Односемейная вилла Νέα Σκιώνη, Nea Skioni, Pallini

PalliniΝέα Σκιώνη
€ 1 880 000
5+ помещения
500 m²
3+ ванные
Лифт
Балкон
Меблировано
Объявление обновлено 20.06.2024
Описание

ID: EK-476656

1) Ελλάδα ,Χαλκιδική, Κασσάνδρα ,Νέα Σκιώνη
Έτος κατασκευής -2015, σε ένα πολύ απομονωμένο μέρος, βρίσκεται στα 500 μέτρα από τον πλησιέστερο γείτονα. Τίποτα δεν μπορεί να κατασκευαστεί κοντά, επειδή το γύρω του είναι κρατικό δάσος. Οικόπεδο 6,5 στρεμμάτων σε λόφο σε υψόμετρο 94 μέτρων πάνω από την επιφάνεια της θάλασσας.. Αποστάσεις: 100 χλμ. Από το αεροδρόμιο της Θεσσαλονίκης, 1 χλμ. Απόσταση από τη θάλασσα, ταβέρνες, καταστήματα , 1,2 χλμ από το νέο λιμάνι με δωρεάν χώρο στάθμευσης.
2) Κύρια κατοικία - 500 τ.μ με μπαλκόνια 800 τ.μ. Πλήρως επιπλωμένο και εξοπλισμένο με όλες τις απαραίτητες ηλεκτρικές συσκευές.
Κατά τη διακόσμηση του σπιτιού χρησιμοποιήθηκαν μόνο φυσικά και υψηλής ποιότητας υλικά. Μάρμαρα με θερμαινόμενα δάπεδα, καλωδιώσεις χαλκού και σωληνώσεις. Μόνωση κτιρίου είναι μονωμένο με γερμανική τεχνολογία της υγρής πρόσοψης.
Ισόγειο - 2 ξεχωριστά διαμερίσματα , με κοινόχρηστο χώρο που μπορεί να χρησιμοποιηθεί για παιχνίδια μπιλιάρδου, παιδική χαρά , (κατάλληλο για πινγκ-πονγκ, αμερικάνικη πισίνα, εσωτερική παιδική χαρά) και μια πλήρως εξοπλισμένη κουζίνα.
1) Διαμέρισμα - σαλόνι με τζάκι, 2 υπνοδωμάτια και μπάνιο .
2 ) Διαμέρισμα - σαλόνι με τζάκι, 1 υπνοδωμάτιο και μπάνιο .
Πρώτος όροφος - κουζίνα - τραπεζαρία , σαλόνι με τζάκι, τουαλέτα - μπάνιο .
Δεύτερος όροφος - Κύριο υπνοδωμάτιο με τουαλέτα, 2 υπνοδωμάτια, τουαλέτα.
Πισίνα - επιφάνεια καθρέφτης νερού 130 τ.μ. Επαγγελματικός εξοπλισμός φιλτραρίσματος, οζονισμού, χλωρίωσης. Κοντά στην πισίνα υπάρχει μπανιέρα σάουνας (banya) - 24 τ.μ
Κήπος με οπωροφόρα δέντρα όπου μπορείτε να φτιάξετε ένα γήπεδο τένις!
Το τοπίο - το οικόπεδο είναι πολύπλοκο και όχι ασυνηθιστο αλλά ειναι εκπληκτικό! Σκάλες, μονοπάτια, πέτρινους τοίχους, ένα μικρό πέτρινο σπίτι κήπου, λίμνες, γέφυρες , μια ωραία στρογγυλή κούνια θα τραβήξουν την προσοχή σας ! , ένα υπέροχο κιόσκι σε αρχαίο στυλ που σίγουρα δεν θα αφήσουν κανέναν αδιάφορο !!!
Πέτρινος φράκτης περιβάλλει όλη την περίμετρο της γης.
Χώρος αποθήκευσης για σέρφινγκ, καγιάκ, βάρκες. Χώρος στάθμευσης για 10 αυτοκίνητα για quad ποδήλατα και ATV. Αποθήκη (συνεργείο - εργαστήριο ) - 75m2.
Αυτόματο σύστημα ποτίσματος με δυνατότητα προγραμματισμού 100 ετών και σύνδεση με μετεωρολογικό σταθμό, λυματολάσπη, βιντεοεπιτήρηση , σύστημα αποστράγγισης ομβρίων υδάτων, σύστημα συναγερμού.
3) Ξενώνας - αποτελείται από δύο ξεχωριστά στούντιο σε ορόφο , το κάθε στούντιο είναι 50 τ.μ. με κουζίνα και - WS - μπάνιο . Πλήρως επιπλωμένο και εξοπλισμένο με τον απαραίτητο εξοπλισμό. Η οροφή υπό εκμετάλλευση : συνοψίζεται το νερό, μπάρμπεκιου, αποχέτευσης, περίφραξη, φωτισμός. Ξεχωριστή είσοδος στην επικράτεια.
4) ΚΑΤΑΣΚΕΥΗ
Σας παρουσιάζω στην προσοχή σας το τέλειο σπίτι. . με τακτικούς ελέγχους σε όλα τα στάδια της κατασκευής. θέματα κατασκευής παρέχοντας οποιαδήποτε σχετικά έγγραφα, πιστοποιητικά, φωτογραφίες. Όλα τα έγγραφα για την συμφωνία αγοροπωλησίας είναι έτοιμα.

Η μεσιτική αμοιβή του γραφείου μας ανέρχεται στο ποσοστό του 2% + το Φ.Π.Α. επί της πραγματικής τιμής του οριστικού συμβολαίου. Για περισσότερες πληροφορίες επικοινωνήστε με το γραφείο μας θα χαρούμε πολύ να σας εξυπηρετήσουμε.

ιστοσελίδα: http://www.halkidikiagency.gr

α) Τηλέφωνο: +30 2374110295,

β) (1) Μανώλης Τσερκεζίδης κινητό: +30 693 262 2766 (Viber) (WhatsApp)

(2) Έρικ Τσερκεζίδης κινητό: +30 698 136 8821 (Viber) (WhatsApp)

Email: halkidikiagency@gmail.com
Характеристики
договор
Продажа
типология
Односемейная вилла | Элитная недвижимость
Площадь
500 m²
Помещения
5+ (7 спальни, 6 другие), 3+ ванных
этаж
Нулевой этаж, с лифтом, с подъездом для инвалидов
всего этажей здания
3 этажи
Машиноместа
1 в частный гараж/парковка
другие характеристики
Камин
Мансарда
Сигнализация
Железная дверь
Внешняя планировка
Балкон
Бассейн
ТВ система со спутниковой антенной
Меблировано
Частный сад
Внешние рамы из двойного стеклопакета / ПВХ
Расходы
Цена
€ 1 880 000
Энергоэффективность
год постройки
2015
состояние
Новое / На стадии строительства
отопление
Автономное, напольное, на дизельном топливе
Энергетический класс
A
Доп. опции

Свяжитесь с рекламодателем