Дуплекс 163 m², Porto Rafti, Markopoulo

Markopoulo
€ 290 000
4 помещения
163 m²
3 ванных
Нет Лифт
Балкон
Меблировано
Объявление обновлено 05.04.2024
Описание

ID: 1249

Στη πανέμορφη περιοχή του Πόρτο Ράφτη, βρίσκεται αυτή η υπέροχη μεζονέτα προς πώληση. Αυτό το ακίνητο 163 τ.μ.  απλώνεται σε δύο επίπεδα και διαθέτει ατομική, αυτόνομη θέρμανση πετρελαίου σε κάθε όροφο ξεχωριστά.

Το εσωτερικό αποτελείται από τρία υπνοδωμάτια, μια λειτουργική κουζίνα, και ένα φιλόξενο σαλόνι, ενώ ο εξωτερικός χώρος περιλαμβάνει έναν όμορφο κήπο για απολαυστικές στιγμές υπό τον ανοιχτό ουρανό.

H κατασκευή της χρονολογείται από το 2006. Η μεζονέτα διαθέτει ορισμένα έπιπλα καθώς και η κουζίνα έχει εντοιχισμένο φούρνο. Το ακίνητο διαθέτει, κουφώματα αλουμινίου με διπλά τζάμια, πόρτα ασφαλείας για επιπλέον αίσθηση ασφάλειας, καθώς και θέση στάθμευσης για την ευκολία των κατοίκων.

Η εξαιρετικά διαμορφωμένη εσωτερική διάταξη περιλαμβάνει δύο μπάνια, ένα WC, αποθήκη, και ακόμη έναν χώρο playroom που προσθέτει επιπλέον ευκαιρίες για αναψυχή και ψυχαγωγία.

Αυτό το ακίνητο αποτελεί μια ιδανική ευκαιρία για οικογένειες και εργαζόμενους, με ευέλικτο χώρο που επιτρέπει τη φιλοξενία κατοικιδίων. Προσφέρεται στην αγορά στην τιμή των 290.000€, και ο κωδικός ακινήτου είναι #1249.

Αναλαμβάνουμε χωρίς χρέωση την έκδοση στεγαστικού δανείου για την αγορά του ακινήτου σε συνεργασία με όλες τις συστημικές τράπεζες.

Характеристики
договор
Продажа
типология
Дуплекс
Площадь
163 m²
Помещения
4 (3 спален, 1 другая), 3 ванных
этаж
Нулевой этаж, с подъездом для инвалидов
всего этажей здания
2 этажи
Машиноместа
1 в общая парковка/гараж
другие характеристики
Камин
Сигнализация
Железная дверь
Внешняя планировка
Балкон
Меблировано
Частный сад
Внешние рамы из двойного стеклопакета/ металла
Расходы
Цена
€ 290 000
Энергоэффективность
год постройки
2006
отопление
Автономное, на дизельном топливе
Энергетический класс
Δ
Доп. опции

Свяжитесь с рекламодателем