики
договор
Продажа
типология
Дуплекс
Площадь
130 m²
Помещения
2 спальни, 3 ванных
этаж
Нулевой этаж
всего этажей здания
3 этажи
Машиноместа
1 в общая парковка/гараж
другие характеристики
Камин
Внешняя планировка
Балкон
Частный сад
Расходы
Цена
€ 400 000
Энергоэффективность
год постройки
1987
состояние
Отличное / Отремонтированное
отопление
Автономное
Энергетический класс
Δ
Доп. опции

Свяжитесь с рекламодателем