1/14

Отдельный дом на одну семью 42 m², Adele, Arkadi

Arkadi
€ 125 000
3 помещений
42 m²
1 ванная
Нет Лифт
Балкон

Пометка

Объявление обновлено 08.08.2024
Описание

ID: 1591772

#Ρέθυμνο – #Αγία_Τριάδα

#Πωλείται μονοκατοικία επιφάνειας 42τ.μ.

Τιμή: 125.000€

Η Αγία Τριάδα, στο Δήμο Αρκαδίου στο Ρέθυμνο, είναι ένας γραφικός και ήσυχος οικισμός, γνωστός για την παραδοσιακή κρητική αρχιτεκτονική και τη φιλόξενη ατμόσφαιρα. Βρίσκεται 11 χιλιόμετρα νοτιοανατολικά του Ρεθύμνου και πάνω στη διαδρομή προς τη μονή Αρκαδίου, ένα από τα πιο ιστορικά και εντυπωσιακά μοναστήρια της Κρήτης. Η περιοχή προσφέρει εύκολη πρόσβαση τόσο στην πόλη όσο και στις βόρειες παραλίες του νησιού, κάνοντας την ιδανική για κατοικία και τουριστική εκμετάλλευση.

Στην Αγία Τριάδα, βρίσκεται αυτή η εξοχική μονοκατοικία των 42 τ.μ., η οποία είναι χτισμένη σε ένα συγκρότημα 4 κατοικιών με κοινόχρηστη πισίνα. Η κατοικία προσφέρει έναν ευρύχωρο και φωτεινό ενιαίο χώρο κουζίνας και καθιστικού, δύο άνετα υπνοδωμάτια και ένα μοντέρνο μπάνιο. Είναι επιπλωμένη και πλήρως εξοπλισμένη, έτοιμη να υποδεχθεί τους νέους ιδιοκτήτες ή τους επισκέπτες.

Οι εξωτερικοί χώροι του συγκροτήματος διαθέτουν καλοδιατηρημένους κήπους με ποικιλία φυτών και λουλουδιών, προσδίδοντας μια αίσθηση φυσικής ομορφιάς και ηρεμίας. Με ετήσιο κόστος συντήρησης μόλις 400€, οι κάτοικοι μπορούν να απολαύσουν τις βουτιές στην άνετη κοινόχρηστη πισίνα ή να χαλαρώσουν στη σκεπαστή με πέργκολα ανοιχτή βεράντα, απολαμβάνοντας την ανεμπόδιστη θέα στη θάλασσα και την ευρύτερη περιοχή.

Η κοντινή απόσταση από την πόλη του Ρεθύμνου και τις πανέμορφες παραλίες της βόρειας Κρήτης, καθιστούν την κατοικία αυτή ιδανική τόσο για ιδιοκατοίκηση όσο και για τουριστική εκμετάλλευση. Εδώ, μπορεί κανείς να βρει την ηρεμία και τη γαλήνη της εξοχής, ενώ παράλληλα να βρίσκεται κοντά σε όλα τα απαραίτητα και τις απολαύσεις της ζωής στην πόλη. Η κατοικία αυτή προσφέρει την ιδανική ισορροπία ανάμεσα στη φύση και την άνεση, κάνοντάς την μια εξαιρετική επιλογή για όσους επιθυμούν ένα καταφύγιο μακριά από την καθημερινή ρουτίνα.

Μεσιτικό γραφείο #terrarealestarethymno

Τηλέφωνο επικοινωνίας 2831028808

#terrarealestaterethymno #terrarealestate #premiumvalues #rethymno #propertiesforsale
Характеристики
Типология
Отдельный дом на одну семью
Договор
Продажа | Доходная недвижимость
Этаж
Нулевой этаж
Лифт
Нет
Площадь
42 m²
Помещения
3
Спальни
2
Ванные
1
Меблировано
Нет
Балкон
Да
Другие характеристики
  • Бассейн
Информация о ценах
Цена
€ 125 000
Цена за м²
2 976 €/m²
Энергоэффективность
  • Энергетическая сертификация

    В ожидании сертификации
Откройте для себя каждый уголок объекта недвижимости
+11 фотографии
Доп. опции

Свяжитесь с рекламодателем