1/21

Двухкомнатная квартира Σπάρτης 37, Θεσσαλονίκη 54640, Agia Triada, Faliro - Ippokratio

Faliro - IppokratioΣπάρτης 37, Θεσσαλονίκη 54640
€ 600/месяц
3 помещений
75 m²
1 ванная
Этаж 6
Лифт
Меблировано

Пометка

Объявление обновлено 26.08.2024
Описание

ID: EK-5080133

Διατίθεται προς μίσθωση, ρετιρέ διαμέρισμα 6ου ορόφου, επί της οδού Σπάρτης 37-39, στην περιοχή Αγίας Τριάδας, στη Θεσσαλονίκη. Το διαμέρισμα, συνολικής επιφάνειας 75,00 τ.μ., αποτελείται από δύο (2) υπνοδωμάτια, μεγάλο ενιαίο χώρο σαλόνι τραπεζαρία, κουζίνα, μπάνιο και χωλ.
Το ακίνητο είναι φωτεινό, με πρόσβαση σε μπαλκόνι από τα υπνοδωμάτια και τη σαλοτραπεζαρία, με πρόσοψη στην πλάγια πρασιά του οικοπέδου. Τα δάπεδα στα υπνοδωμάτια είναι laminate, στη σαλοτραπεζαρία υφίσταται ξύλο, ενώ το μπάνιο και η κουζίνα είναι διαστρωμένα με πλακάκι. Στο διαμέρισμα είναι τοποθετημένες τρεις (3) κλιματιστικές μονάδες, ενώ υφίστανται και τέσσερις (4) Θερμοσυσσωρευτές. Τα εξωτερικά κουφώματα του διαμερίσματος είναι συνθετικά (PVC) και οι μπαλκονόπορτες έχουν τζάμια διπλής υάλωσης. Το διαμέρισμα παραδίδεται επιπλωμένο και με τις ηλεκτρικές συσκευές (ψυγείο, πλυντήριο, ηλεκτρική κουζίνα, φούρνος μικροκυμάτων κλπ.).

Η περιοχή χαρακτηρίζεται ως οικιστική και εξυπηρετείται άριστα από το Σύστημα Αστικών Συγκοινωνιών. Ακόμη, προκειται να έχει άριστη εξυπηρέτηση από το Μετρό Θεσσαλονίκης που αναμένεται να τεθεί σε λειτουργία τον Νοέμβριο του 2024, καθώς απέχει περίπου 600 μ. από την στάση "Ευκλείδη" και περίπου 700 μ. από τη στάση "Παπάφη". Τέλος, το διαμέρισμα βρίσκεται σε απόσταση περίπου 300 μ. από την Νέα Παραλία Θεσσαλονίκης.
Характеристики
Типология
Квартира
Договор
Аренда
Этаж
6
Этажность здания
6
Лифт
Да
Площадь
75 m²
Помещения
3
Спальни
2
Ванные
1
Меблировано
Да
Отопление
Автономное, блок питания
Другие характеристики
  • Внешние рамы из двойного стеклопакета / ПВХ
Информация о ценах
Цена
€ 600/месяц
Цена за м²
8 €/m²
Подробности о расходах
Залог
Неуказана
Энергоэффективность
  • Год постройки

    1970
  • Отопление

    Автономное, блок питания
  • Энергетическая сертификация

    В ожидании сертификации
Откройте для себя каждый уголок объекта недвижимости
+18 фотографии
Доп. опции

Свяжитесь с рекламодателем