Студия первый этаж, Kolonaki, Kolonaki - Lykavittos

Kolonaki - Lykavittos
€ 250 000
1 помещение
40 m²
Этаж 1
Лифт
Балкон
Объявление обновлено 13.06.2024
Описание

ID: W-02T1Q4

Ψάχνετε ένα ποιοτικό, μικρό και μοντέρνο διαμέρισμα με μπαλκόνι στο κέντρο;

Στα όρια εντός του Κολωνακίου, κοντά στη Νομική σχολή, στον 4ο όροφο βρίσκεται αυτό το ενδιαφέρον ακίνητο 40 τ.μ, έτοιμο να φιλοξενήσει όποιον θέλει να ζήσει τον παλμό της πόλης κοντά στα σημαντικότερα σημεία της Αθήνας.

Pied-à-terre, επενδυτικό ή διαμέρισμα για singles, η θέση, το στιλ και το μπαλκόνι αυτού του ακινήτου, δημιουργούν μια πολύ ευχάριστη αίσθηση.

Το ενεργειακό πιστοποιητικό βρίσκεται υπό έκδοση.
ΚΟΛΩΝΑΚΙ

Τοποθεσία: Το Κολωνάκι είναι μια προνομιακή συνοικία, γεμάτη από τη γοητεία του παλιού καιρού, με κοσμοπολίτικη λάμψη, ακριβώς στο κέντρο της πόλης, σε απόσταση αναπνοής από την πλατεία Συντάγματος και τις ιστορικές συνοικίες της Πλάκας και της Ακρόπολης.

Μοναδικά χαρακτηριστικά: Το Κολωνάκι θεωρείται ένα εμπορικό αλλά και καλλιτεχνικό κέντρο με πολλά καφέ, εστιατόρια, μπουτίκ επώνυμων, σχεδιαστών, θέατρα και βιβλιοπωλεία. Είναι η περιοχή που πρέπει να επισκεφθείς για να κάνεις τα ψώνια σου σε κάποια από τα μοντέρνα ή τα διάσημα καταστήματα.

Μπορεί να χαρακτηριστεί ως το μεγάλο «Μουσείο της Αθήνας», καθώς το Βυζαντινό Μουσείο, το Μουσείο Μπενάκη, το Κυκλαδικό και το Μουσείο Γουλανδρή που άνοιξε πρόσφατα, βρίσκονται σε ακτίνα 1 χλμ. Αφετηρία για τους Αθηναίους λογοτέχνες και τους νομοθέτες, το Κολωνάκι είναι εδώ και πολλά χρόνια ένας πολυπόθητος προορισμός για ακίνητα.

Προσβασιμότητα: Εξαιρετικά καλή σύνδεση με το μετρό, το τραμ, τα λεωφορεία προς την υπόλοιπη Αθήνα. Το αεροδρόμιο απέχει από 50 λεπτά έως 1 ώρα με το γρήγορο τρένο και τα λεωφορεία.

Επενδυτική δυναμική: Το Κολωνάκι βρίσκεται ακριβώς στο κέντρο της Αθήνας, και είναι μια περιοχή που πάντα προσελκύει μεγάλο αγοραστικό ενδιαφέρον με εγγυημένες αποδόσεις της επένδυσης.
Характеристики
договор
Продажа
типология
Квартира
Площадь
40 m²
Помещения
1 спальня
этаж
1° этаж, с лифтом
другие характеристики
Балкон
Расходы
Цена
€ 250 000
Энергоэффективность
год постройки
1978
энергетическая сертификация
В ожидании сертификации
Доп. опции

Свяжитесь с рекламодателем