1/22

Отдельный дом на одну семью 175 m², подлежит ремонту, Ano Siros, Syros

Syros
€ 380 000
5 помещения
175 m²
2 ванные
Нет Лифт
Балкон

Пометка

Объявление обновлено 01.08.2024
Описание

ID: 2486

Σύρος, Δανί: Πωλείται μονοκατοικία 175τ.μ. σε οικόπεδο περίπου 2145τ.μ.  
Το Δανί είναι μια από τις πιο όμορφες παραθαλάσσιες περιοχές της Σύρου, νότια του κόλπου του Κινίου και πολύ κοντά στο χωριό του Κινίου.
Η μονοκατοικία αυτή βρίσκεται μόλις 200μ από την παραλία του Λωτού όπου μπορεί κανείς να πάει με τα πόδια από μονοπάτι που περνά ακριβώς έξω από το σπίτι. Βρίσκεται μέσα σε οικόπεδο γεμάτο ελαιόδεντρα, φροντισμένα από την ιδιοκτήτρια του σπιτιού.
Αποτελείται από 2 αυτόνομα διαμερίσματα, ένα στο κάτω επίπεδο (περίπου 70τμ) και ένα στο ισόγειο (περίπου 105τμ). Το διαμέρισμα του κάτω επιπέδου αποτελείται από μία σαλονοκουζίνα, ένα μπάνιο και μια πολύ όμορφη πετρόκτιστη κρεβατοκάμαρα. Το επάνω, ισόγειο διαμέρισμα αποτελείται από τα ίδια δωμάτια μόνο που είναι μεγαλύτερα και έχουν περισσότερο συναρπαστική θέα. Η κλειστή βεράντα και η κρεβατοκάμαρα που κοιτούν ανατολικά, έχουν θέα το Κίνι και τον Λωτό.
Το σπίτι αυτό είναι ευάερο και δεν χρησιμοποιεί ψύξη αλλά για την θέρμανση που χρειάζεται τον χειμώνα διαθέτει αυτόνομη θέρμανση πετρελαίου. Έξω στον κήπο υπάρχει άπλετος χώρος για να αφήσει κανείς το αυτοκίνητο, ωστόσο υπάρχει και μία στεγασμένη θέση στο πλάϊ του σπιτιού. Υπάρχει ζεστό νερό από θερμοσίφωνα και στον κήπο υπάρχει bbq.
Το σπίτι πωλείται επιπλωμένο και εξοπλισμένο. Τιμή 380.000€ | Κωδικός Ακινήτου: #2486
Характеристики
Типология
Отдельный дом на одну семью
Договор
Продажа
Этаж
Нулевой этаж
Лифт
Нет
Площадь
175 m²
Помещения
5
Спальни
2
Ванные
2
Меблировано
Нет
Балкон
Да
Отопление
Централизованное
Информация о ценах
Цена
€ 380 000
Цена за м²
2 171 €/m²
Энергоэффективность

Потребление энергии

Ε

Откройте для себя каждый уголок объекта недвижимости
+19 фотографии
Доп. опции

Свяжитесь с рекламодателем