1/20

Отдельный дом на одну семью 270 m², новая, Центр, Panorama

Panorama
€ 650 000
5+ помещения
270 m²
3 ванных
Лифт
Балкон

Пометка

Объявление обновлено 11.07.2024
Описание

ID: 3271

Κωδικός 3271
Μονοκατοικία, υψηλής αισθητικής, αισθητική πρόκληση, υψηλών προδιαγραφών, υπό κατασκευή, διατίθεται προς πώληση στο Πανόραμα, σε ήσυχη τοποθεσία . με οικόπεδο 490 τ.μ. 3 επιπέδων, με ανελκυστήρα, η οποία καλύπτει συνολικά 270 τ.μ.. Ανετοι χώροι, με μεγάλα ανοίγματα που επιτρέπουν στο ηλιακό φως να διαχέεται στο εσωτερικό , λειτουργικοί και με πολλές δυνατότητες. Στο 1Ο επίπεδο η πρόσβαση πραγματοποιείται άμεσα χωρίς σκαλιά , εξαιτίας της υψομετρικής διαφοράς, γεγονός που αποτελεί ένα συγκριτικό πλεονέκτημα για την συγκεκριμένη κατοικία καθώς στα περισσότερα σπίτια στο Πανόραμα υπάρχουν αρκετά σκαλιά για την είσοδό μας . Σε αυτόν τον όροφο υπάρχουν η σαλοκουζίνα, με το τζάκι, ένα καθημερινό καθιστικό και το wc επισκεπτών. Ανεβαίνοντας συναντάμε 3 μεγάλα υπνοδωμάτια , με ένα μπάνιο. Όλα έχουν πρόσβαση σε μπαλκόνι και περιβάλλονται όπως και η οικία από ψηλά δέντρα. Στο ισόγειο που είναι ιδιαίτερα φωτεινό φιλοξενούνται μία ακόμη κουζίνα με καθιστικό, ένα δωμάτιο, αποθηκευτικοί χώροι και μπάνιο. Φυσικά το στάδιο κατασκευής της οικίας επιτρέπει ακόμη επεμβάσεις στη διαμόρφωση του εσωτερικού. Η συγγραφή είναι πλούσια , υπάρχει φυσικά η δυνατότητα να αγοραστεί το ακίνητο στην τωρινή κατάσταση με πολύ καλύτερη τιμή. Ο εξωτερικός χώρος καλύπτει συνολικά 800 τ.μ. μπορεί να αξιοποιηθεί ανάλογα με την αισθητική και τις οικονομικές δυνατότητες του αγοραστή. Πολυτελή κατοικία, σε καταπράσινο περιβάλλον, ένα παράδειγμα προς μίμηση, σε αρμονία με το περιβάλλον. Τιμή 600.000€

Παραμένουμε στη διάθεσή σας για οποιαδήποτε συμπληρωματική πληροφορία , διευκρίνιση και ραντεβού. Επισκεφθείτε μας στο www.salvaras.eu και βρείτε περισσότερα ακίνητα, με περισσότερες φωτογραφίες και με την ακριβή τοποθεσία στο χάρτη .Καθώς και τις αποστάσεις από στάση λεωφορείου, σχολεία και ιδιωτικά εκπαιδευτήρια.
Κατά την υπόδειξη του ακινήτου είναι απαραίτητη η ταυτότητα και το Α.Φ.Μ. σύμφωνα με τον Ν.4072/2012
Σημειώνεται ότι τις περισσότερες φορές, για ΛΟΓΟΥΣ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ και ΠΡΟΣΤΑΣΙΑΣ του ακινήτου, η ακριβής διεύθυνση που αναφέρεται στην Αγγελία είναι ενδεικτική της Θέσης του ακινήτου και όχι η πραγματική.
Φιλικά
Σαλβαράς Γεώργιος
Υπεύθυνος γραφείου
Βενιζέλου 7 Πανόραμα ( Ισόγειο - δίπλα από το εστιατόριο ΚΡΗΤΙΚΟΣ )
Μ +30 6936 913940 Τ +30 2314 008789
akinita@salvaras.eu
Характеристики
Типология
Отдельный дом на одну семью | Элитная недвижимость
Договор
Продажа
Этажность здания
3
Лифт
Да
Площадь
270 m²
Помещения
5+
Спальни
4
Ванные
3
Меблировано
Нет
Балкон
Да
Гараж, машиноместа
1 в частный гараж/парковка
Отопление
Автономное, на метане
Другие характеристики
  • Камин
  • Железная дверь
Информация о ценах
Цена
€ 650 000
Цена за м²
2 407 €/m²
Энергоэффективность
  • Год постройки

    2023
  • Состояние

    Новое / На стадии строительства
  • Отопление

    Автономное, на метане
  • Энергетическая сертификация

    В ожидании сертификации
Откройте для себя каждый уголок объекта недвижимости
+17 фотографии
Доп. опции

Свяжитесь с рекламодателем