Άποψη χώρου
W.C
Μπάνιο
Υπνοδωμάτιο
Σαλόνι
Άποψη χώρου
Πισίνα
Πισίνα
Πισίνα
Υπνοδωμάτιο
Μπάνιο
W.C
Μπάνιο
Μπάνιο
Μπάνιο
Μπαλκόνι
Εξωτερικός χώρος
1/25

Отдельный дом на одну семью Παύλου Μελά, 570 06, Βασιλικά, Центр, Vasilika

VasilikaΠαύλου Μελά, 570 06, Βασιλικά
€ 138 000
5 помещения
149 m²
3 ванных
Нет Лифт
Балкон
Погреб

Пометка

Объявление обновлено 20.09.2024
Описание

ID: 54459

Κωδικός ακινήτου: 54459 - Βασιλικά Σουρωτή ΠΩΛΕΙΤΑΙ μονοκατοικία ισόγειο συνολικής επιφάνειας 149 τ.μ. σε οικόπεδο 200 τ.μ. . Αποτελείται από 3 υπνοδωμάτια, σαλοκουζίνα, μπάνιο και 2 WC. Είναι κατασκευασμένη το 2006 με ενεργειακή κλάση Γ και διαθέτει θέρμανση ατομική - πετρέλαιο, απεριόριστη θέα, κουφώματα συνθετικά, πατώματα από πλακάκι, πόρτα ασφαλείας με τρίαινα, εντοιχιζόμενες ντουλάπες, αποθήκη , κήπο, τζάκι, A/C, σίτες, διπλά τζάμια, ηλιακό θερμοσίφωνα, σκαλιά εισόδου, BBQ, νυχτερινό ρεύμα, ανοιχτωσιά, εσωτερική σκάλα, μπαλκόνια 20 τ.μ. - Τιμή: 138.000 €
Πωλείται μονοκατοικία σε κεντρικό σημείο στην Σουρωτή. Βρίσκεται σε πολύ ήσυχη γειτονιά με πολύ εύκολο πάρκινγκ. Το σπίτι αποτελείται από 3 επίπεδα που ενώνονται με εσωτερική σκάλα. Στο ισόγειο υπάρχει σαλοκουζίνα με wc με δική του ξεχωριστή είσοδο με πρόσβαση στον αυλή. Στο ανώγειο όπου είναι και η κεντρική είσοδος βρίσκεται ένα ευρύχωρο καθιστικό με τζάκι και ένα wc. Τέλος στον 1ο υπερυψωμένο όροφο βρίσκονται τα 3 υπνοδωμάτια, το ένα με εντοιχιζόμενη ντουλάπα, καθώς και το μπάνιο. Διαθέτει ευρύχωρες βεράντες με ανεμπόδιστη θέα, ατομικό λέβητα πετρελαίου, ιδιωτικό κήπο, αποθηκευτικό χώρο στην σοφίτα, κουφώματα αλουμινίου και ηλιακό θερμοσίφωνο . Βρίσκεται σε οικόπεδο 200 περίπου τετραγωνικών μέτρων χωρίς να εφάπτεται με άλλη κατοικία. Το σπίτι είναι σε πολύ καλή κατάσταση και είναι ιδανικό για οικογένειες. Απέχει μόλις 3 λεπτά από το κέντρο της Σουρωτής.
-- Η διεύθυνση του ακινήτου είναι ενδεικτική -- Γιώργος Γιολτζικνός 6908857259 www.invista.gr -- Για να ενημερώνεστε ΠΡΩΤΟΙ για τα νέα ακίνητα της invista.gr επισκεφτείτε το site μας και συμπληρώστε την ζήτηση σας στην κατηγορία ΄Ζήτηση΄ και μόλις αναλάβουμε το νέο ακίνητο που σας ταιριάζει θα ενημερώνεστε αυτόματα μέσω E-Mail η SMS Like us on facebook! www.facebook.com/invista.gr Για την υπόδειξη του ακινήτου είναι απαραίτητη η επίδειξη της αστυνομικής σας ταυτότητας ή του διαβατηρίου σας.
Характеристики
Типология
Отдельный дом на одну семью | Элитная недвижимость
Договор
Продажа
Этаж
Нулевой этаж
Лифт
Нет
Площадь
149 m²
Помещения
5
Спальни
3
Ванные
3
Меблировано
Нет
Балкон
Да
Отопление
Централизованное, на дизельном топливе
Другие характеристики
  • Внешняя планировка
  • Камин
  • Железная дверь
Информация о ценах
Цена
€ 138 000
Цена за м²
926 €/m²
Энергоэффективность

Потребление энергии

Γ

Откройте для себя каждый уголок объекта недвижимости
+22 фотографии
Доп. опции

Свяжитесь с рекламодателем