1/15

Отдельный дом на одну семью Πανεπιστημίου, Центр, Патры

ПатрыΠανεπιστημίου
€ 330 000
5+ помещения
270 m²
3+ ванные
Нет Лифт
Балкон
Погреб

Пометка

Объявление обновлено 20.08.2024
Описание

ID: EK-456693

Πολυτελέστατη Μεζονέτα υψηλής αισθητικής προς πώληση στην περιοχή Κοτρώνι σε ήσυχη γειτονιά με νεόδμητες μονοκατοικίες, πολύ πράσινο και απεριόριστη θέα προς τη γέφυρα Ρίου - Αντιρρίου. Αποτελείται από μεγάλους και άνετους χώρους και πιο συγκεκριμένα, στο ισόγειο το οποίο είναι υπερυψωμένο, περιλαμβάνει τραπεζαρία - καθιστικό με τζάκι και κουζίνα με W.C και αποθήκη. Στον 1ο όροφο περιλαμβάνει 3 Υ/Δ, 1 μπάνιο με υδρομασάζ. Μεταξύ 1ου και 2ου ορόφου υπάρχει ανεξάρτητο Υ/Δ με δικό του λουτρό και στον 2ο όροφο 1 Υ/Δ, playroom με τζάκι, W.C. καθώς και 2η κουζίνα.
Η εσωτερική σκάλα είναι μαρμάρινη με αντιολησθητικά και γυάλινο κάγκελο πλαισιωμένο με INOX.
Τα υπνοδωμάτια έχουν ξύλινο πάτωμα και εντοιχισμένες ντουλάπες και ξύλινες πόρτες. Η κουζίνα του 2ου ορόφου έχει εντοιχισμένες ηλεκτρικές συσκευές ενώ η κουζίνα του ισογείου θέλει κατασκευή εξ αρχής διότι υπάρχουν μόνο οι αναμονές ύδρευσης, αποχέτευσης και ηλεκτρισμού. Τα εξωτερικά ανοίγματα είναι από αλουμίνιο με σίτες και διπλά τζάμια εκ των οποίων εκείνα του ισογείου διαθέτουν ηλεκτρικά ρολά. Η οροφή του ισογείου έχει ψευδοροφή με spots και κρυφό φωτισμό. Η κεντρική είσοδος είναι από θωρακισμένη πόρτα
Εξωτερικά, ολοκληρωμένη είναι μόνο η πίσω όψη της οικοδομής. Οι υπόλοιπες τρεις όψεις θέλουν βάψιμο εξ αρχής. Οι εξώστες είναι πλακοστρωμένοι και έχουν κάγκελα από συμπαγές σίδηρο. Επίσης οι σκάλες που οδηγούν στον ακάλυπτο χρειάζονται επένδυση. Ο ακάλυπτος χώρος τέλος, είναι αδιαμόρφωτος.
Η τιμή πώλησης είναι 330.000 (συζητήσιμη).
Υ.Γ. Για τα εμβαδά και το έτος κατασκευής δεν έχει γίνει έλεγχος από το γραφείο μας, αναγράφονται με βάσει του ότι δηλώνει ο ιδιοκτήτης σε εμάς.
ΚΤΗΜΑΤΟΜΕΣΙΤΙΚΕΣ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ XL Real Estate, ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΡΗΓΑ ΦΕΡΑΙΟΥ 114, 1ος ΟΡΟΦΟΣ, ΤΗΛΕΦΩΝΟ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ 2610.270-713, ΚΙΝ. 6973321652 & 6948559541, ΕΜΑΙL xlrealestate.gr@gmail.com
Характеристики
Типология
Отдельный дом на одну семью | Элитная недвижимость
Договор
Продажа
Лифт
Нет
Площадь
270 m²
Помещения
5+
Спальни
5
Ванные
3+
Меблировано
Нет
Балкон
Да
Гараж, машиноместа
1 в общая парковка/гараж
Отопление
Централизованное, на дизельном топливе
Другие характеристики
  • Внешние рамы из двойного стеклопакета/ металла
  • Внешняя планировка
  • Камин
  • Железная дверь
Информация о ценах
Цена
€ 330 000
Цена за м²
1 222 €/m²
Энергоэффективность

Потребление энергии

Γ

Откройте для себя каждый уголок объекта недвижимости
+12 фотографии
Доп. опции

Свяжитесь с рекламодателем