Εξωτερικός χώρος
Εξωτερικός χώρος
Εξωτερικός χώρος
Εξωτερικός χώρος
Εξωτερικός χώρος
Εξωτερικός χώρος
Υπνοδωμάτιο
Σαλόνι
Σαλόνι
Υπνοδωμάτιο
Κουζίνα
Υπνοδωμάτιο
Υπνοδωμάτιο
Υπνοδωμάτιο
Ύπαρξη ανθρώπου
1/25
Εξωτερικός χώρος
Εξωτερικός χώρος

Отдельный дом на одну семью Νικήτη, Nikiti, Sithonia

SithoniaΝικήτη
€ 365 000
4 помещения
110 m²
2 ванные
Нет Лифт
Погреб

Пометка

Объявление обновлено 04.09.2024
Описание

ID: 1-536

Κωδικός ακινήτου: 1-536 - Σιθωνία Νικήτη ΠΩΛΕΙΤΑΙ μονοκατοικία 2 επιπέδων συνολικής επιφάνειας 110 τ.μ. σε οικόπεδο 330 τ.μ. . Αποτελείται από 3 υπνοδωμάτια, σαλοκουζίνα, 2 μπάνια . Είναι κατασκευασμένη το 2017 και διαθέτει απεριόριστη θέα, κουφώματα αλουμινίου συρόμενα, πατώματα από πλακάκι, πόρτα ασφαλείας, πρόσβαση ΑΜΕΑ, πάρκινγκ, αποθήκη , κήπο, τζάκι, A/C, ηλεκτρικές συσκευές, σίτες, διπλά τζάμια, ηλιακό θερμοσίφωνα, BBQ, ανοιχτωσιά, εσωτερική σκάλα απόσταση από θάλασσα 350 μέτρα απόσταση από πόλη 65000 μέτρα απόσταση από αεροδρόμιο 65000 μέτρα - Τιμή: 365.000 €
Ανακαλύψτε μια όμορφα χτισμένη βίλα σε ένα γαλήνιο περιβάλλον, σε απόσταση αναπνοής από την παραλία και σε βολική τοποθεσία κοντά σε όλες τις ανέσεις.
Μπείτε μέσα σε αυτό το κομψά σχεδιασμένο σπίτι, όπου οι ψηλές θολωτές οροφές δημιουργούν μια ανοιχτή και ευρύχωρη ατμόσφαιρα. Το άφθονο φυσικό φως που ρέει μέσα κάνει κάθε γωνιά φωτεινή και ευάερη. Με συνολική επιφάνεια 110μ², αυτή η βίλα προσφέρει άφθονο χώρο για άνετη διαμονή.
Η άρτια εξοπλισμένη διάταξη περιλαμβάνει 3 υπνοδωμάτια, με τα 2 να βρίσκονται στον πρώτο όροφο και ένα στο ισόγειο, εξασφαλίζοντας ιδιωτικότητα και ευελιξία για τις ανάγκες της οικογένειάς σας.
Καθώς βγαίνετε έξω στον ιδιωτικό σας κήπο με έκταση 330μ², θα σας υποδεχτεί ένα υπέροχο αίθριο με πέργκολα, ένα ιδανικό μέρος για να διασκεδάσετε. Το ενσωματωμένο μπάρμπεκιου προσθέτει μια πινελιά άνεσης και γοητείας. Αγκαλιάστε τον παράκτιο τρόπο ζωής στη Σιθωνία, όπου οι παρθένες παραλίες, τα κρυστάλλινα νερά και μια σειρά από ανέσεις είναι στα χέρια σας.

Kατά την υπόδειξη του ακινήτου είναι απαραίτητη η ταυτότητα και το Α.Φ.Μ. σύμφωνα με τον Ν 4072/11-4-2012 ΦΕΚ 86Α. Για περισσότερα ακίνητα επισκεφθείτε στην ιστοσελίδα μας www.edmaestate.gr Οι πληροφορίες και τα χαρακτηριστικά του ακινήτου βασίζονται στα στοιχεία που προσκόμισε ο εντολέας. Η τοποθεσία του ακινήτου είναι ενδεικτική. Για υπόδειξη καλέστε μας.
Характеристики
Типология
Отдельный дом на одну семью | Элитная недвижимость
Договор
Продажа | Доходная недвижимость
Этаж
Нулевой этаж
Лифт
Нет
Площадь
110 m²
Помещения
4
Спальни
3
Ванные
2
Меблировано
Нет
Балкон
Нет
Гараж, машиноместа
1 в общая парковка/гараж
Другие характеристики
  • Внешние рамы из двойного стеклопакета/ металла
  • Внешняя планировка
  • Камин
  • Железная дверь
Информация о ценах
Цена
€ 365 000
Цена за м²
3 318 €/m²
Энергоэффективность
  • Год постройки

    2017
  • Состояние

    Новое / На стадии строительства
  • Энергетическая сертификация

    В ожидании сертификации
Откройте для себя каждый уголок объекта недвижимости
+22 фотографии
Доп. опции

Свяжитесь с рекламодателем

ΦΙΛΙΠΠΟΣ ΑΠΟΣΤΟΛΙΔΗΣ