1/20

Отдельный дом на одну семью 195 m², новая, Stalos, Nea Kidonia

Nea Kidonia
€ 1 000 000
5+ помещения
195 m²
3 ванных
Балкон
Меблировано

Пометка

Объявление обновлено 20.08.2024
Описание

ID: EK-5373683

ΣΤΑΛΟΣ -ΝΕΑ ΚΥΔΩΝΙΑ
Προς πώληση πολυτελής ,νεόδμητη μονοκατοικία-μεζονέτα ,195 τ.μ., πλήρως επιπλωμένη και εξοπλισμένη, με κήπο και πισίνα, στον Σταλό Χανίων.
Πρόκειται για μια εξαιρετικής κατασκευής κατοικία με 4 συνολικά υπνοδωμάτια,2 μπάνια και 1 WC.Μοντέρνα κατασκευή κτιρίου,με χρήση αρίστων υλικών, προσωπική επίβλεψη του ιδιόκτητη και προσοχή σε κάθε λεπτομέρεια .

Πιο αναλυτικά, η κατοικία αποτελείται από 3 επίπεδα.
Στο ημιυπόγειου βρίσκεται ένα καθιστικό,2 υπνοδωμάτια και ένα μπάνιο με ντουζιέρα.Το επίπεδο αυτό αντιστοιχεί σε 75 τμ. Από εκεί η πρόσβαση στην πισίνα και στον κήπο είναι άμεση.
Στο ισόγειο θα βρείτε το κυρίως σαλόνι με το μίνιμαλ τζάκι ,την τραπεζαρία, μια μεγάλη βεράντα και την πλήρως εξοπλισμένη με εντοιχισμένες ηλεκτρικές συσκευές κουζίνα(φούρνος,ηλεκτρικές εστίες,πλυντήριο πιάτων και ψυγειοκαταψύκτης). Επίσης ένα WC καλύπτει και τις ανάγκες αυτού του επίπεδου.75 τ.μ. αντιστοιχούν και σε αυτό το επίπεδο από τα συνολικά της κατοικίας.
Στον 1ο όροφο 2 επιπλέον υπνοδωμάτια, πολύ φωτεινά, με παράθυρα και μπαλκονόπορτες στο καθένα ξεχωριστά. Ένα μπάνιο με ντουζιέρα και πρόσβαση στην υπεροχή βεράντα αυτού του ορόφου ,με ανεμπόδιστη θεά στον κόλπο των Χανίων και το Κρητικό Πέλαγος.Στο επίπεδο αυτό αντιστοιχούν 45 τμ.της δόμησης.
Τα 3 επίπεδα συνδέονται μεταξύ τους με χτιστές σκάλες.

Διαθέτει κουφώματα αλουμινίου με διπλά τζάμια και σίτες,ηλιακό θερμοσίφωνα, μονάδες A/C σε όλους τους χώρους του σπιτιού και θερμοπροσόψεις σε όλα τα εξωτερικά τοιχώματα.Έχει γίνει μελέτη από μηχανολόγο και έχουν τοποθετηθεί οι σωληνώσεις συστήματος θέρμανσης με λέβητα πετρελαίου εάν το επιθυμεί ο νέος ιδιόκτητης.Το τζάκι επίσης είναι συνδεδεμένο με το σύστημα θέρμανσης και μετατρέπεται σε ενεργειακό.Υπάρχει πρόβλεψη για χώρο bbq.Τέλος, το οικόπεδο είναι διαμπερές και εξαιτίας αυτού διαθέτει πρόσοψη σε δυο δρόμους και πρόβλεψη για 2 καλυπτόμενες θέσεις πάρκινγκ στον ένα δρόμο ενώ επιπλέον θέσεις υπάρχουν στον κήπο της κατοικίας.
Η θέση της κατοικίας είναι εξαιρετική,σε μια ήσυχη γειτονιά με μονοκατοικίες και ιδιωτικότητα. Λόγω της υψομετρικής διαφοράς του εδάφους η θεά είναι πραγματικά απεριόριστη.

Ο Σταλός βρίσκεται σε απόσταση 7 χλμ. από το λιμάνι των Χανίων.Στην περιοχή μπορείτε να απολαύσετε την αμμώδη παραλία και τα καθαρά νερά της θάλασσας.Υπάρχουν πολλές επιχειρήσεις και ταβέρνες για να μπορέσετε να γευτείτε την φημισμένη κριτική κουζίνα.

ΜΙΑ ΕΞΑΙΡΕΤΙΚΗ ΠΡΟΤΑΣΗ ΕΠΕΝΔΥΤΙΚΟΥ ΑΚΙΝΗΤΟΥ
Характеристики
Типология
Отдельный дом на одну семью | Элитная недвижимость
Договор
Продажа | Доходная недвижимость
Площадь
195 m²
Помещения
5+
Спальни
4
Ванные
3
Меблировано
Да
Балкон
Да
Гараж, машиноместа
2 в общая парковка/гараж
Отопление
Автономное, блок питания
Другие характеристики
  • Внешние рамы из двойного стеклопакета/ металла
  • Камин
  • Бассейн
Информация о ценах
Цена
€ 1 000 000
Цена за м²
5 128 €/m²
Энергоэффективность
  • Год постройки

    2023
  • Состояние

    Новое / На стадии строительства
  • Отопление

    Автономное, блок питания
  • Энергетическая сертификация

    В ожидании сертификации
Откройте для себя каждый уголок объекта недвижимости
+17 фотографии
Доп. опции

Свяжитесь с рекламодателем