Дуплекс Βενιζέλου Ελευθερίου, 5, Θέρμη Ελλάδα, 57001, Центр, Thermi

ThermiΒενιζέλου Ελευθερίου, 5, Θέρμη Ελλάδα, 57001
€ 520 000
4 помещения
270 m²
3+ ванные
Лифт
Балкон
Объявление обновлено 27.05.2024
Описание

ID: 42433

Υποδεχθείτε την ευκαιρία να αποκτήσετε μια υπέροχη μεζονέτα στην καταπράσινη περιοχή της Θέρμης, Θεσσαλονίκης. Αυτή η εκπληκτική μεζονέτα με εμβαδόν 270 τ.μ. είναι το ιδανικό σπίτι για εκείνους που αναζητούν άνεση, πολυτέλεια και προνομιακή τοποθεσία.

Κατασκευασμένη το 2007, αυτή η μεζονέτα χαρακτηρίζεται από την κομψή της αρχιτεκτονική και την ποιοτική κατασκευή της. Με διάταξη γωνίας και εντυπωσιακή θέα προς τη θάλασσα, αυτό το σπίτι ξεχωρίζει σε κάθε λεπτομέρεια.

Το ημιυπόγειο επίπεδο περιλαμβάνει έναν ευρύχωρο χώρο σαλονοκουζίνας, ένα ντούζ και μία αποθήκη, ενώ το ισόγειο προσφέρει τρία υπνοδωμάτια και ένα μπάνιο.

Στον πρώτο όροφο, ένας φωτεινός και ευρύχωρος χώρος σαλονοκουζίνας σας προσκαλεί να απολαύσετε τις στιγμές χαλάρωσης. Οι παροχές της μεζονέτας περιλαμβάνουν τζάκι, ασανσέρ για ευκολία στις μετακινήσεις, κήπο για αναζωογόνηση και θέση στάθμευσης για την ασφάλεια του οχήματός σας.

Ανακαλύψτε την άνεση της μοναδικής αυτής μεζονέτας και ενσωματώστε την στην καθημερινότητά σας. Η τοποθεσία της, με μόλις 1 χιλιόμετρο από την πόλη, 14 χιλιόμετρα από τη θάλασσα και 8 χιλιόμετρα από το αεροδρόμιο, κάνει αυτή τη μεζονέτα μια απόλυτα προνομιακή επιλογή.

Μην χάσετε αυτήν την ευκαιρία. Επικοινωνήστε μαζί μας για περισσότερες πληροφορίες και ραντεβού για να δείτε από κοντά αυτό το μοναδικό ακίνητο.

Τιμή: 520.000€

Σημείωση: Οι παραπάνω πληροφορίες παρέχονται βάσει των πληροφοριών που παρείχε ο ιδιοκτήτης του ακινήτου στην εταιρεία μας και ενδέχεται να υπάρχουν τυπογραφικά λάθη ή αλλαγές στην τιμή από τον ίδιο. Η ένδειξη στο χάρτη δεν αναδεικνύει την ακριβή θέση του ακινήτου, αλλά γενικά την περιοχή στην οποία βρίσκεται. Επικοινωνήστε μαζί μας για οποιαδήποτε άλλη πληροφορία.
Характеристики
договор
Продажа
типология
Дуплекс
Площадь
270 m²
Помещения
4 (3 спален, 1 другая), 3+ ванных
этаж
Нулевой этаж, с лифтом
всего этажей здания
3 этажи
Машиноместа
1 в общая парковка/гараж
другие характеристики
Камин
Железная дверь
Балкон
Частный сад
Расходы
Цена
€ 520 000
плата за кондоминиум
€ 1/месяц
Энергоэффективность
отопление
Автономное
Энергетический класс
B
Доп. опции

Свяжитесь с рекламодателем