1/17

Отдельный дом на одну семью 85 m², новая, Apollonia, Sifnos

Sifnos
€ 1/месяц
3 помещений
85 m²
Нет Лифт
Балкон
Меблировано

Пометка

Объявление обновлено 13.09.2024
Описание

ID: 1068

Αυτή η πολυτελής μονοκατοικία 85 τ.μ. στη Σίφνο αποτελεί έναν εξαιρετικό συνδυασμό κυκλαδίτικης παράδοσης και μοντέρνου σχεδιασμού. Η Σίφνος είναι γνωστή για τα γραφικά τοπία της, συμπεριλαμβανομένων των αναβαθμίδων στους λόφους με τις ξερολιθιές, των ελαιώνων και των γοητευτικών παραθαλάσσιων χωριών. Το νησί φημίζεται επίσης για τα θρησκευτικά του πανηγύρια, τη παραδοσιακή μουσική και την τέχνη, καθιστώντας το έναν πολιτιστικό κόμβο στις Κυκλάδες.
Το ακίνητο βρίσκεται μόλις πέντε λεπτά από το Φάρο και την Απολλωνία, μέσα σε ένα ήσυχο συγκρότημα, προσφέροντας εκπληκτική θέα στη θάλασσα, ορατή τόσο από το κομψό εσωτερικό όσο και από τις ευρύχωρες βεράντες του. Η κατοικία περιλαμβάνει μια μεγάλη σαλοκουζίνα, δύο υπνοδωμάτια και ένα μπάνιο, και είναι πλήρως επιπλωμένη με όλες τις απαραίτητες ηλεκτρικές συσκευές. Ο σχεδιασμός συνδυάζει αρμονικά το εσωτερικό και εξωτερικό, με μεγάλα ανοίγματα που επιτρέπουν στο φυσικό φως και την πανοραμική θέα να διαπερνούν το σπίτι.
Το σπίτι είναι κατασκευασμένο με παραδοσιακά κυκλαδίτικα υλικά, διατηρώντας την αρμονία με την αρχιτεκτονική κληρονομιά του νησιού. Η Σίφνος είναι επίσης γνωστή για την κεραμική της, την κουζίνα της και τα καλοδιατηρημένα χωριά της, που αντανακλούν τις βαθιά ριζωμένες παραδόσεις της.
Ο εξωτερικός χώρος του ακινήτου διαθέτει πλακόστρωτες βεράντες και μεγάλη ιδιωτική πισίνα διαστάσεων 12x4 μέτρων. Η ιδιωτική πισίνα και η μεγάλη βεράντα προσφέρουν μαγευτική θέα προς τα κοντινά νησιά όπως η Πάρος, η Αντίπαρος, η Σίκινος και η Φολέγανδρος, δημιουργώντας ένα ειδυλλιακό περιβάλλον για χαλάρωση.
Το ακίνητο διαθέτει επίσης ιδιωτικό, ευρύχωρο χώρο στάθμευσης.
Με ελάχιστη περίοδο ενοικίασης επτά νύχτες, με τιμή €3.500, αυτό το ακίνητο προσφέρει όχι μόνο πολυτέλεια και άνεση, αλλά και μια μοναδική εμπειρία σε ένα από τα πιο γοητευτικά νησιά των Κυκλάδων, στην φυσική και πολιτιστική ομορφιά της Σίφνου.
Характеристики
Типология
Отдельный дом на одну семью | Элитная недвижимость
Договор
Аренда
Этаж
Нулевой этаж
Этажность здания
1
Лифт
Нет
Площадь
85 m²
Помещения
3
Спальни
2
Меблировано
Да
Балкон
Да
Гараж, машиноместа
3 в общая парковка/гараж
Другие характеристики
  • Бассейн
Информация о ценах
Цена
€ 1/месяц
Цена за м²
0 €/m²
Подробности о расходах
Залог
Неуказана
Энергоэффективность

Потребление энергии

Ε

Откройте для себя каждый уголок объекта недвижимости
+14 фотографии
Доп. опции

Свяжитесь с рекламодателем