Σαλόνι
Σαλόνι
Εξωτερικός χώρος
Θέα από μπαλκόνι
Κουζίνα
Σαλόνι
Σαλόνι
Θέα από μπαλκόνι
Σαλόνι
Σαλόνι
Υπνοδωμάτιο
W.C
Υπνοδωμάτιο
Κουζίνα
Κουζίνα
Κουζίνα
Θέα από μπαλκόνι
Υπνοδωμάτιο
Σαλόνι
1/23
Σαλόνι
Εξωτερικός χώρος

Отдельный дом на одну семью Κέντρο, Центр, Michaniona

MichanionaΚέντρο
€ 420 000
5+ помещения
421 m²
3+ ванные
Нет Лифт
Балкон
Меблировано
Погреб

Пометка

Объявление обновлено 24.08.2024
Описание

ID: 1-136

Κωδικός ακινήτου: 1-136 - Μηχανιώνα Κέντρο Κέντρο Υγείας ΠΩΛΕΙΤΑΙ επιπλωμένη μονοκατοικία ημιώροφος συνολικής επιφάνειας 421 τ.μ. σε οικόπεδο 600 τ.μ. . Αποτελείται από 6 υπνοδωμάτια, 3 σαλόνια, 3 κουζίνες, 3 μπάνια και WC. Είναι κατασκευασμένη το 1999 και ανακαινίστηκε το 2019. Διαθέτει θέρμανση ατομική - πετρέλαιο, θέα σε ανοιχτό ορίζοντα, κουφώματα αλουμινίου, πόρτα θωρακισμένη, εντοιχιζόμενες ντουλάπες, πάρκινγκ, αποθήκη , κήπο, τζάκι, ηλεκτρικές συσκευές, τέντες, σίτες, διπλά τζάμια, σκαλιά εισόδου, BBQ, σοφίτα, playroom, ανοιχτωσιά, εσωτερική σκάλα, μπαλκόνια 20 τ.μ. απόσταση από θάλασσα 340 μέτρα απόσταση από αεροδρόμιο 12000 μέτρα - Τιμή: 420.000 € Η κατοικία είναι εξαιρετικής κατασκευής και λειτουργικότητας, συντηρημένη επιμελώς από τον ιδιοκτήτη και σε σε εξαιρετική κατάσταση. Τοποθετημένη σε οικόπεδο 600τμ σε ήσυχο αλλά όχι μακρινό σημείο από σουπερμάρκετ, σχολείο, θάλασσα (350μ), Κέντρο Υγείας (500μ) Αποτελείται από:
Έναν πολύ περιποιημένο αύλειο χώρο, με κιόσκι και δύο σκεπαστές θέσεις parking.
Ένα ανεξάρτητο ημιυπόγειο διαμέρισμα 93 τμ με πολύ ευρύχωρη σαλονοκουζίνα, δύο δωμάτια, λουτρό και με δική του βεράντα. Εξοπλισμένο και εφοδιασμένο με όλα τα απαραίτητα έπιπλα σε πολύ καλή κατάσταση, διαθέτει αυτόνομη θέρμανση πετρελαίου, κλιματισμό, με κουφώματα αλουμινίου εξαιρετικής ποιότητας, πόρτα ασφαλείας, με πολύ φωτεινούς όλους τους χώρους του.
Ένα δεύτερο ανεξάρτητο ημιυπόγειο διαμέρισμα 76τμ με 60τμ αποθήκη, επίσης πολύ φωτεινό (μεσημβρινός προσανατολισμός) αποτελούμενο από σαλονοκουζίνα, ένα δωμάτιο και μπάνιο, με κουφώματα αλουμινίου εξαιρετικής ποιότητας , κλιματισμό, πόρτα ασφαλείας.
Τέλος, ένα ανεξάρτητο διαμέρισμα 1ου ορόφου με εμβαδόν 155 τμ με κουζίνα, σαλόνι δύο υπνοδωμάτια, λουτρό και εφοδιασμένο με αίθριο 37τμ διαμορφωμένο με κουζίνα και σαλόνι και περιμετρική βεράντα με έξοχη θέα προς όλες τις πλευρές. Πάνω από το αίθριο υπάρχει ταράτσα η οποία έχει διαμορφωθεί σαν «roof garden» και το οποίο προσφέρει καταπληκτική θέα στην θάλασσα και στον Όλυμπο. Το σύνολο του διαμερίσματος είναι πλήρως εξοπλισμένο και επιπλωμένο με τα καλύτερα υλικά
Όλοι οι χώροι είναι τακτοποιημένοι πολεοδομικά και είναι κατάλληλο όχι μόνο για ιδιοκατοίκηση οικογένειας, αλλά και ως επένδυση.
Характеристики
Типология
Отдельный дом на одну семью | Элитная недвижимость
Договор
Продажа | Доходная недвижимость
Этаж
Бельэтаж
Лифт
Нет
Площадь
421 m²
Помещения
5+
Спальни
6
Ванные
3+
Меблировано
Да
Балкон
Да
Гараж, машиноместа
1 в общая парковка/гараж
Отопление
Централизованное, на дизельном топливе
Другие характеристики
  • Камин
  • Мансарда
  • Железная дверь
Информация о ценах
Цена
€ 420 000
Цена за м²
998 €/m²
Энергоэффективность
  • Год постройки

    1999
  • Отопление

    Централизованное, на дизельном топливе
  • Энергетическая сертификация

    В ожидании сертификации
Откройте для себя каждый уголок объекта недвижимости
+20 фотографии
Доп. опции

Свяжитесь с рекламодателем