1/4

Участок под застройку Продажа

NavpaktosΝυμφών 18, Ναύπακτος 30300
€ 350 000
427 m²

Пометка

Объявление обновлено 24.08.2024
Описание

ID: 15635

Eξαιρετικό οικόπεδο προς πώληση στο κέντρο της Ναυπάκτου, μία από τις πιο ανεπτυγμένες περιοχές της πόλης. Το οικόπεδο, με επιφάνεια 427 τετραγωνικά μέτρα, προσφέρει απεριόριστες δυνατότητες για την ανέγερση μιας εξαιρετικής ακίνητης περιουσίας.
Το μεγάλο πλεονέκτημα αυτού του οικοπέδου είναι η άριστη τοποθεσία του. Βρίσκεται σε μικρή απόσταση από την όμορφη παραλία, προσφέροντας άμεση πρόσβαση στην όμορφη θάλασσα της περιοχής. Αυτό επιτρέπει στους κατοίκους να απολαμβάνουν τις υπέροχες παραλιακές δραστηριότητες και να χαλαρώνουν σε μια ειδυλλιακή παραθαλάσσια ατμόσφαιρα.
Είτε σχεδιάζετε να κατασκευάσετε μια παραθαλάσσια έπαυλη, είτε ένα μοντέρνο κατάστημα ή επαγγελματικό χώρο, το οικόπεδο αυτό προσφέρει απεριόριστες ευκαιρίες για να υλοποιήσετε την αρχιτεκτονική σας όραση και να δημιουργήσετε έναν χώρο που θα αντικατοπτρίζει το προσωπικό σας στυλ και αισθητική.
Η περιοχή περιβάλλεται από όλες τις ανέσεις και υπηρεσίες που μπορεί να επιθυμήσετε, συμπεριλαμβανομένων εστιατορίων, καταστημάτων, καφετεριών και υπεραγορών, που θα καλύψουν κάθε σας ανάγκη.
Αυτή είναι μια εξαιρετική ευκαιρία να αποκτήσετε ένα πολύτιμο κτηματικό ακίνητο σε μια κορυφαία τοποθεσία της Ναυπάκτου. Μην χάσετε αυτήν τη μοναδική ευκαιρία να επενδύσετε σε έναν χώρο που θα απολαύσετε για πολλά χρόνια.
Ο υπόλοιπος χώρος του οικοπέδου στη νότια πλευρά, που έχει θέα τη θάλασσα, είναι αποκλεισμένος από τις λιμενικές αρχές και δεν επιτρέπεται η οικοδόμησή του.
https://marketplace.theprosperty.com/el/listings/6387
☎️ 210 6812500
Характеристики
Договор
Продажа | Доходная недвижимость
Типология
Участок под застройку
Площадь
427 m²
Доступ к дороге / преимущественное право проезда
С автострады
Информация о ценах
Цена
€ 350 000
Цена за м²
820 €/m²
Откройте для себя каждый уголок объекта недвижимости
+1 фотография
Доп. опции

Свяжитесь с рекламодателем