1/25

Отдельный дом на одну семью 197 m², Центр, Panorama

Panorama
€ 580 000
5+ помещения
197 m²
3+ ванные
Балкон

Пометка

Объявление обновлено 11.07.2024
Описание

ID: 3048

Κωδικός 3048

Μονοκατοικία, εκλεκτικής αισθητικής, διατίθεται προς πώληση στο Πανόραμα στον οικισμό των Εφέδρων αξιωματικών. Αναπτύσσεται στα 4 επίπεδα , καλύπτει συνολικά 210 τ.μ κατασκευής του 2010. Αναλυτικότερα στο ισόγειο , συναντάμε ένα ανεξάρτητο διαμέρισμα. Φωτεινό και ευχάριστο , με δική του είσοδο, σαλοκουζίνα με τζάκι, δωμάτιο με ντουλάπα, αποθήκη και μπάνιο. Ο χώρος αυτονομείται πλήρως καθώς υπάρχει και εσωτερική πόρτα που απομονώνει εντελώς τον κάτω χώρο από το υπόλοιπο σπίτι. Ανεβαίνοντας η κύρια είσοδος μας οδηγεί στο καθιστικό με το τζάκι. Εδώ τα δρύινα δάπεδα εξαιρετικής ποιότητας με τα μεγάλα ανοίγματα , χαρίζουν μία αίσθηση ζεστασιάς και θαλπωρής στο χώρο. Η κουζίνα σε συνέχεια του καθιστικού είναι εξοπλισμένη με ηλεκτρικές συσκευές τελευταίας τεχνολογίας και διαθέτει πολλούς αποθηκευτικούς χώρους. Στο 2ο όροφο υπάρχουν 3 άνετα υπνοδωμάτια με ένα μπάνιο και 2 ντουλάπες . Όλα διαθέτουν πρόσβαση σε μπαλκόνι και προσφέρουν πανοραμική θέα. Η σοφίτα τέλος με ικανοποιητικό ύψος αποτελεί έναν ενιαίο χώρο ο οποίος μπορεί να αξιοποιηθεί σαν γραφείο, δωμάτιο αποθήκη. Προνομιακή μονοκατοικία, διαχρονικής αισθητικής, άρτιας κατασκευής η οποία υπόσχεται διαμονή 5 αστέρων. Ο κήπος 200 τ.μ. αποκλειστικής χρήσης είναι όμορφα διαμορφωμένος , διαθέτει ψησταριά και είναι ιδανικός για συγκεντρώσεις φίλων μικρών και μεγάλων. Η κατοικία διαθέτει ηλεκτρικά στόρια , σήτες, τέντες, συναγερμό, 2 υπάιθριες θέσεις στάθμευσης , 1 κλιματιστικό . Τιμή 580.000€

Παραμένουμε στη διάθεσή σας για οποιαδήποτε συμπληρωματική πληροφορία , διευκρίνιση και ραντεβού. Επισκεφθείτε μας στο www.salvaras.eu και βρείτε περισσότερα ακίνητα, με περισσότερες φωτογραφίες και με την ακριβή τοποθεσία στο χάρτη .Καθώς και τις αποστάσεις από στάση λεωφορείου, σχολεία και ιδιωτικά εκπαιδευτήρια.
Κατά την υπόδειξη του ακινήτου είναι απαραίτητη η ταυτότητα και το Α.Φ.Μ. σύμφωνα με τον Ν.4072/2012
Σημειώνεται ότι τις περισσότερες φορές, για ΛΟΓΟΥΣ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ και ΠΡΟΣΤΑΣΙΑΣ του ακινήτου, η ακριβής διεύθυνση που αναφέρεται στην Αγγελία είναι ενδεικτική της Θέσης του ακινήτου και όχι η πραγματική.
Φιλικά
Σαλβαράς Γεώργιος
Υπεύθυνος γραφείου
Βενιζέλου 7 Πανόραμα ( Ισόγειο - δίπλα από το εστιατόριο ΚΡΗΤΙΚΟΣ )
Μ +30 6936 913940 Τ +30 2314 008789
akinita@salvaras.eu
Характеристики
Типология
Отдельный дом на одну семью | Элитная недвижимость
Договор
Продажа
Этажность здания
3
Площадь
197 m²
Помещения
5+
Спальни
4
Ванные
3+
Меблировано
Нет
Балкон
Да
Гараж, машиноместа
2 в частный гараж/парковка
Отопление
Автономное, на дизельном топливе
Другие характеристики
  • Внешняя планировка
  • Камин
  • Мансарда
  • Сигнализация
  • ТВ система со спутниковой антенной
  • Железная дверь
Информация о ценах
Цена
€ 580 000
Цена за м²
2 944 €/m²
Энергоэффективность
  • Год постройки

    2010
  • Отопление

    Автономное, на дизельном топливе
  • Энергетическая сертификация

    В ожидании сертификации
Откройте для себя каждый уголок объекта недвижимости
+22 фотографии
Доп. опции

Свяжитесь с рекламодателем