1/22

Отдельный дом на одну семью 253 m², Центр, Патры

Патры
€ 330 000
4 помещения
253 m²
2 ванные
Нет Лифт
Балкон
Погреб

Пометка

Объявление обновлено 24.08.2024
Описание

ID: 15416

Πρόκειται για μια μονοκατοικία πολυτελούς κατασκευής, που βρίσκεται σε μια ιδανική τοποθεσία, μόλις δύο δρόμους πάνω από το παραλιακό μέτωπο του Βορείου λιμένα. Η οικία προσφέρει μια μερική, αλλά εντυπωσιακή θέα στην γαλάζια ορίζοντα της θάλασσας, δίνοντας σας την αίσθηση της χαλάρωσης και της ευεξίας.
Αυτή η ευρύχωρη τριόροφη μονοκατοικία προσφέρει μια ιδανική κατοικία για εσάς και την οικογένειά σας. Με εντυπωσιακή θέα στη θάλασσα και εξαιρετική τοποθεσία, αυτή η ιδιοκτησία προσφέρει άνεση και πολυτέλεια.

Στον πρώτο όροφο του σπιτιού, θα βρείτε ένα ευρύχωρο σαλόνι, ιδανικό για συναντήσεις με φίλους και οικογένεια. Η μεγάλη κουζίνα παρέχει αρκετό χώρο για μαγείρεμα και ετοιμασία γευμάτων, ενώ υπάρχει επίσης ένα WC για την άνεσή σας.

Ο δεύτερος όροφος αποτελείται από τρία μεγάλα υπνοδωμάτια και ένα μπάνιο. Τα υπνοδωμάτια προσφέρουν άνεση και ιδιωτικότητα, ενώ το μπάνιο παρέχει όλες τις ανέσεις που χρειάζεστε για την περιποίησή σας.

Στον τρίτο όροφο, θα βρείτε ένα υπνοδωμάτιο με μια μεγάλη ταράτσα που προσφέρει μια απίστευτη θέα στη θάλασσα. Αυτός ο χώρος είναι ιδανικός για χαλάρωση και απολαυστικές στιγμές με τους αγαπημένους σας.

Επιπλέον, η ιδιοκτησία διαθέτει ένα μεγάλο υπόγειο, το οποίο μπορεί να χρησιμοποιηθεί ως playroom για τους μικρούς σας ή ως γυμναστήριο για εσάς και την οικογένειά σας. Αυτός ο ευέλικτος χώρος προσφέρει επιπλέον δυνατότητες για ψυχαγωγία και φυσική άσκηση.

Τέλος, το ισόγειο φιλοξενεί μια γκαρσονιέρα 28 τετραγωνικών μέτρων, η οποία είναι ενοικιασμένη και προσφέρει ευκαιρίες για επιπλέον εισόδημα.

Η ακίνητη αυτή προσφέρει επίσης εύκολη πρόσβαση σε κοντινές ανέσεις, όπως καταστήματα, εστιατόρια και παραλίες.
Συνοψίζοντας, αυτή η τριόροφη μονοκατοικία είναι ένας ιδανικός χώρος για οικογενειακή ζωή, με άνετους εσωτερικούς χώρους, εκπληκτική θέα και πολλές δυνατότητες. Μην χάσετε την ευκαιρία να αποκτήσετε αυτήν την υπέροχη ιδιοκτησία.
Характеристики
Типология
Отдельный дом на одну семью
Договор
Продажа | Доходная недвижимость
Этаж
1
Этажность здания
1
Лифт
Нет
Площадь
253 m²
Помещения
4
Спальни
3
Ванные
2
Балкон
Да
Гараж, машиноместа
2 в общая парковка/гараж
Отопление
Централизованное, на дизельном топливе
Другие характеристики
  • Внешние рамы из двойного стеклопакета/ металла
  • Внешняя планировка
  • Камин
  • Сигнализация
  • Железная дверь
Информация о ценах
Цена
€ 330 000
Цена за м²
1 304 €/m²
Энергоэффективность

Потребление энергии

Δ

Виртуальный тур
Откройте для себя каждый уголок объекта недвижимости
+19 фотографии
Доп. опции

Свяжитесь с рекламодателем