Трехкомнатная квартира Κηφισιά, Αδάμες (Οικισμός Πελοποννησίων), Adames Oikismos Grammos - Foinikas, Kifissia

KifissiaΚηφισιά, Αδάμες (Οικισμός Πελοποννησίων)
€ 350 000
4 помещения
170 m²
3 ванных
Этаж 1
Лифт
Балкон
Погреб

Пометка

Объявление обновлено 09.08.2024
Описание

ID: 89514

ΚΗΦΙΣΙΑ, Αδάμες (Οικισμός Πελοποννησίων) - Οροφοδιαμέρισμα 170τμ, 3 υ/δ, 1ος-σοφίτα, εξαιρετική κατάσταση, κατασκευή 2004, ενεργειακή κλάση Δ, σαλόνι, κουζίνα, 2 μπάνια, wc, αυτόνομη θέρμανση (φυσικό αέριο), κλιματισμός, μία κλειστή θέση parking, ήσυχο, φωτεινό, θέα απεριόριστη, πρόσοψης, αποθήκη, ηλιακός, τζάκι, βεράντες, μεγάλες βεράντες, ασανσέρ, κήπος, κουφώματα αλουμινίου, διπλά τζάμια, τύπος δαπέδων πλακάκι & ξύλο, νυχτερινό ρεύμα, πόρτα ασφαλείας, συναγερμός, πισίνα, επιτρέπονται κατοικίδια, προσανατολισμός βορειοανατολικός, επενδυτικό.
Πωλείται οροφομεζονέτα 1ου ορόφου με δώμα, σε διπλοκατοικία κατασκευής 2004, καθαρού εμβαδού 170 τ.μ. κύριων χώρων και 46 τ.μ. βοηθητικών χώρων. Ο 1ος όροφος αποτελείται από 2 υπνοδωμάτια με εντοιχισμένες ντουλάπες, ενιαίο χώρο σαλονοτραπεζαρίας-κουζίνας με εντοιχισμένες ηλεκτρικές συσκευές, 1 μπάνιο και 1 WC.
Το δώμα αποτελείται από έναν ενιαίο χώρο με δικό του WC που μπορεί να χρησιμοποιηθεί σαν 3ο υπνοδωμάτιο η γραφείο η playroom.
Το διαμέρισμα διαθέτει μεγάλα μπαλκόνια από άκρη σε άκρη μπρος και πίσω καθώς και στο δώμα. Επίσης διαθέτει 3 αποθήκες στο επίπεδο του δώματος. Στο διαμέρισμα ανήκουν άλλες δύο αποθήκες στο υπόγειο μαζί με μία κλειστή θέση στάθμευσης. Από το υπόγειο γκαράζ υπάρχει ασανσέρ που οδηγεί κατευθείαν στον 1ο όροφο.

Το οικόπεδο είναι διευθετημένο με σύσταση οριζόντιας ιδιοκτησίας με το άλλο διαμέρισμα του ισογείου και περιλαμβάνει κοινόχρηστο κήπο και κοινόχρηστη πισίνα καθώς και το λεβητοστάσιο.

Το διαμέρισμα έχει αυτόνομη θέρμανση ανά επίπεδο και μπόιλερ με Φυσικό Αέριο, πόρτα ασφαλείας, τέντες μπρος-πίσω, κουφώματα αλουμινίου, σίτες, 4 κλιματιστικά Toyotomi , τζάκι, συναγερμό, θυροτηλεόραση. Ο φούρνος, οι εστίες και ο απορροφητήρας είναι NEFF. Το ψυγείο-ντουλάπα και το πλυντήριο πιάτων είναι LG και ο φούρνος μικροκυμάτων είναι MIELE.

Το διαμέρισμα είναι νοικιασμένο μέχρι και τον Σεπτέμβριο 2026 με μηνιαίο μίσθωμα 1,000 ευρώ και το συμβόλαιο θα μεταβιβασθεί στον υποψήφιο αγοραστή. Είναι πλήρως τακτοποιημένο και ελεύθερο βαρών.

Το ακίνητο βρίσκεται σε ήσυχη γειτονιά, κοντά σε σχολεία, αγορά και συγκοινωνίες.
Τιμή €350.000 (κωδ. 89514) 2110168800 ΝΕΑ ΙΩΝΙΑ GREEKHOME REAL ESTATE
Характеристики
Типология
Квартира
Договор
Продажа | Доходная недвижимость
Этаж
1
Лифт
Да
Площадь
170 m²
Помещения
4
Спальни
3
Ванные
3
Меблировано
Нет
Балкон
Да
Гараж, машиноместа
1 в общая парковка/гараж
Отопление
Централизованное, на метане
Другие характеристики
  • Внешняя планировка
  • Камин
  • Сигнализация
  • Бассейн
  • Железная дверь
Расходы
Цена
€ 350 000
Энергоэффективность

Потребление энергии

Δ

Доп. опции

Свяжитесь с рекламодателем