Εσωτερικοι χώροι
Εσωτερικοι χώροι
Εσωτερικοι χώροι
Εσωτερικοι χώροι
Εσωτερικοι χώροι
Εσωτερικοι χώροι
Εσωτερικοι χώροι
Εσωτερικοι χώροι
Εσωτερικοι χώροι
Εσωτερικοι χώροι
Εσωτερικοι χώροι
1/11
Εσωτερικοι χώροι
Εσωτερικοι χώροι

Отдельный дом на одну семью 217 m², новая, Центр, Thermi

Thermi
€ 430 000
5+ помещения
217 m²
3 ванных
Нет Лифт
Погреб

Пометка

Объявление обновлено 07.08.2024
Описание

ID: 540266

Μια πολυτελής μονοκατοικία στη Θέρμη, διαθέσιμη προς πώληση στην τιμή των 430.000 ευρώ. Αυτό το σπίτι με την επιφάνεια 217 τετραγωνικών μέτρων εξασφαλίζει άνεση και πολυτέλεια σε κάθε επίπεδο, με τέσσερις ορόφους συνολικά.

Το ακίνητο αναμένεται να ολοκληρωθεί τον Νοέμβριο, προσφέροντας μια σύγχρονη και λειτουργική διάταξη. Στο υπόγειο, θα βρείτε ένα μεγάλο υπνοδωμάτιο με μπάνιο και φωτεινότητα που διαχέεται από φεγγίτη, καθώς και μια τεράστια αποθήκη για επιπλέον αποθηκευτικό χώρο.

Στο ισόγειο, υπάρχει ένα loft με ένα ενιαίο σαλόνι, ημιχωριστή κουζίνα και το κυρίως υπνοδωμάτιο με ιδιωτικό μπάνιο. Αυτό το επίπεδο προσφέρει μια μοντέρνα ανοιχτή ατμόσφαιρα και πολλή φυσική φωτεινότητα.

Στον πρώτο όροφο, θα βρείτε δύο επιπλέον υπνοδωμάτια, ένα επιπλέον μπάνιο εσωτερικό μπαλκόνι που βλέπει το σαλόνι και ένας ανοιχτός χώρος βιβλιοθήκης.. Αυτό το επίπεδο προσφέρει ιδιωτικότητα για τα υπνοδωμάτια και εξαιρετική ευκολία για την οικογένεια.

Τέλος, στον τελευταίο όροφο, θα ανακαλύψετε έναν εντυπωσιακό δώμα, εξοπλισμένο με έναν υπαίθριο χώρο μπάρμπεκιου που προσφέρει μια εκπληκτική θέα. Εδώ, υπάρχει επίσης ένα μικρό καθιστικό, μια κουζίνα και ένα τζάκι, κάνοντας αυτό το χώρο ιδανικό για ψυχαγωγία και χαλάρωση. Το ακίνητο διαθέτει μεγάλες βεράντες που σας επιτρέπουν να απολαύσετε τον εξωτερικό χώρο και την όμορφη θέα και μια θέση πάρκινγκ μέσα στο οικόπεδο.

Αυτό το ακίνητο συνδυάζει την πολυτέλεια, την λειτουργικότητα και την όμορφη αισθητική, προσφέροντας έναν υπέροχο χώρο διαβίωσης στην Θέρμη. Είναι ιδανικό για οικογένειες που αναζητούν ένα ποιοτικό και ευρύχωρο σπίτι.
Характеристики
Типология
Отдельный дом на одну семью | Элитная недвижимость
Договор
Продажа
Этаж
Нулевой этаж
Лифт
Нет
Площадь
217 m²
Помещения
5+
Спальни
4
Ванные
3
Меблировано
Нет
Балкон
Нет
Гараж, машиноместа
1 в общая парковка/гараж
Отопление
Централизованное, на метане
Другие характеристики
  • Камин
  • Мансарда
  • Железная дверь
Информация о ценах
Цена
€ 430 000
Цена за м²
1 982 €/m²
Энергоэффективность

Потребление энергии

A+

Откройте для себя каждый уголок объекта недвижимости
+8 фотографии
Доп. опции

Свяжитесь с рекламодателем